Fantas simsblogg

Alla inlägg under februari 2012

Av Fanny - 16 februari 2012 14:45

Vad gör man när man har tråkigt? Vad gör Fanny när hon har tråkigt? A) Spelar sims B) Går in på random hemsidor C) Gör nya designer? Alla är rätt egentligen, men A gör jag inte just nu, jag gör B och C. Jag tänker inte byta design än, det vore lite för tidigt, men det kan vara bra att ha en i förväg. Här är en suddig "Sneak peak" (vet inte om det stavas så? owo) på den jag gör just nu:


 

Den är långt ifrån klar, men ja :3 Jag tänker göra flera, sen veckan efter sportlovet (mitt och resten av stockholms och förmodligen fleras sportlov, det är nästnästa vecka om jag inte minns fel) kommer jag lägga upp ca 5 stycken så får ni rösta vilken ni tycker blir bäst så byter jag till den! :) Så om ni har ideer och förslag till nya designer, var inte blyg, säg dem!


Vill dessutom passa på att säga att jag har lämnat in min dator på lagning eftersom tangentbordet inte fungerar, känns som om det är dags nu eftersom det har varit trasigt sedan oktober :P I alla fall, jag har sims på denna dator, men jag kommer inte alltid få tillgång till den eftersom det är familjedator och alla i familjen använder den (trots att det mest är jag och min bror som gör det, haha). Så det blir inte så jättemycket bloggning förrens jag får tillbaka min dator, vilket beräknas vara omkring nästa vecka!


 


ÅH BTW, såg att jag hade 199 frågor. YEEY. Den som ställer fråga nummer 200 får länkning i ett inlägg om den har blogg :D Fast ställ ingen onödig fråga nu och läs igenom frågereglerna nooooooooga!


Uppdatering: Yey, 20 minuter efter inlägget kom fråga nr 200 ^^ Den ställdes av Sandis, kolla in hennes blogg här!

Av Fanny - 14 februari 2012 08:45

IDAG är det alla hjärtans dag *dansar omkring som den romantikern jag är*


Ehh, nää... Jag är sjuk igen. -.-' Men det gör inte så mycket, jag brukar ändå inte fira denna dag. Det är i mina ögon bara amerikanskt bullcrap om att köpa saker till folk... Men ni som firar alla hjärtans dag, ha så kul idag! Spendera dagen med någon ni tycker mycket om ;) Jag har en viss person jag skulle vilja spendera dagen med, men... Ääh, glöm det. Kanske en liteeeen  alla hjärtans dag hälsning via skype...   Har ingen aning om varför jag la in den där smileyn... Den är från sims i alla fall ^.^


Ha en bra dag.


 

Av Fanny - 12 februari 2012 09:20

 

こんにちわ! Romaji: Konnichiwa - dagens hälsning är på japanska! ^^


Som bilden säger - En ny värld kommer snart till Store. Jag vet inte när, jag vet inte hur mycket det kommer kosta, jag har inga bilder, jag vet ingenting. Bara att det kommer en ny värld under namnet Lunar Lakes.

Det kanske är lite tidigt att börja döma den nu, men jag gör det ändå; Fy sjutton vad ful den är (det var min första tanke...). Jag menar, kolla... Den är ju helt "smutsig" och utan färger, typ Twinbrook i ökenversion. Jag gillar Twinbrook för att den är så dunkel, mysig och träskig (och för att simmarna inte har skitstora bröst och ser ut som fotomodeller, till skillnad från en viss kvällsnöjenstad...), but admit it - den ser ganska ful ut när man tittar från kartan. Å andra sidan, min första tanke när vi skulle gå och titta på min hund var "Fy sjutton vad tjock hon är!". Det var hon ju, men när jag lärde känna henne blev hon den bästa hunden björnen i världen. Så kan det ju vara med denna värld också? Att jag tycker den ser ful ut men inser att den är bra?

Nu känns det som om jag klagar för mycket, så ska det ju inte bli! Jag kommer förmodligen att *host* ladda *host* ner den utan att betal*host*... För att se hur den är liksom (det är ju ungefär så man gör när man tittar på hundar innan man bestämmer sig för att köpa, för att ta upp hundexemplet igen), dessutom har jag knappt några simpoints kvar :P


Vad tycker ni om denna värld, bilden att döma?

Av Fanny - 11 februari 2012 15:06

Ciao! Jag ska säga "Hej" på olika språk i alla inlägg nu, muahihihihihi!


Visst måste man älska galna, färgglada hundar?! De är ju underbara och mycket roligare än normala hundar, deuustom är de fina att titta på och gör en på glatt humör! Här är en "galen" hund som jag gjorde för ett tag sedan:



Starka färger och svarta prickar, mycket roligare än bruna färger och lite vita fläckar på tassarna! (taasana) Fast då ser hundarna ut som MIN hund gör, och hon är allt annat än tråkig... Men strunt samma, vi snackar sims nu. There is difference.


 

Jag har laddat upp hunden där ^ på exchange ifall någon skulle vara för lat att skapa en egen! Klicka på bilden för att komma till nedladdningssidan. Det är gratis, du behöver bara ett konto på Thesims3.com med registrerat serienummer av minst ett sims 3-spel, och dessutom spelet The sims 3 Husdjur.

Färglada hundar! Jaaaa! *Ler mitt nu-tänker-fanta-bete-sig-löjligt-och-barnsligt-ett-bra-tag-got-a-problem-with-that-?-well-i'm-sorry-hon-kommer-fortsätta-mycket-länge-leende och dansar runt i cirklar*


Gosh, jag borde inte blogga när jag är på detta konstiga humör... Jag blir alltid så när ämnet är hundar... -,- YAAAY :D

Av Fanny - 11 februari 2012 13:10

Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag! Eller, ett tag och ett tag, men jag har ju inte bloggat sen i torsdags och det känns som ganska länge (fast det är ju inte det?). Jag är bara trött och orkar inte blogga, även om jag är frisk nu. Jag kommer kanske inte blogga så jättemycket, men jag vill bara att ni ska veta att jag lever... x)


Fast jag överdriver, det var bara tre dagar sen sist :P

Av Fanny - 9 februari 2012 08:07

Ciao, anyong, konnichiwa, hola...


Jag surfade runt lite på internet idag och letade efter något att göra i Sims, något mer annorlunda. Jag googlade därför på The sims 3 Challenges (The sims 3 utmaningar). Då hittade jag en här som jag tycker verkade intressant! Det är en utmaning där man ska få 26 barn med namn i alfabetisk ordning: A-Z. Men det är ju så att vi har 3 bokstäver mer... Men jag tar och utesluter dem ändå.


Vad jag menar med detta är att jag tänkte översätta texten på hemsidan (med min egen hjärna, inte med det dåliga Google Translate...) till svenska eftersom det är mycket skönare för folk att få det förklarat på sitt eget språk! Jag har alltså inte skrivit originaltexten (har dock ändrat lite i den svenska versionen, så den är inte exakt som den engelska), som sagt finns den här.


 

Översättning
Kopiering förbjuden


Skapa ett par som är ungdomar och flytta in dem till vilket hus du vill (eller tom tomt, det gör det hela roligare och svårare). Konceptet med denna utmaning är att få 26 barn som har namn i alfabetisk ordning, dvs den förstfödda har ett namn på A, t.ex Amanda, den som föds efteråt ett namn på B, t.ex Betty osv.


Regler/information

- Om ett barn dör eller blir hämtad av en socialarbetare eller du förlorar honom/henne på något annat sätt, bryter det sekvensen och utmaningen blir ogiltig, därför måste du göra vad du kan för att ta hand om barnen.

- Inga fusk! Bara Resetsim ifall din sim skulle börja bugga. Modar är inte heller tillåtna.
- Även om du kommer att tjäna mer om båda föräldrarna har en karriär under barnets uppfostran, kan det resultera i ett besök från socialarbetaren om ingen är hemma när första barnet inte är gammal nog att stanna hemma ensam (om inte föräldrarna göra karriär där en förälder arbetsdag slutar när den andres börjar). Försök alltså att ta mammaledigt/pappaledigt via telefonen tills den förstfödde är barn!


- När du har åtta simmar i ditt hushåll (det mesta man kan ha) måste du vänta tills någon av barnen är tillräckligt gamla för att flytta ut, dvs Ungdom.


- Det är förbjudet att ändra livslängden!


Du måste försöka få så mycket barn i alfabetisk ordning som möjligt innan dina "grundare" blir åldringar. Om den manliga simmen åldras till åldring först kan den kvinnliga simmen fortfarande få barn, om hon får barn precis innan hon blir åldirng, gör henne snabbt gravid igen, eftersom hon inte kan åldras när hon är gravid. När båda föräldrarna är åldringar betyder inte det att det är game over, utan det betyder att du måste fortsätta adoptera barn och döpa dem i fortsatt alfabetisk ordning tills du är klar med utmaningen.


Ett tips för att kunna få 26 bebisar i en generation kan vara att skaffa tvillingar och trillingar, eftersom man får fler åt gången då. Läs inlägget här om hur man får det!


Jag har inte provat den här utmaningen själv, men jag tycker det verkar kul. Ska ni testa den också? Jag vill gärna veta hur det går för er! :)

Så här kommer era simmar kanske se ut när ni har börjat spela... ;)
Av Fanny - 8 februari 2012 16:59

Duuuhii. Det är värre än vad det var igår... Nu kan jag knappt röra armen.. Jag var tvungen att vara hemma från skolan idag.


Dag 20 - Kina eller frankrike?


Jag väljer Kina för att 1) det är sååå vackert, 2) det är billigt 3) man kan lära sig Sim fu, en färdighet jag gillar.


Kinesisk arkivbild från Januari!


Men jag undrar vad ni tycker? :)


Jag vet att detta inlägg är extremt tråkigt, men jag är bara inte på humör för att skriva något roligare, det är inte kul att vara sjuk... Var glad att jag i alla fall uppdaterar...



Kramar

Av Fanny - 7 februari 2012 17:10

Åååh, gud X_X Hela klassen tog en spruta i morse (jag var bland de första...) och... Uhuuh. Det gjorde ont (hatar sprutor), och nu mår jag ganska dåligt... Jag är trött, illamående, har ont i huvudet och är bara allmänt risig. Ville bara säga det, så att ni vet att jag inte mår så där jättebra...


Iaf, här kommer dag 19.


Hm... Denna fråga är svår! Jag gillar varken när simmen ser ut som en fotomodell eller när den har perfekta egenskaper. Men jag tar nog snygg sim med dåliga egenskaper. Om man har en sim med bra egenskaper blir det ju så lätt så att det är tråkigt! Sen dessutom är simmar med unika/dåliga egenskaper mer charmiga och speciella, jag spelar längre på familjer om simmarna är lite speciella, eftersom jag snabbt tröttnar på perfekta simmar med perfekta egenskaper.


En sim med bra egenskaper som jag inte spelade med länge.

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Tidigare år

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Ovido - Quiz & Flashcards