Fantas simsblogg

Presentation

URL:    http://fantasims3.bloggplatsen.se
Registrerad:    2011-05-14 17:07
Senast inloggad:    2020-04-21 21:02
Bloggtitel:    Fantas simsblogg
Förnamn:    Fanny
Efternamn:   
Län:    Stockholms län
Kommun:    Stockholm
Ort:    Stockholm
Intressen:   

Ja, som sagt heter jag Fanny, men jag kallas Fanta. Jag är tretton år, bor i Stockholm och spenderar större delen av min fritid (när jag inte spelar sims) med att dansa, teckna, kolla på tv-serier och spela piano. Vill man veta mer om mig är man hur välkommen som helst att läsa min personliga blogg. 


Den här bloggen skapade jag för lite mindre än tre år sedan, och den är min plattform för att dela med mig om allt jag kan som har med The sims att göra! På den här bloggen försöker jag variera mina inlägg mycket så du lär få se allt möjligt rörande spelet: Nyheter, nedladdningstips, bilder från mitt spel, guider, tips, recensioner är absolut något att förvänta sig och utöver det fyller jag bloggen med massa annat kul om spelet. Välkommen!

Välkommen!Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Tidigare år

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se