Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 15 juli 2014

PGC - Utveckling

Av Fanny - 15 juli 2014 09:00


Alla familjemedlemmar i familjen har blivit kända i staden, så de har ständigt paparazzis efter sig som tar bilder på dem och skriver om dem. Till och med barnen! Det är nog ganska jobbigt för dem att inte ens kunna gå ut i trädgården och leka utan att någon är där med kameran i högsta hugg...



Tiden går fort och nu var det även dags för tvillingarna att växa upp igen till nästa åldersstadie. 



Så här ser Toby ut som tonåring, ganska lik sin mamma. Han fick egenskapen Född till säljare när han växte upp. Kanske ska han bli affärsman i framtiden? Det är han inte säker på än. 



Och här har vi tonåriga Emily (samt en lite extra läskig universitetsmaskot som snokar i bakgrunden och gör mig väldigt illa till mods), som jag tycker blev otroligt söt! Det ska bli spännande se hur hon blir i framtiden. 



Tror inte precis att det kommer som en jättestor överraskning att Toby är den som håller hunden ren...? 



Nu när barnen blivit lite äldre och inte längre behöver daltas lika mycket med har Dany och Jack mer tid över för varandra. De trivs lika bra tillsammans nu som de gjorde innan. 



Snart var det även dags för Jack att kliva in i nästan livsstadie. Nu var han vuxen. Han gick även och fick en medelålderskris. Han har funderat väldigt mycket på om han verkligen gjort det han vill med sitt liv än så länge, han har ju lagt allt på familjen och knappt jobbat alls. Även om familjen är extremt viktig för honom är det ju förstås så himla svårt att skaka ifrån sig tänk om jag hade-känslan.



Toby har försökt lära sig laga mat. Han är rätt duktig på det men tycker inte att det är så jättekul.



Alexander har däremot lyckats hitta sina passioner. Han håller fortfarande på en hel del med stjärnkikaren - han har upptäckt flera stjärnor och är på nivå 5 i logik - och han har även börjat ta hand om familjens smått övergivna trädgårdsland. Han tänker bli forskare i framtiden. 



... Så därför har han även införskaffat en forskningsstation, som han tycker är aprolig och håller på med sent in på kvällarna. 



Toby provade att spela piano också, något som faktiskt visade sig vara väldigt kul och avslappnande för honom. Det är absolut något han kan tänka sig att ha som hobby.



Jack drog iväg till gymet för att försöka bli lite vältränad - hans kropp är också något han börjat noja över sedan han växte upp till vuxen. 



Sen skulle tonåringarna i huset iväg på skolbal! Ingen hade någon dejt inför kvällen, men de hade höga förhoppningar på att hitta någon spännande på balen. Alla hade klätt sig fina och Toby var väldigt besviken över att det regnade så mycket - han som hade sin finaste kostym på sig och som hade fixat håret!



... Och så här slutade kvällen för Emily... 

 
 
Simsly

Simsly

15 juli 2014 10:17

Vad fina Toby och Emily är som tonåringar!

http://simsly.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Linnea

15 juli 2014 10:21

Ser fram emot fler bilder på Emily!

 
Ingen bild

Sofia

15 juli 2014 10:43

Vilket skin använder du till dina simmar? :)

Fanny

15 juli 2014 11:01

Just den här familjen har faktiskt EAs vanliga skin!

 
Ingen bild

Emilia

15 juli 2014 12:24

Hej Fanny! Jag har ett litet problem och det är att jag har en ny dator en Mac och nu ser mina sims gubbar helt hemska ut! De är suddiga och kläderna med! Har hört att man ska gå in på alternativ och sänka till låg på allt på grafiken men det hjälper inte! Jag är jättefrustrerad! Vet du hur man får bra kvalitet igen?

Ledsen för din farmor också, läste det för nåt inlägg sedan :(

 
Natta

Natta

15 juli 2014 20:12

Hej Fanny jag har laddat ner sims på min dator. när jag har spelat ett litet tag så börjar det blinka mitt i spelet. Så det går inte trycka på något. När jag trycker på Windows knappen och sen går in på sims igen så blir det helt svart. och bara pilen syns. Så jag kan inte spara spelet eller något. Så snälla HJÄLP om du kan.
-----

http://allsims.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

I :3

16 juli 2014 12:57

Du får aldrig sluta med bloggen (iallafall inte på ett tag)! Jag har fått såå många bra tips, inspiration och mycket mer! Har tack varit dig inte bara spelat, utan också börjat fokusera mer på husen och på mina simmar! Har typ läst igenom hela din blogg! Du är bara bäst!

Förresten är Fanta gott xD

 
Olivia

Olivia

16 juli 2014 19:16

kan du göra en video när du kör sims 4?

http://thesimsxoxo.blogg.se

 
Summer

Summer

16 juli 2014 19:35

Heej! Vart har du hittat håret och klänningen som Emily har? Båda blev såååå fina!

http://summersims3.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

anonyyyym

16 juli 2014 21:47

Hej ! Har du fått arvingen än ? :) Dina simmar är så sjukt snygga! Speciellt Emily, wcif hennes klänning på den bilden där hon har blivit äldre?

 
Ingen bild

Erica

17 juli 2014 22:17

NÄSTA DEL NU!!!

Nejmen vilken jättebra del denna var. Längtar verkligen till nästa. :)

 
Ingen bild

Linnea

18 juli 2014 11:25

Emilia: Du ska höja på inställningarna, inte sänka:)

 
Josefine

Josefine

30 juli 2014 14:08

Hej!
Har precis börjat följa din blogg. Hur långt har du kommit i arvsledet?
Jag avslutade precis min PCG som blev misslyckad =( Kom till 7/10 generationen.
Hoppas det går bättre för dig =D Lycka till!

http://simsifyme.blogg.se

Fanny

1 augusti 2014 21:45

Välkommen! Generation 4 är tonåringar nu :) Synd att din PGC inte gick som den skulle, hoppas det går bra för mig... Hehe

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Skapa flashcards