Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 16 augusti 2014

PGC - Vänner

Av Fanny - 16 augusti 2014 22:15


Huset familjen bor i är ganska gammalt och det är även gamla saker i huset, så det är oundvikligt att saker går sönder då och då. Det händer till och med väldigt ofta. Men Dany är envis och fortsätter laga allt på egen hand istället för att ringa en reparatör. 



Toby spenderar större delen av sin tid med att läsa eller liknande men han har också fortsatt utveckla sitt intresse för musik. Han fortsätter spela piano och har även anmält sig till skolans musikklubb.



Emily hittade ett gammalt drakägg någonstans i källaren som föräldrarna fått i bröllopspresent men inte vågat göra något med, och när hon fick reda på det blev hon rasande över att de bara struntat i något så häftigt. Jack och Dany lät henne i alla fall kläcka ägget och adoptera draken inuti. Han var en grön drake som fick namnet Cactus. De blev snabbt jättebra vänner och han visade sig till och med vara väldigt praktisk, han kunde nämligen hjälpa till även i trädgården.



Så det dröjde inte alls länge innan hon bestämde sig för att köpa ett till drakägg. Varför ha en drake när man kan ha två?



Den andra fick namnet Lilac och var en lila drake, som är betydligt mer underhållande än Cactus. Emily har verkligen blivit fäst vid båda drakarna och kommer inte att släppa taget om dem i första hand. Märker först nu att mitt PGC-spelande blir ganska så influerat av Game of thrones. Eh. Tur att jag inte inspirerats av det där med att alla dör i alla fall

   


Det går riktigt bra för Dany på jobbet. Hon är nu på nivå 9 i sin karriär som spion (även om hon har på sig militärkläder och har en ny frisyr när hon jobbar...?) vilket betyder att hon nästan uppfyllt sin livslånga önskan. 



Jack försöker fortfarande hitta nya sätt att fördriva sin tid på dagarna då han fortfarande inte arbetar. Han har försökt hitta ett jobb, nu när hans barn är så pass stora att de största del klarar sig själva och han inte behöver ta hand om dem dygnet runt, men har lite svårt att välja ett jobb som passar honom. Så istället försöker han fördriva sin lediga tid med att lära sig saker. Hans senaste experiment var om han kunde spela gitarr. (det kunde han inte, han sög)



Men oftast slutar det med att han ger upp och gullar med hunden istället. De har ett starkt band, de där två. 



Det är svårt att hinna med Danys hektiska schema, men hon är ändå fast besluten om att hålla kontakten med sin släkt. Hon ringer och besöker dem så ofta hon kan. Här till exempel är hon på besök hos sin kusin Mateo, Davids barn! I sina coola, futuristiska spionkläder. Hon verkar dock mer intresserad av TVn än att faktiskt umgås med sin släkt...?



Alexander brukar stanna uppe till sent in på kvällarna (så sent att till och med hunden sover) med sin forskningsapparat. Vetenskap är det roligaste han vet och han kan knappt bärga sig tills han får åka till universitetet och sedan påbörja sin karriär. Stackarn hinner ju i och för sig inte riktigt med att umgås med vänner (som han inte har) med hans prioriteringar...



Det gör Toby däremot. Det här är hans kompis, Zoe, som han träffat i skolan. Han har inte så många andra vänner än hon, i alla fall ingen som står honom lika nära, så han umgås med henne ofta.



De har väldigt kul tillsammans, de har samma intressen och samma humor och bor dessutom nära varandra, så de brukar gå hem till varandra lite när det passar.



Det var dock innan Toby lyckades bli lite för impulsiv och kysste henne rakt på munnen helt plötsligt. Mitt i konversationen. Det var Zoe inte beredd på, precis. Hon stod där som paralyserad och gjorde ingenting. 



Och hon tog det inte så pass bra, tyvärr... Hon hade blivit riktigt ställd så snart han släppt taget om henne gav hon honom en rejäl utskällning om att han inte bara kunde hoppa på henne så där utan att hon visat något som helst intresse, och vände tvärt på klacken för att argsint storma därifrån. 



Stackars Toby ångrade sig direkt och började skämmas rejält över att han inte tänkte över det först, klart hon inte ville vara med honom på det sättet. Han blev riktigt ledsen över att han råkat förstöra deras fina vänskap, bara sådär. 



Att Toby var så ledsen gjorde honom mindre fokuserad också. Det kanske var främsta anledningen till att huset inte var så bra städat de kommande dagarna...?

 
 
Mandarinen

Mandarinen

16 augusti 2014 22:56

Dina PGC-inlägg är så intressanta och roliga att läsa! Du skriver väldigt bra också vilket gör det spännande att läsa. :)

http://simsplanet.se

 
Hanna

Hanna

17 augusti 2014 06:04

Hur får man tag i ett drakägg? :O är de något man får köpa till?

http://hannizbumman.blogg.se

Fanny

17 augusti 2014 15:56

De kommer med när man köper Storevärlden Dragon valley.

 
Simsly

Simsly

17 augusti 2014 06:13

Mycket bra inlägg och den här bloggen är en mycket bra blogg!

http://simsly.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

FlowerTN

17 augusti 2014 09:37

Äntligen så är PGC Blue igång igen!!!!!!! :-)

 
Felicia

Felicia

17 augusti 2014 09:52

Äntligen en PGC uppdatering :) Stackars Toby!

http://lilissim.blogspot.se

 
Ingen bild

Bullen

17 augusti 2014 10:04

Kan du ha en fanträff i Göteborg nån dag? (Jag bor nära där).

Fanny

17 augusti 2014 15:56

Någon fanträff har jag faktiskt aldrig haft och det skulle kännas lite... Skumt, liksom. Vet inte om det skulle komma någon, haha. Plus att jag bor långt i från Göteborg, bor i Stockholm. Det kanske kan hända i framtiden men det känns inte så aktuellt just nu, tyvärr.

 
Ingen bild

I :3

17 augusti 2014 11:48

Yes! Alltid lika kul att läsa om PGC och läsa bloggen! Du har gjort ett superbra med bloggen!!

 
Ingen bild

Sauron

17 augusti 2014 12:24

Hanna:
Man får med drakägg i Dragon Valley.

 
Ingen bild

Emilia

17 augusti 2014 12:41

Hur vet man om man fått svar på sin fråga i frågelådan?

Fanny

17 augusti 2014 15:52

Strax under frågerutan står det "x besvarade frågor", klicka där och om din fråga har blivit besvarad så ska den finnas där någonstans, med mitt svar!

 
Fanny

Fanny

17 augusti 2014 16:00

Tack hörni för alla de fina kommentarerna! Det betyder mycket för mig att ni tycker om det jag skriver och är väldigt motiverande för mig att fortsätta skriva. Det är ni som gör det roligt att blogga, hade garanterat gett upp för länge sedan om det inte vore för er, hahah. Ni får även mer än gärna säga till om det är något med min blogg ni tycker jag kan bli bättre på för det hjälper bara bloggen framåt. Bara ni säger det snällt ;)

http://FantaSims3.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Linnea

17 augusti 2014 21:46

Hej! Har du laddat ner dragon valley eller köpt själva skivan? Om du har laddat ner det kan du länka sidan? Och om du har några tips på vart man kan ladda ner dragon valley free kan du länka det också?
Tacksam för svar! ps har berättat om din blogg för nästan alla
mina kompisar: du äger!

Fanny

17 augusti 2014 21:49

Jag fick det gratis av EA när jag var på deras Semesterparadis-event. Har ingen länk till där det är gratis, tyvärr, men det går säkert att googla fram någonstans. Och taaack, vad glad jag blir!

 
Ingen bild

Ida

18 augusti 2014 09:02

Hej Fanny! Jag undrar dragon villey är något du tipsar om att köpa?
Vill jätte gärna ha drakar, men är spelet bra utöver det?

 
Ingen bild

Ledsen Emma

18 augusti 2014 17:43

Hej Fanny! jag har precis laddat ner dragon villey. Fast när jag ska starta spelet så står det: Du måste vara inloggad på sims3 community konto för att registrera den här produkten. Jag fattar ingen ting! Jag prövade också att logga in på sims3 community konto fast när jag skulle starta spelet så stog det: Spelskivan till sims3 husdjur är inte i stoppad. Snälla Fanny, kan du hjälpa mig? Jag som var jätte glad att jag hade köpt dragon villey.

 
Ingen bild

Bullen

20 augusti 2014 19:13

Ok

 
Ingen bild

Anna

21 augusti 2014 12:52

Inte för att vara elak eller så, men skulle du inte ta en lång paus? :)

Fanny

21 augusti 2014 13:06

Är inte på paus längre!

 
Ingen bild

Annie

21 augusti 2014 18:31

Vart kan man ladda ner Emilys hår?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Skapa flashcards