Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 22 juli 2014

PGC - Framgångar

Av Fanny - 22 juli 2014 13:00


Jack fortsätter att åldersnoja. Hans senaste problem är att han börjat få rynkor. Tycker han själv i alla fall. Vet inte riktigt om andra skulle hålla med om det. 



Dany kommer allt högre i sin poliskarriär, nu är hon Specialagent. Hon jobbar väldigt hårt och väldigt ofta och måste ibland till och med åka in till stationen mitt i natten för att arbeta. Hon tycker dock att hennes jobb är otroligt kul så hon bryr sig inte så mycket. 



Och precis som ni antagligen förstod i förra inlägget har Emily fått en pojkvän! De träffades på skolbalen och det klickade direkt. Men gissa vad? Jag minns inte ens vad han heter just nu. Hahaha, fett dålig. De är söta tillsammans i alla fall. 



Hennes jobb kräver också att hon tar reda på saker och ting om invånare i staden, vilket hon så civiliserat gör genom att gräva i deras papperskorgar. Det tycker hon tydligen är att föredra framför att faktiskt konfrontera någon och förhöra dem. Att rota i papperskorgar verkar hon dock inte tycka är så illa faktiskt... I alla fall inte tills de som bor i huset upptäcker henne. 



Sen måste hon skriva en rapport om dessa människor vars skräp hon nu har i sin ägo. 



Hunden Eddie börjar bli allt bättre på sina tricks! Det är ju så det blir när husse är tålmodig (och har alldeles för mycket fritid). 



Han har även lärt sig att jaga, alltså att leta fram samlarsaker. Han är inte så skicklig på det ännu men han har faktiskt hittat vissa värdefulla saker så det är ju ganska användbart.



Tonåringarna är faktiskt rätt duktiga i skolan. Förut var Tobys och Emilys betyg skrattretande låga och de gjorde aldrig läxorna i tid (Alexander däremot var ju förstås det exemplariska barnet, som vanligt). Emily skolkade också en hel del. Nu har de kunnat repa sig lite och deras betyg är helt okej. Alexander står högst på hederslistan, hela tiden. 



Därför får Alexander ofta hjälpa sina småsyskon med sina skolarbeten, han som är familjens hjärna.



Jack tog sin medelålderskris lite för långt när han gick ut och lekte i barnens gamla sandlåda, som till och med de tröttnat på. Något säger mig att han är aningen för gammal för den. Nåja, han gör väl vad han vill, vem vill växa upp egentligen?



Alexander och Emily gjorde anlagstestet för universitetet, som de planerar att gå i framtiden. Alexander vet ju precis vad han vill bli så han hoppades på ett stipendium för sin linje medan Emily mest hoppades på att få det lite mer klart för sig vad hon är bra på. Ingen av dem fick något stipendium men de fick lite försprång i vissa kurser tack vare sina färdigheter. 



Hög atletisk färdighet är väldigt viktigt om man ska jobba som polis, men det är ingenting Dany behöver oroa sig över - hon har bemästrat den färdigheten nu. 



 
 
Simsly

Simsly

22 juli 2014 14:09

Bra inlägg! Är det kul att spela med familjen Blue?

http://simsly.bloggplatsen.se

 
Cherry

Cherry

22 juli 2014 16:57

Åh vad kul att hon har skaffat sig en pojkvän! De är jättesöta tillsammans :)

http://chesims.blogspot.com

 
Ingen bild

Vendela

23 juli 2014 13:18

Kul inlägg! Jag blir jämt så sugen på att spela Sims när jag läser på din blogg :-) Dock så har jag åkt bil hela dagen och kommer att åka några timmar till så jag kan inte spela förens ikväll. Tråkigt.

 
Ingen bild

Katia

24 juli 2014 16:09

Bara undrar lite:
Daenerys kalls Dany av sin bror. Är det meningen att det skall vara en referens till GoT?
Sedan är hunden väldigt lik Ghost :D #harintenördatGoTtillkl2

Fanny

29 juli 2014 23:21

Ja, såklart, coolaste tjejen någonsin ju! Ville egentligen att hon skulle heta Daenerys men det skulle bli lite för konstigt för bloggläsarna som inte läst böckerna/kollar på serien, så det fick bli Dany. Det är ju dock inte bara Viserys som kallar henne det, utan i böckerna refereras hon väldigt ofta till som Dany också. Att hunden är lik Ghost tänkte jag inte på men det är han ju faktiskt!

 
watervalleysims

watervalleysims

25 juli 2014 08:39

Bra inlägg ;) Älskar din blogg!

http://watervalleysso.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Sauron

25 juli 2014 14:30

Det är så roligt att läsa om din PGC! :-)

 
Ingen bild

Elin

26 juli 2014 16:05

Fanta! Jag måste bara säga att jag älskar din blogg!
Jag själv spelar sims och har gjort så länge jag kan minnas, och även fast mitt spelande går upp och ner i olika perioder så är det alltid lika kul att läsa din blogg!
Du ger mig inspiration till mitt spelande, tack!

 
Ingen bild

Eucala

27 juli 2014 00:41

Kan jag ta bort en sims3pack-fil om jag har installerat den utan att det försvinner?

 
Ingen bild

Emilia

27 juli 2014 11:29

När vet man när man fått svar på frågelådan?

 
Ingen bild

Alexandra

29 juli 2014 19:30

Hjälp? När det kommer post till brevlådan i sims 3 så trycker jag på brevlådan och trycker hämta post. Men när min sims tar ut paket/räkningar så helt plötsligt så står dom lite längre bort från brevlådan och har inte tagit ut posten. Hjälp? Tacksam för svar :) Älskar din blogg Fanta ❤️

 
Ingen bild

Emsan

11 augusti 2014 19:38

Hej! Jag tycker verkligen om din simsblogg, och undrar var du har fått håret ifrån. Vilken sida laddade du ner det från?

 
Ingen bild

Amanda

14 augusti 2014 13:38

Alexandra: Antagligen en bugg, öppna fuskrutan (ctrl alt c samtidigt) och skriv resetsim

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Skapa flashcards