Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 1 februari 2014

Att ladda ner sliders

Av Fanny - 1 februari 2014 14:45


 

På förra inlägget fick jag en kommentar från någon som frågade lite om sliders. Då kom jag på att det bästa sättet att berätta allt som man behöver veta om sliders i ett inlägg, ifall liknande frågor skulle dyka upp i framtiden. :)


För er som inte vet vad en slider är för något så är det alla reglage i Skapa en sim (t.ex. Näsans bredd och Käkform är sliders) som används för att anpassa sina simmar. Nog för att det finns massvis med sliders redan inprogrammerade i spelet, men det går även att ladda ner sliders skapade av andra spelare för att kunna anpassa dina simmars utseenden ännu mer! De är alltid Package-filer, som jag har skrivit om hur du installerar HÄR (snart kommer förresten ett bättre inlägg med hur man installerar CC, eftersom det verkar vara många som inte riktigt förstod det förra). 


Att tänka på när det gäller sliders:

- Du kan inte ha hur många sliders som helst utan ett sliderhack, som går att hitta HÄR (gå in under Files och ladda ner den som heter cmar_XCASbasics1.67.zip). 

- Om du tänker avinstallera någon av dina sliders, se till att du inte ändrar ansiktet på en sim där du använt slidern. Då kan det bli ganska allvarliga fel. Detsamma går för om du ska ladda upp en sim där du använt sliders så att andra kan ladda ner den - då ligger det i ditt ansvar att skriva klart och tydligt att de som laddar ner simmen inte ändrar ansiktet för att undvika att det blir fel i deras spel.


Själv använder jag nedladdade sliders på ganska många av mina simmar, och jag tycker det är mycket bättre eftersom det då helt enkelt finns fler valmöjligheter när det gäller att anpassa sina simmar. För att hjälpa er komma igång med vilka sliders ni kanske skulle vilja ha så tänkte jag dela med mig av mina 5 favoriter.


1) Chin width


En jättebra slider som gör så att du kan ändra bredden på din sims haka. Det här var den första slidern jag laddar ner och jag använder den fortfarande väldigt ofta! Det finns ju redan en slider i spelet som gör att man kan ändra storleken på hakan, men skillnaden mellan Hakbredd och Hakskala finns nedan (bilden är från nedladdningssidan). 



Konto krävs


2) Bridge of nose width 


Denna slider gör så att du kan ändra bredden på näsryggen. Nu finns det ju redan en slider för detta, men den här fungerar på ett annorlunda sätt och ser dessutom lite skarpare ut. Jag tycker personligen att den är jättebra och väldigt användbar.




3) Lip fatness

 

Med denna slider kan du ge dina simmar riktigt fylliga läppar. Den verkar dock bara fungera på ungdomar och vuxna, vad jag har sett. 

 

 



4) Chin cleft

 

Vissa människor har en liten grop i hakan, och vissa inte, men tillräckligt många har det för att man ska vilja ha en slider för det ändamålet i sims.




Upperlip ThinLower


Denna slider är jättebra för att ge lite mer dynamik till simmarnas munnar. 

 


 


Det finns massa andra bra sliders att ladda ner, så det är bara att börja leta om ni inte nöjer er med dessa! Lycka till! :) 

 
 
Ingen bild

Amanda

1 februari 2014 18:42

Tack för att du hjälpte mig, jättebra inlägg!

 
Ingen bild

lololo

1 februari 2014 19:03

Var har du laddat ner jackan på bild 3? Sjukt snygg! Undrar också vart du laddat ner håret, örhängena och ögonen? Eller är inget CC? Ögonbrynen var också snygga, hehe...

Fanny

3 februari 2014 16:19

Bilderna är inte mina, de är från nedladdningssidorna av slidersena så jag vet inte var ifrån allt är.

 
Ingen bild

Sara

2 februari 2014 16:27

Var laddar man ner olika hår vissa är sååååå himla fina!

 
Noob här... ;)

Noob här... ;)

6 februari 2014 20:42

Hej Hej :) Jag spelar The sims 3 med lite prylpaket till. Du spelar väl Skysims eller vad det nu är?! Jag är inte så bra på sånt där men kostar Skysims pengar? Jag försökte ladda ned det men man behövde kreditkort, haha, sorry för min tröga hjärna! Jag vill så gärna ha det!

http://Sonyasilversmith.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Matilda

11 april 2014 15:19

Vad är ett sliderhack?

 
Ingen bild

Matilda

14 april 2014 21:20

Varför svarar du inte?

 
Ingen bild

Matilda

27 april 2014 11:38

Jag förstår inte vad ett sliderhack är, vad händer med spelet om man laddar ner det? Skulle vilja veta.

 
Ingen bild

Pepsi cx

27 april 2014 18:09

Har du några fler tips på sliders? :)

 
Ingen bild

Aina

27 juni 2014 18:32

jag laddade ner från: http://www.thesimsresource.com
Och det gick att ladda ner ett hår men när jag skulle ladda ner ett till hår så stog det okänt fel när jag gick in på sims. Och då var jag tvungen att avinstallera (ett) av mina expansionspaket, och då så gick det att gå in på sims.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Tidigare år

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Ovido - Quiz & Flashcards