Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 14 april 2013

Sorry mumien, Elinna är förlovad

Av Fanny - 14 april 2013 10:30

Ni minns väl när jag skrev om min sim Elinna för ett tag sedan? Det var dock ganska länge sedan, så om ni vill "fräscha upp" minnet lite eller om ni inte läst om henne alls så är inlägget här


I alla fall, det var ett tag sedan jag spelade med henne, så här om dagen tänkte jag ta upp henne igen. Grafiken i inlägget kommer att variera lite, eftersom jag provade att sänka den någonstans däremellan. (det är därför några av bilderna ser ut som något skapat av lera medans andra ser ganska bra ut)

Det har inte hänt så jättemycket sedan sist, förutom att Lawrence har flyttat in och att Elinna har kommit till nivå 3 i den kriminella karriären. Det har gått snabbt eftersom hennes atletiska färdighet är så hög.


Så himla nöjd med den här bilden, haha...

 

Elinna tog en liten semester till Kina. Första dagen blev lite misslyckad, jag hade tänkt att hon skulle till någon gravkammare men jag gick till fel ställe två gånger, och då kände jag att det inte var någon idé att fortsätta så jag drog iväg henne till att träna kampsport på akademin i stället. Hon var inte sådär jätteduktig, men hon lyckades i alla fall komma upp en nivå och fick vitt bälte. 



Jag försökte då sparra med en random kines bredvid henne som inte såg alltför avancerad ut. Det såg ut att gå rätt bra för Elinna (kanske hennes stank gjorde kinesen okoncentrerad), men resultatet fick jag aldrig veta eftersom spelet kraschade när jag gick in i filmläget (tab) för att ta en till bild. Jahopp. Som tur var hade jag sparat nästan precis innan, men kines-fighten orkade jag inte ta upp igen. R.I.P KINESFIGHTEN <3

(Elinna förlorade sina glasögon eftersom jag precis hade rensat CC, och då råkade glasögonen slinka med det som försvann)

Resan var ganska händelserik. Elinna fick nivå 1 i visum, och hon köpte med sig kampsportsgrejer att ha hemma. Väl hemma tränade hon hela tiden på kampsporten, och hon tvingade Lawrence att göra likadant, så till slut gjorde de knappt något annat än att sparra med varandra. 



Ibland brukar de meditera också.


 


När Elinna hade återhämtat sig från sin förra resa till Kina så åkte hon tillbaka nästan direkt. Denna gång tog hon med sig Lawrence! De utforskade många gravkammare tillsammans, bland annat denna där de träffade på hur många mumier som helst. Lawrence blev till och med attackerad av en (Elinna gömde sig bakom ett staket som man bara kunde nå via dykbrunnen, så hon slapp undan), men han vann och fick inget negativt resultat av det.



En av mumierna blev även attraherad av Elinna...? Vet inte ens vad jag ska säga om det...



Trots farligheterna tog sig båda igenom gravkammaren med livet i behåll. 



För att koppla av lite gick de och tränade kampsport tillsammans. (denna är en av lerbilderna jag pratade om...)

 


 

På kvällen gick de till De lärdes trädgård för att koppla av lite. Där bestämde sig Lawrence för att fria till Elinna! Hon blev jätteglad och svarade ja direkt, så nu kommer nog den där mumien få det lite svårt...!

 


 

Nu är det bara att planera deras bröllop... 

 
 
Jonas

Jonas

14 april 2013 11:07

Kul inlägg!

http://jonasbelf.blogspot.se

 
Jonas

Jonas

14 april 2013 11:10

Det där med mumien var roligt! XD

http://jonasbelf.blogspot.se

 
Lovisa

Lovisa

14 april 2013 11:12

Åh, stackars mumie :) Kul inlägg!

http://www.tecknaren.devote.se

 
Stina

Stina

14 april 2013 11:58

Lite synd om mumien, men ursäkta, vem vill vara ihop med ett ruttnande lik? Bara en fundering... ;)

http://stinassims.bloggplatsen.se

 
Sindra

Sindra

14 april 2013 12:11

Första bilden är så perfekt! :D

http://sindraspecial.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

En simmare :)

14 april 2013 15:38

Kul att läsa om Elinna igen! Fortsätt gärna! :)

 
Saga

Saga

14 april 2013 17:19

Älskar rubriken! Och fortsätt gärna skriva om Elinna, dom inläggen är absolut en av mina favoriter!

http://rampljus.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Mumier!

14 april 2013 18:03

Vad heter platsen där Elinna och Lawrence är? I gravkammaren alltså. vill träffa på en mumie. även om dom kanske slumpas fram.

Fanny

14 april 2013 20:35

Tror det var gravkammaren under Drakens käftar. :)

 
Ingen bild

ellen

14 april 2013 19:50

Haha jättekul inläg!! :D

 
Ingen bild

Annika

14 april 2013 20:45

Kan du skriva om hur man träffar en Mumie och sånt? Jag har aldrig lyckats med det, den försvinner alltid och sedan hittar jag ingen mer O.o

 
Ingen bild

Bieberfever

14 april 2013 21:30

Hjälp finns det mumier även i kina jag läste någonstans att det bara fanns i Egypten :S
Toppen... jag som är totalt livrädd för mumierna i sims kommer ju att få mardrömmar i natt -.-

 
Ingen bild

Lollo

15 april 2013 16:52

En sim som jag hade förut hade nivå 10 i atletisk och kampsport, mitt mål med simmen var att jag skulle besegra en mumie(Jag ville se vad som skulle hända). Precis alla mumier som jag träffade blev attraherad av min sim :P

 
Ingen bild

vilja

15 april 2013 18:40

roligt inlägg fortsätt skriv om henne

 
Ingen bild

Saga

16 april 2013 20:26

Hej! Jag älskar dina inlägg där du visar dina familjer, vad dem gör och så. Jag har bara en fråga. Skulle du kunna visa hus som familjerna bor i någon gång? Hade varit jätte kul :)
Älskar din blogg!

 
Ingen bild

Madde

20 april 2013 20:25

Roligt!!:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Tidigare år

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Ovido - Quiz & Flashcards