Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 1 september 2013

Dragon valley - Recension

Av Fanny - 1 september 2013 19:15

Eftersom det var så många av er som ville ha en Dragon Valley-recension så får ni det nu! 


Världen


Konceptet med denna värld är att den ska sticka ut och inte vara som alla andra världar, ungefär som Lunar lakes. Temat på denna värld är medeltiden, med en touch av fantasy. Detta tycker jag att Storeteamet har lyckats superbra med! Det märks mycket väl vad som är temat, och det är väldigt välgjort. Världen är dessutom väldigt fin i övrigt,


Så här ser världen ut uppifrån: 



Jag har gjort ett inlägg med massvis med bilder från världen, det hittas HÄR.


Drakar

 

Som de andra Storevärldarna så kommer Dragon valley med premiuminnehåll. Detta är, för er som inte vet, innehåll från Store som ger nya spelmöjligheter och interaktioner (dvs objekt som inte finns innan). I Dragon valley är premiuminnehållet drakar.


Det finns tre sorters drakar, en röd, en grön och en lila. Det finns även en svart i guldversionen. Drakarna har olika specialitéer beroende på dess färg: Den röda draken skulle man kunna kalla för eld-draken, och den kan bland annat tända eld på saker (och simmar). Den gröna draken är mer fredlig och dessutom ganska botanisk, den kan hjälpa dina simmar med sin trädgård och även skaffa fram samlarföremål åt dem. Sedan har vi den lila draken: partypinglan! Denna är riktigt social, och hjälper även din sim att bli det - eller i alla fall så kan de hjälpa till med att din sim ska få någon att vara social med.


För att få en drake köper du ett drakägg i köpläget, det kostar 395 simdaler. Detta drakägg kommer inom ett par simsdagar att kläckas och bli en drake - och vad för drake det blir beror på vad din sim pratar om med ägget innan det kläcks! Om du pratar mycket om eld med ägget kommer det bli en röd drake, till exempel. För att prata med ägget är det bara att trycka på det. 


 


När drakägget väl är kläckt så kan du göra lite vad du vill med din sims drake! Bär runt den på axeln, lämna den hemma, låt den göra vad den är bra på. Drakar är inte riktigt som husdjuren i The sims 3 Husdjur eftersom man inte kan spela som dem och när man inte använder dem står de kvar på samma plats tills man plockar upp dem, men de är ändå i princip husdjur.


 

CAS-innehåll


Kläder: 


   

     

 

    

 

Frisyrer:

 

 


Åsikt


Jag tycker att konceptet av denna värld är väldigt bra och unikt! Det är absolut inget man skulle förvänta sig att de gjorde, och det är inte heller en värld som ser ut som eller påminner om alla andra världar. Vissa tycker säkert att det är lite för mycket fantasy och att spelstilen inte passar dem, men om man är ett fan av sådant är denna värld en guldgruva.


+ Väldigt unikt och rolig koncept som man inte sett förut.

+ Stort utbud av coola, medeltida kläder!

- Svårt att spela ett normalt spel i den. 


Världen hittas HÄR.

 
 
Sofia

Sofia

1 september 2013 19:41

Ser ju jätte roligt ut! Men draken ser lite...overklig ut..?

http://mylifeasasim.bloggplatsen.se

Fanny

2 september 2013 13:29

Ja det gör den :(

 
chaselegacyn

chaselegacyn

1 september 2013 19:44

Ser roligt ut om man gillar den typen av spel!
När kommer månadens blogg ut förresten? :)

http://chaselegacyn.bloggplatsen.se

Fanny

2 september 2013 13:30

Haha oj, jävlar, Månadens simsblogg! Den glömde jag bort helt... Den borde komma antingen senare idag eller typ i morgon.

 
Rolo

Rolo

1 september 2013 20:55

Något att satsa på alltså :D

http://simnation.blogg.se

 
Candoris

Candoris

1 september 2013 22:30

Jag är helt såld på Dragon Valley men jag kan inte köpa den. Den går bara att köpa via store, och mitt bankkort funkar inte att köpa med därifrån så jag är sååå irriterad på det :( Hur tänker de egentligen? Vill de inte ha sålt så mycket som möjligt eller vad är det med dem? >:( hehe.

http://thesimsblogg.wordpress.com

 
Rolo

Rolo

2 september 2013 06:15

Kan man inte köpa det f.o.m 31 augusti(redan varit) i butik? De sa dem i våras i alla fall...

http://simnation.blogg.se

 
Ingen bild

Anonym

2 september 2013 08:22

Jag har aldrig laddat ner från Store innan men kan man ha kläderna, frisyrerna och drakarna i tillexempel. Sunset Valley också? :3

Fanny

2 september 2013 13:35

Japp!

 
Kaka - Simsing

Kaka - Simsing

2 september 2013 09:58

Ville ha den här världen först.. men sen insåg jag liksom att det inte är någon idé. Eftersom att jag gillar att spela så realistiska spel som möjligt är inte Dragon Valley något för mig :)

http://simsing.blogg.se

 
Ingen bild

mjio

2 september 2013 13:08

Vart kan man ladda ner den olagligt?
[cuz i'm a badass] :']

Fanny

2 september 2013 13:30

Vet faktiskt inte, det får du googla själv. Jag fick min gratis på ett simsevent nämligen.

 
Ingen bild

Savannah

3 september 2013 16:17

Själva recensionen var bra, men att skriva "svårt att spela ett normalt spel i den" så säger du emot dig själv eftersom du längre upp i inlägget skrev "Konceptet med denna värld är att den ska sticka ut och inte vara som andra världar". Detta är bara lite konstruktiv kritik, och om jag sårat dig så förlåt. :)

 
Anonym

Anonym

4 september 2013 16:21

"Denna är riktigt social, och"
...?

http://mysimspage.blogg.se

 
Anonym

Anonym

4 september 2013 16:23

Verkar spännande om man gillar Medeltiden och så, men det finns ju redan "The Sims Medeltiden", så jag kommer nog inte köpa den, plus att det verkar, som du säger, svårt att spela ett normalt spel i den. Men kul att du gjorde en recension :)

http://mysimspage.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Ovido - Quiz & Flashcards