Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 7 januari 2014

Skolbalen i Leva livet

Av Fanny - 7 januari 2014 11:15

Tack så jättemycket för att ni är fler som börjat besöka bloggen och kommentera oftare! Det betyder väldigt mycket. Hoppas också att det inte gör er så mycket att jag skriver om helt random olika sims som inte är nya alls, jag försöker liksom bara beta av saker att skriva om.


Med expansionspaketet Leva livet installerat kommer det så småningom inträffa något väldigt kul för tonårssimmar: Skolbalen! Detta är en sorts fest som kommer att äga rum någon gång under tiden simmen är tonåring. Ett par dagar (ca 4) innan balen kommer du få ett meddelande om att det ska vara en bal och vilken dag den äger rum. Balen börjar alltid kl 18.00


Din sim kan antingen gå ensam till balen eller med en dejt. En dejt skaffar simmen genom att någon frågar en eller att din sim själv frågar! Alternativet Bjud på skolbalen finns under Romantisk. Om din sim går till skolbalen utan dejt kan det hända att hen automatiskt skaffar sig en dejt på balen som den sedan blir På G med, så om du själv vill ha kontrollen över vem din sim blir ihop med tycker jag att du ska försöka skaffa en egen dejt åt den.


När balkvällen är här kommer det komma en limousin till din sims hus runt klockan 17.00 Denna kommer att plocka upp din sim och köra hen till skolan där balen äger rum! Simmar kommer att ha kategorin finkläder på sig på balen, så om du vill klä upp din sim lite extra så är det bara att ändra på den klädseln.Tyvärr kan man inte se in i skolan under balen, men om du har kameran nära skolan kommer du höra musik och du kommer vara någorlunda uppdaterad över hur det går för din tonårssim via meddelanden och humöreffekter som hen får. Under balen kan nästan vad som helst hända! Din sim kan hamna i slagsmål, din sim kan bli ihop med någon (förutsatt att hen inte tog med sig en dejt), din sim kan bli nobbad av sin så kallade "hemliga kärlek" och simmarna kan även bli balens kung/drottning. Detta ger en positiv humöreffekt och en krona i katalogen som kan placeras ut var som helst. 


 
ANNONS
 
Ingen bild

Emmis

7 januari 2014 11:28

Jag älskar slkolbalen fast en gång när min sim skulle till slkolbalen så blev hon en ungdom så jag fick inte gå :(

 
Simsis

Simsis

7 januari 2014 11:38

Jag älskar leva livet och alla möjligheter som följer med det<3

http://www.simsstyle.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Frida

7 januari 2014 16:08

Hej Fanta! Måste börja med att säga att din blogg är jättebra, den har inspirerat och hjälpt mig även fast jag är 7 år äldre än dig. Men du har väl en Mac? har du någon aning om varför mitt sims 3 inte går att köra på svenska? :/ Å sen undrar jag ifall du kan ha ett inlägg om vilka olika fusk det finns att göra med hjälp av koden Testingcheatsenabled true? :) Tack för att du skriver denna blogg! :)

 
Ingen bild

Anna

7 januari 2014 16:28

Tycker det är jättebra med "gamla" grejjer du pratar om, så att man faktiskt gör allt man kan med det och inte bara längtar efter nästa. :)

 
Simmarsmulan

Simmarsmulan

7 januari 2014 20:45

Jag älsakr att du skriver om "gamla" spel, eftersom det ju inte kommer något nytt nu till trean, och eftersom det gör så att man kanske vill utforska spelet lite mer.

http://simmarsmulan.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Sofia

7 januari 2014 21:44

Jättebra inlägg :) Tycker att skolbalen är ett jättebra tillägg i Leva ´livet men det är synd att man inte kan följa med in ;)

Kan du inte göra ett till inlägg på din PGC (PCG?) snart? Skulle vara jätteroligt, tycker verkligen om den "serien" :)

 
Stina

Stina

8 januari 2014 17:08

Älskar din blogg!:D

http://Stinakarlsson.horseworld.se

 
Anonym

Anonym

8 januari 2014 17:16

Gillar såna här inlägg :)

http://mysimspage.blogg.se

 
Ingen bild

Anonym

8 januari 2014 19:27

Haha, en gång fick min sim gå på Skolbalen två gånger!:)

 
Ingen bild

anonym

9 januari 2014 19:29

bra blogg min kompis tipsade mig! har nt sims på datorn men ja spelar hos kompisar och ja e rätt så säker att ja får det i födelsedags present vilket är om 6 dagar. Asså ja började läsa bloggen i dag och så har jag läst lite hos min kompis som tipsade om bloggen men ja älskar den även om ja typ har sett den 5 gånger och idag är det första gången jag läser hemma utan någon kompis!

 
Ingen bild

anonym

9 januari 2014 19:38

bra blogg kan du göra någon av dessa skådisar snälla -> Billie Piper, David Tennant, Karen Gillan?

Fanny

9 januari 2014 21:44

Ååh, Doctor who! Bästa! David Tennant är ju skitcharmig...! Jag kan absolut tänka mig att försöka mig på att göra doctor who-simmar någon gång, vi får se :)

 
Rolo

Rolo

11 januari 2014 17:33

Önskar att jag hittat ett sådant här inlägg när jag var simsnybörjare och verkligen aldrig fattade vad skolbalen var för något... Lyllos allihop som är simsnybörjare nu och får se det... Bra inlägg & enkelt förklarat!

http://simnation.blogg.se

 
Ingen bild

anonym

12 januari 2014 10:06

tack! fanta ! ja älskar doctor who men ja kunde ju nt skriva "doctor who" då när ja nt visste att du såg på det! hahah! tack!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Tidigare år

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se