Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 22 februari 2013

Var bara tvungen att säga detta

Av Fanny - 22 februari 2013 22:26


Jag ska gå rakt på sak: Jag lägger ner enormt mycket tid på den här bloggen. Nästan så att det är ohälsosamt. Jag sitter vid datorn i stort sett hela tiden, och det är kul förstås att jag är så bloggmotiverad men det tar över för mycket. Jag får nästan ångest om jag inte har uppdaterat på länge och innan jag publicerar inlägg blir jag nervös och tänker "Tänk om folk tror att jag härmar någon nu? Tänk om inlägget inte är bra? Tänk om jag har skrivit fel någonstans?". Nästan varje gång jag spelar sims tänker jag "Jag måste göra något bloggrelaterat!". Det har blivit för mycket press.


Så från och med nu ska jag försöka vänja mig av vid detta, jag ska endast publicera inlägg när jag känner för det och har idéer och inte för att jag känner mig tvingad. Självfallet ska jag inte lägga ner bloggen, jag ska inte ta bloggpaus heller, jag behöver bara lugna ner mig lite. Det är så lätt att glömma bort att man har ett liv utanför ibland. Jag har många andra intressen som jag gärna ägnar tid åt också. Så om jag inte uppdaterar har jag helt enkelt inte tid eller blogglust, simple as that!


Nu är det dessutom sportlov för mig, och eftersom jag älskar att åka skidor kommer jag tillbringa hela lovet till det och resten till att ta det lugnt med familj och vänner. Jag ska uppdatera lite åtminstone, men som sagt vill jag inte lägga en massa energi på det när jag kan och borde göra annat. Om ni saknar mig någon gång kan ni alltid kolla in mina äldre inlägg, jag tror nog att ganska få av er har läst alla. Dock är de inlägg jag skrivit i början av 2011 rätt så värdelösa...


Och angående frågorna jag får i frågerutan: Jag kan inte alltid garantera svar! Jag är ingen utbildad spel och dator-expert utan jag hjälper bara folk så gott jag kan. Därför får ni inte bli besvikna om det tar tid innan ni får svar på er fråga, om svaret är otydligt eller om jag inte kan hjälpa er. Många tjatar på svar och blir arga när de inte får något, men det är inte så lätt: Man måste först tänka ut svaret, sedan formulera det rätt. Det tar tid. Just nu har jag runt 30 obesvarade frågor och det trillar in ca 4 stycken varje dag.


Jag hoppas ni har överseende med detta!

 
 
MyNameIsTova

MyNameIsTova

22 februari 2013 23:34

Bra att du säger detta, alla har ett liv att leva.

http://MAJ NÄJM IS PJUDIPAAJ!! :D

 
Gräshoppan

Gräshoppan

22 februari 2013 23:38

Ta't lugnt. Det är nog ingen som saknar dig allt för mycket om du är borta ett par dagar. Jag menar, man bloggar ju för att det är kul. Jag har samma problem som dig, fast tvärt om. Jag vill blogga mer men har inte tillräckligt med tid XD. När jag spelar sims är det väldigt sällan jag gör något bloggrelaterat. Jag spelar bara sims för att det är kul. Härligt, vilken duktig bloggerska jag är alltså..
Nä, men min poäng är att du ska ta det lugnt. Kör på i ditt eget tempo, chilla lite, ta lite glass eller vad du nu gillar. Vi finns kvar. Lite tålamod har vi faktiskt. Pausar du ett par dagar så gör det inget. Är det någon som blir sur är det bara att slänga iväg en kommentar och säga "livet kom ivägen". Tvivlar på att det är någon som kan sätta sig emot.

Låter extremt flummig och dum i huvudet, men är en smula trött och känner för att flyga omkring och sprida glada tankar och blommor omkring mig. Och kanske ge en anledning till min egen dåliga uppdatering...
Iallafall, nu tycker jag att du ska gå och ta den där glassen för annars kommer jag och äter upp den.

http://simlii.bloggplatsen.se

Fanny

23 februari 2013 08:25

Vilken fin kommentar! Skönt att höra att ni är så förståndiga. Dock har jag inte ens ätit frukost än, så glassen får vänta. ;)

 
Sindra

Sindra

23 februari 2013 08:29

Jag håller med Gräshoppan till 100 procent, ta det i din egen takt. :)

http://sindraspecial.bloggplatsen.se

 
Henning

Henning

23 februari 2013 08:59

Så klar att du ska få ta "ledigt" i bland jag manar du jobbar ju inte som bloggerska du kan liksom inte få sparken. Chilla, vissa av oss kommer ju också ha sportlov och vad jag vet har man inte datorn med sig när man är i skidbacken!? Det är helt upp till dig hur mycket du vill blogga (bara du inte lägger ner bloggen)! Du har all rätt i världen att ta en paus, ingen kommer sätta dig i fängelse! Och är det bara jag som tycker mer om "dålig" uppdatering men bra inlägg än bra uppdatering med en sur Fanta som hellre hade spenderat sin tid på något annat. Jag håller med Gräshoppan till 100% (precis som Sindra), du ska INTE känna dig presad! :)

http://awesomesims.bloggplatsen.se

Fanny

23 februari 2013 09:03

Alltså jag har de bästa vännerna i världen :')

 
Lolo

Lolo

23 februari 2013 09:04

Fanta ta det lugnt!:) Uppdatera när du känner för det. Du ska inte känna ångest om du inte uppdaterar.
Jag vet att det kan kännas jobbigt för jag har en blogg. Ett bra råd:" bloggen ska vara något roligt inte något tugnt"

http://Loloslife.devode.se

 
Ingen bild

Becca

23 februari 2013 09:09

CHILLA! Vi älskar dig och din blogg hur du än gör. Vi sviker dig inte Fanta!!!

 
SimsTime

SimsTime

23 februari 2013 09:44

Ja, uppdatera när du känner för det Fanta :)
Ingen press :)

Kraam!

http://simstime.bloggplatsen.se

 
misan

misan

23 februari 2013 10:18

kram fanny <3

http://misansims.bloggplatsen.se

 
Lovisa

Lovisa

23 februari 2013 10:22

Känner mig också som gräshoppan, alltså tvärtom som för dig. Jag har lagt ner min simsblogg då jag typ hade 2 besökare och uppdaterade en gån i månaden + tyckte att det var väldigt tråkigt att ha en simsblogg :)

http://www.tecknaren.devote.se

 
Ingen bild

Sandra :3

23 februari 2013 10:30

Fanny, vi stannar alltid här och kommer inte att lämna dig! Precis som Gräshoppan sa, ta en glass ( om du nu har ätit frukost xD ) och chilla, alla har ju ett liv utanför bloggandet! <3

 
Hej

Hej

23 februari 2013 11:06

Jag håller 100% med om att du skall ta en glass och chilla lite det behöver du. Jag tycker om din blogg. Kan du ta en titt på min.

http://be-always-strong.bloggplatsen.se

 
STINA på prosimmers

STINA på prosimmers

23 februari 2013 12:30

Det är lugnt! Alla måste få rätten till att koppla av, eller hur? "Krya på dig" (eller varva ner... Har ingen aning om vad jag ska skriva c:) så får du ta och njuta av ditt sportlov! Själv har jag aldrig ens åkt skidor ;)

http://prosimmers.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Stalltjejen

23 februari 2013 12:39

Självklart är det okej att du ska blogga när du har lust.
Jag hade samma problem när jag hade en blogg.
Jag var helt slutkörd på kvällarna eftersom jag hade skola och intressen på dagarna.
Jag och många andra står bakom dig nu.
Du får bestämma själv men vad du en väljer så står vi bakom dig.
Kram från Stalltjejen som står bakom dig :)

 
Ellen

Ellen

23 februari 2013 12:59

Såklart att du ska få vila dig vi blir ite arga eller besvikna :)

Jag har också en blogg som handlar lite om sims

ellemenyo.bloggplatsen.se

http://ellemenyo.bloggplatsen.se

 
Nellie

Nellie

23 februari 2013 13:12

Ofc du ska få vila upp dig, jag bloggar när ja känner för det. Du måste inte blogga, vi har de gamla inläggen kvar! Visst jag har läst igenom alla dina inlägg men so what? Du är grymt bra på att skriva, så jag kan läsa Wendy, NK och Drömmar flera ggr om. Du ska verkligen inte känna press! Det gjorde jag med min förra blogg så det var därför jag tog bort den! Bara du inte tar bort bloggen kommer iaf jag följa dig för alltid! <3
Du ska veta att vi står vid din sida och ingen annans! Och du bör veta att jag verkligen älskar din blogg och din personlighet!
//Nellie

http://nellanssims3.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Maja The Sims 3 Master

23 februari 2013 17:22

Jo, du har så rätt. <3 ta't lugnt! Jag har gett upp med min sims-blogg för att jag fick sådan hög press medan jag hade 100 000 läxor, jag är fåraherde och folk vill träffa mig utanför i mitt liv, det blev för mycket. Vi älskar din blogg men blir inte besvikna om du tänker på DITT liv också. Jag menar, det är enkelt att sitta hemma och bara läsa en blogg och tjata om fler inlägg.

 
Sindraspecial

Sindraspecial

23 februari 2013 17:51

Btw så ligger du tvåa på Bloggplatsens topplista!

http://Sindraspecial.bloggplatsen.se

 
Isa

Isa

23 februari 2013 20:47

Håller HELT klart med Gräshoppan! Du kan ta det i din takt :3. Jag kommer INTE bli besviken om jag tittar in på din blogg, och ser att du inte uppdaterat ;) kommer fortfarande stanna kvar på bloggen :]

http://isanssims3blogg.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Sims3

23 februari 2013 22:31

Ärligt talat satt jag i nästan en vecka och läste igenom din blogg från början till slut jag kanske har missat något inlägg men din blogg är HELT KLART BÄST X) så det spelar ingen roll om du så slutar blogga i en vecka eller så din blogg ÄGER ändå!♥

 
Ingen bild

Anna

23 februari 2013 22:34

Hej Fanta!
Du ska bara veta hur mycket jag beundrar dig! Jag här dig till idol, mer än One Direction och andra musiker! Jag läser varje dag för att kolla något nytt. Själv är jag bra på att skriva men är inte så intresserad om att fotografera simmarna mm och då är det bra att din blogg finns (och alla andra fantastiska Simsbloggar). Jag står upp till dig och beundrar dig verkligen!!! Jag kommer aldrig sluta läsa din blogg, jag finns kvar här forever! Jag drömmer att bli som du en dag, men vi får se - när jag blir vuxen kanske;) Tack för att du gör lite av meningen med livet;-)

 
misan

misan

24 februari 2013 00:07

812 besökare igår :)

http://misansims.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

amanda

24 februari 2013 04:12

Haha, trodde inte du hade nåt liv utanför bloggen!:D Haha, nä, men tat lungt! Fansen finns kvar! Åtminstonde jag...

 
Ingen bild

The Swedish V.I.P.

24 februari 2013 11:31

Håller med alla över mig. Du har ett liv och det har vi också. Vi kan göra annat än att stalka din blogg och klaga när du inte uppdaterar.
Jag kan vänta och många andra också. När man gillar 2NE1 och Big Bang så måste man vänta, YG är såna trolls!

Fanny

24 februari 2013 11:38

JAG VET! De har skjutit upp 2NE1s comeback i evigheter nu D:
PS: Om du inte har förstått det än är jag också en hardcore VIP och Blackjack :3

 
Fanny-Cecilia

Fanny-Cecilia

24 februari 2013 11:35

Fanny, lev livet...när du känner för att blogga gör det då men när du inte hinner eller känner för det ta det lungt, vi kommer aldrig övergiva dig då.
Alla behöver en paus ibland. Det är svårt att göra ett riktigt bra inlägg, det är svårt att blogga när man inte orkar så Fanny ta det lungt och vila, skynda inte, stressa inte och ha det kul. Du förtjänar verkligen ett roligt sportlov.

Oj, här kom min flummiga sida fram och skrev lite konstigt....

http://simsplaneten.bloggplatsen.se

 
Anonym

Anonym

24 februari 2013 12:55

Jag har läst alla dina inlägg, men jag förstår precis, ta det lugnt :)

http://mysimspage.blogg.se

 
Alexandra

Alexandra

26 februari 2013 19:46

Hej Fanny! Jag älskar dina inlägg och ta inte illa upp.

Hur många timmar har du ofrat på att fixa headers?
Hur många timmar har suttit och spelat sims på grund av att bloggen måste uppdateras?
Hur många timmar har du ofrat för att kunna skriva inlägg?
Hur många timmar har du ofrat för att skaffa fram fakta om spel?

Ska jag fortsätta?

Min poäng: Du har ofrat timme efter timme av din tid vid en dator (ibland mobil) och pusslat med bloggen.

-----------------------------------------------------------------
Det jag vill säga är att ta pauser, det går inte att leva med bara en dator (erfaren). Men glömm inte bort bloggen. Och alla vi som läser den.

/Alex
http://sims-zebran.bloggplatsen.se/

http://sims-zebran.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Tidigare år

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Ovido - Quiz & Flashcards