Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 16 oktober 2012

Arg och ledsen

Av Fanny - 16 oktober 2012 08:15

Hej. Just nu är jag både arg och ledsen på samma gång.


Jag lägger ner så otroligt mycket tid på den här bloggen, så det går inte att beskriva. Den har liksom blivit som en jättestor hobby för mig, och det känns som om jag skriver på den mer än vad jag faktiskt spelar sims (även om jag spelar sims skitmycket). Men ändå är många av er så sjukt otacksamma.


Jag säger absolut inte att det är så med alla, men det är jättevanligt att jag efter typ tre ynka dagar utan uppdatering (det är ju ingenting!) börjar ni skriva "Just nu är du jättedålig på att uppdatera", "SKRIV DET HÄR", "Du skiter i oss Fanny!" och sådana saker. Förstår ni inte hur sjukt ledsen jag blir av sånt?

 

Jag är inte en robot. Jag är en människa, som dessutom fortfarande bara är ett litet barn som om det skulle göra det hela bättre, och jag startade den här bloggen för att hjälpa folk med The sims 3. Jag har skrivit över 500 inlägg på bloggen, och även om många av dem är korta och tråkiga så är ju långt i från alla det. Jag gör det här för att det är kul och för att jag mår bra av att känna att jag kan hjälpa folk, så börjar ni pressa mig så? För att ni ska få läsa saker?


Några av er har tålamod, vilket jag är er evigt tacksamma för. Ni är verkligen bäst. Men det är så sjukt många som skriver mindre trevliga kommentarer och rent ut sagt hatkommentarer, och även om jag inte tar åt mig ett skit av de flesta så sänker de min blogglust rejält. Även om de är färre än de fina kommentarerna så kan tyvärr en hatkommentar väga hundra gånger mer än en fin kommentar för mig, även om jag blir så sjukt glad för de fina. Det är faktiskt en av de många anledningarna till att uppdateringen har varit sådär den senaste månaden, för att många är otåliga och för hela den här skiten med Laura. Det har startat värsta dramat i vår klass. Jag tänker inte berätta exakt, men jag och Henriette (som Laura först låtsades vara) och jag misstänkte att det var en tjej i vår klass som det inte var. Haja vad ledsen hon kanske är över det nu...


En annan sak jag blir sjukt ledsen över är att det är folk som kopierar det jag skriver. Självklart är jag glad att ni gillar det jag skriver, men jag blir så jävla ledsen när jag ser att någon har kopierat och typ ändrat några ord.


Vissa är värre än andra. Det här inlägget till exempel är taget från mitt inlägg om Årstider. Men hon har fifflat med tiden på inlägget, och gjort så att det står att det publicerades en halvtimme tidigare än mitt, och så säger hon att det är jag som har kopierat?! Förstår ni inte hur ledsen jag blir? Det är absolut okej att spara ner mina inlägg till ett dokument eller så, ifall ni skulle behöva kolla det någon gång när ni inte har internet. Men det är långt ifrån okej att kopiera det och säga att det är ni som äger det? 


Vissa kopierar inte, utan tar samma info från inlägget och skriver med andra ord och kanske tar bort några småsaker och tror att de ska komma undan med det. Det är fortfarande inte okej! Det är fortfarande min information! Det är fortfarande jag som har lagt ner hur mycket tid som helst på det där inlägget!


Så om ni vet med er att ni har kopierat eller tagit min information, kom hit så jag kan slå er hårt på käften ta bort det genast. Snälla. Jag lägger ner så mycket tid på det, och man blir så ledsen när någon tar ens inlägg och skriver att det är de som skrivit det.


Men jag måste säga: Stort tack till er som stöttar mig. Jag hade förmodligen inte orkat med att blogga så här länge om ni inte fanns där.


Tack och hej, leverpastej.

 
 
Astrid

Astrid

16 oktober 2012 08:38

Jag önskar jag kunde krama om dig just nu och säga att det kommer bli bra :)
Snälla fortsätt blogga du var den som fick mig att börja spela :(

http://AstridHedlund.devote.se

Fanny

16 oktober 2012 08:59

Klart jag kommer fortsätta. Jag blir bara så ledsen..

 
Saga, ALLT OM SIMS

Saga, ALLT OM SIMS

16 oktober 2012 09:20

Det är verkligen inte roligt när folk kopierar ens inlägg (och det dessutom är uppenbart). Jag förstår vad du menar med att det känns som att du skriver mer än du hinner spela, exakt så är det för mig (och Embla) också, men jag tror inte folk tänker på hur otroligt mycket tid det ligger bakom. Visst, texten kanske egentligen "bara" tar en kvart att skriva, men att spela fram informationen och ta bilder till tar oftast minst en timme. Och ska man sitta och göra det flera gånger om dagen hinner man inte med något annat! Man måste ju få leva lite utanför sims också!

http://alltomsims.blogspot.se

 
Ingen bild

Erica

16 oktober 2012 09:46

Dumma elaka människor!

Känn ingen press att du måste uppdatera, gör det när du vill och orkar :)


:D <3

 
Ingen bild

Ella

16 oktober 2012 09:51

FANTA!!Du är fan(ursäkta språket)den BÄSTA bloggen jag har läst(jag säger det inte för att vara snäll för det är så!!)Sluta inte blogga FANTA DU ÄGER!!!!!!!

 
Ingen bild

Ella

16 oktober 2012 09:54

KÄNN INGEN PRESS!!ta det bara lungt!! KÄNN INGEN PRESS!!!!!!

 
Ingen bild

alice

16 oktober 2012 10:57

håller med alla komentarer! känn ingen press elr nåt sånt ;)
du är bäst! :D

 
Ingen bild

Johanna

16 oktober 2012 11:08

Synd att folk gör så här! Förstår att du blir besviken!
Älskar sin blogg och har fått jättemycket tips av dig, du är bäst!

 
Ingen bild

Josefin

16 oktober 2012 11:23

Ville bara säga att jag tycker du är så himla grym. Det många kanske inte inser är att ett inlägg tar en stund att skriva, och speciellt när det handlar om Sims. Som dina berättelser, de måste du ju lägga ner massor med tid på för att få rätt bilder och så vidare.
Trots att jag är rätt många år äldre än dig tycker jag du verkar otroligt vuxen och du är jätteduktig på det du gör. Älskar din blogg, och hoppas du kan skita i äckelkommentarerna och äckelmänniskorna!

 
Fanta the simmer (Fanny)

Fanta the simmer (Fanny)

16 oktober 2012 12:13

Tack så enormt mycket för de fina kommentarerna, ni är bäst. <3

http://FantaSims3.bloggplatsen.se

 
Aleex

Aleex

16 oktober 2012 13:10

Fint att hänga ut och läs mitt inlägg om min story innan du sitter å gnäller, pusss.

http://epicsims3.bloggplatsen.se

Fanny

16 oktober 2012 13:13

Säger du att jag gnäller? Jomen tjena ^^

 
Alexx

Alexx

16 oktober 2012 13:46

Exakt vad du gör också. ''Jag mååår så dåligt irl :(((('' sen hänger du ut mig, ^^ puss.

http://epicsims3.bloggplatsen.se

 
Elli

Elli

16 oktober 2012 14:01

Vilka fula fiskare som kopierar texterna!!
Och taskigt när folk blir arga för att de vill läsa mer, de måste lära sig respektera att det tar tid att göra inlägg, spela och leta information. Dessutom ska du ju få ha ett liv också! Jobba med läxor, vara med vänner och familj, kanske träningar och kanske en till hobby. Jag förstår hur du har det Fanta, det är inte lätt och så kommer de där idioterna (ursäkta språket, försöker säga det på ett sätt så att det inte blir svordomar) som inte fattar hur mycket du egentligen har lagt ner på bloggen och säger att du ska jobba mer.
Forsätt kämpa bara Fanta! Du vet att vi är fler som uppskattar och vi kommer alltid finnas på din sida :)<3

http://maybecrazy.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Bella

16 oktober 2012 14:25

Gud så tråkigt.
Kan bara tänka mig hur det känns!
Din blogg är grym och jag kollar den varje dag! Ibland uppdaterar du inte, men vad gör det? Det blir roligare då när man kollar nästa gång och ser att du har uppdaterat!

 
Sindra

Sindra

16 oktober 2012 15:04

Era fula kopierande skitstövlar köpta på loppis!! Kopiera inte Fantas inlägg!!! Kan knappt tänka mig hur det känns för dig Fanta! :( Ni som inte uppskattar allt arbete som våran älskade Fanta lägger ner på bloggen kan lika gärna gå ut och tjuta som en elefant tills ni får lite tålamod och vett i skallen! Tänk på hur det känns för Fanta! Vad skulle ni gjort om jag kopierade eran text!?

Jag hoppas du känner dig bättre snart Fanta! Jag mår dåligt av att du mår dåligt! :(

http://sindraspecial.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Yolanda

16 oktober 2012 15:09

F*n HATAR när folk kopierar andras inlägg!
Men ifall man har en sims blogg och hittar ett inlägg på din blogg som e bra kan man skriva typ: OBS: denna fakta kommer ej från mig utan http://fantasims3.bloggplatsen.se/
+ att fråga dig?

 
Ingen bild

största fan fanta!

16 oktober 2012 15:17

ååå skatare jag värkligen älskar din blogg likså du också gör :9 prisis som dig är okså bloggar och blir såååååååååååå ########## trött på folk som gör så. Så om du skulle vilja prata bara komentera emma.v så kan vi komentera pratc <3 barra lova att du alldrig sluta blogg nu är bäst ! ps länkar inte min blogg den är typ hackad :(

 
Nea

Nea

16 oktober 2012 15:18

Stackars dig Fanny! :(

http://livetisims.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Moa

16 oktober 2012 15:33

Du är så jävla stark Fanta, med tanke på din ålder. Och då menar jag inte stark med muskler utan stark med att verkligen stå för sin åsikt och tänka smart. JAG ÄLSKAR DIN STARKHET :D

 
Ingen bild

Annis

16 oktober 2012 15:46

Du har ju också ett liv utanför bloggen så tänk inte att du måste upptatera hela tiden du har ju också ett liv och när jag såg det där inlägget(innan du skrev det här)och jag var inne på hennes blogg så tänkte jag exakt så HON HAR KOPIERAT FRÅN FANTA!

 
Ingen bild

Den bästa

16 oktober 2012 15:48

Du har den bästa blogg jag har läst! Fortsätt!!!! Du är "bara" 11 år men skriver jätte bra!!! Jag kommer att fortsätta läsa din blogg länge!<3

 
Mapacha

Mapacha

16 oktober 2012 16:07

Fanta, jag vet inte om du kommer ihåg det, men jag skrev ett Enhörnings inlägg på vår blogg, och det var kanske ganska likt ditt, men jag kollade med dej om det var ok, och du godkände det. Ville bara skriva detta för att jag inte vill ha dåligt samvete :)

Alla vet att hon kopierar inte du ;)

http://www.mapachasims3.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Therese

16 oktober 2012 16:09

Don't care about the haters :) >3
Din blogg är jättebra med fina inlägg och superbra historier!

 
isa

isa

16 oktober 2012 16:37

Stackars dig fanta!!!!!!!!!

http://isanssims3blogg.bloggplatsen.se

 
Lucifer

Lucifer

16 oktober 2012 17:13

Aleex, ldålig reklam?

Tror du någon här kmr följa din blogg?

De tror på Fanta, särskillt eftersom dina kommentarer...

Du bara konstaterar att Fanta har rätt när du är så otrevlig...

Tänkte bara att det vore bra om du visste det, för när man gör som du tänker man kanske inte på att man kan förlora alla sina läsare...

Allt för mig, och jo, Fanta din blogg är bra!

//LUcifer

http://galnamspare.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

amanda

16 oktober 2012 17:17

Nu är jag såå jävla arg!!! Alla som håller på och härmar andras inlägg,det är brottsligt och ger höga böter! Till alla som håller på att härma Fanta: Ni är värdens störta aparslen!

 
Ingen bild

Hanna

16 oktober 2012 17:28

Strunta i alla haters och gör det du tycker är roligt! Du ska blogga för att du tycker det är kul, inte för att någon kräver det av dig! Du är jätte bra på att blogga om sims, och den som säger något annat är köttbullar.

Fanny

16 oktober 2012 17:44

Vad är det för fel med kötbullar xD Nej men ärligt, tack.

 
Ingen bild

SMER

16 oktober 2012 17:36

Fanny alla dom där IDIOTERNA som gör så kan bara gå och dö!!!!!!!!!!!Men jag måste säga att jag kollar in på din blogg nästan varenda dag och ser ett nytt inlägg!Hoppas att du inte slutar blogga eller något annat!!!!!!!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3;););););)

 
Marre

Marre

16 oktober 2012 18:15

Asså jag fattar väl om man tycker det är tråkigt när du inte bloggat på ett par dagar men att skriva och gnälla över det är fan riktigt dålig stil! Lovar att det de skriver det skulle de inte våga säga facetoface men folk blir ju så jävla kaxiga över nätet! Visst kan jag också bli ibland men så blir det ju!
Jag tycker iallafall att din blogg är jätte bra och hjälper mig rätt mycket =) om jag skulle göra lika många inlägg som du gör hela tiden skulle jag inte ha tid till att plugga eller göra videos :S
Men det är riktigt duktigt av dig och när du skriver tycker jag att du visar att du är väldigt mogen för din ålder :) (menar inte att man behöver vara omogen i den åldern)

http://disneymarresims.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Linnea

16 oktober 2012 18:41

Jag tycker inte att du ska bry dig om de elaka kommentarerna! Du ska bry dig om hur många som älskar din blogg och du har säkert inspirerat många! Jag tycker inte att det viktigaste är att uppdatera ofta utan att det blir bra inlägg! Du behöver verkligen inte uppdatera mer än du gör eftersom din inlägg är så bra och väl genom tänkta så det behövs verkligen inte! Din blogg är bra som den är och du ska ses stolt! Jag tycker att din blogg är super bra :D! Hoppas att du blir glad när du läser alla underbara kommentarer du ha fått! :3 <3

 
Ingen bild

Linnea

16 oktober 2012 18:42

Allt som blev lite knasigt var på grund av att min mobil hade lite kul med att ändra orden -.-'

 
Gräshoppan

Gräshoppan

16 oktober 2012 18:48

Min blogg är väldigt liten och mina inlägg har så här långt inte blivit kopierade.
Men, jag förstår att det är jätte tråkigt att dina inlägg blir kopierade och att du får hatkomentarer om du inte uppdaterar. Och så hela den här grejen med Laura osv.
Jag hoppas att det löser sig för dig, för vi är måånga läsare som älskar det du gör och alla dina brilianta inlägg som har hjälpt (i alla fall mig) genom både buggar, nya expansioner och packages-filer :)
Att ha en blogg är inte lätt. Förutom läsares ibland höga krav stöter man också på en aning vrickade personer som tror att dom kan skriva vad dom vill.
Jag är ett år äldre än dig (tror jag) och jag klarar knappt av min lilla blogg, jag fattar inte hur du orkar XD.
(Missförstå mig inte, jag vet att mognad inte kommer med ålder)

Lycka till, och ha det bra! :)


Ps. Du borde be om ursäkt Laura! Ds.

http://simlii.bloggplatsen.se

 
Emilia

Emilia

16 oktober 2012 19:32

Så sjukt omoget att kopiera andras inlägg, man kommer förr eller senare att bli upptäckt för det man har gjort. Hatar när sånt här händer. Känn ingen press, Fanta. Du har inte gjort något fel. ^^

http://sims-emilia.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

God dag, jag heter Stina.

16 oktober 2012 20:13

Tycker som alla de andra flesta tycker. Blogga när du själv vill och inte när vi vill. Och att folk kopierar dig (vilket det inte är någon tvekan om) är ju helt oacceptabelt. Och eftersom du har copyright på alla inlägg och bilder så har ju kopieringsmaskinerna gjort något olagligt (tror jag, vet inte säkert)?
Jaja, i alla fall vill jag bara säga att du ÄGER och är så BÄST! Fortsätt bara som du gör nu. Du äger<3

 
Hanna

Hanna

16 oktober 2012 20:28

Hejsan Fanta!
Jag blir så himla sur på alla som skriver sånna hatkommentarer m.m asså de får väl för f*n tänka efter, hur skulle det vara om ngn tog ens text, och utan att fråga!!
Jag hatar det! Att man gör så, det är så oshysst!

Jag älskar iallafall din blogg! Och det vet jag att 99% av dina läsare gör!!! <3
Kram kram /Hanna

http://hannas-liv.blogspot.se

 
Ingen bild

Becca

16 oktober 2012 20:34

Fanta du är på djupet min allra bästa vän i vått och torrt (tog det från drömmar) Irl!!!! Och du är så duktig som bloggar så mycket ta inte illa upp av kommentarerna tänk så här: 1. Folk är avundsjuka 2. Det finns mycket fler snälla kommentarer än taskiga. BFFFFFFFFFFFF!!!!!!!!Kram Becca

Fanny

16 oktober 2012 20:42

BECCA. Herregud jag har inte ord. Jag kommer börja gråta vilken sekund som helst. Du är en av mina absolut bästa kompisar också (men det är ju ändå dig jag känt längst), kom hit så får vi kramas x3 Förstår inte att man kan ha så fina vänner som jag har. Ni är garanterat de bästa vännerna i världen!

 
Ingen bild

Petronella

16 oktober 2012 20:39

Fanny jag kan inte förstå hur du faktist är så psykist stark trots din ålder. (Inget illa menat lika gammal som du hehe.. ^^) Du är en sån firetrucking bra bloggare! Ta inte åt dig, okej? Vi vet ju att du inte har kopierat, utan att det är Alex som har gjort det.
Och seriöst, 3 dagar (ibland mindre!) ? Så firetrucking dumt!
(Ursäkta mig för språket, LAWL :3) Och ni som bara skriver att något är dumt utan att argumentera för sin åsikt? Har ni hört talas om konstruktiv kritik? (Retorisk fråga - om ni vet vad retorik är xD) Säg det efter mig allesamans, KONSTRUKTIV KRITIK. Lyssna noga nu Alex. Fudge you! (återigen ursäkta mig för språket)

 
Andrea:)

Andrea:)

16 oktober 2012 21:10

Gud vad tråkig stil,det hon gjorde,jag fattar verkligen inte folk som ljuger om någonting som de stulit!
Det som pekar mest på att hon stulit är ju att hon skrev inlägget efter dig: ifall du hade stulit skulle ju hon ändå skrivit ett inlägg som visade det innan du gjorde det : DÄR ÄR DIN STÖRSTA MISS ALEX..
Och hoppas det blir bättre IRL för dig.

Måste bara inflika något som jag tyckte var lite lustigt: förra året det här datumet så var det typ två personer som kopierade dina inlägg: och nu är det en till som gör det,haha..som om de vill ha en tradition eller något :o

http://andreaaa.blogg.se

 
Sindra

Sindra

16 oktober 2012 21:25

Vi bryter Var inte elak regeln gaaanska många nu....

http://sindraspecial.bloggplatsen.se

 
Q

Q

16 oktober 2012 21:33

Men gud vad tråkigt. Skulle aldrig få för mig att kopiera någon annan, för jag vet hur hemskt det är. Flera gånger har det hänt att folk snott mina bilder och det är SÅ SJUKT TRÅKIGT! Din blogg är jättebra fanny, det gör inget om du inte uppdaterar på några dagar för det gör inte jag heller ibland.
Stå på dig!

http://queenofsims.blogg.se

 
Juliasims3

Juliasims3

16 oktober 2012 21:45

Det är inte okej att kopiera någons inlääg! Vet precis hur det känns och hur pressen är när man har en blogg. Lägger ner halva tiden av mitt liv på min blogg och ändå känns det inte som att det räcker. Din blogg är grym fanta

http://juliasims3.bloggplatsen.se

 
Catarina

Catarina

16 oktober 2012 23:43

Jag blir både arg och ledsen för din skull! Låt ingen behandla dig illa och jag tycker att du ska spärra dom som kopierar dig så dom inte kommer in på bloggen. Det är inte okej att kopiera och dessutom olagligt!
Ta hand om dig! Kram

http://keckla.bloggplatsen.se

 
Bette

Bette

16 oktober 2012 23:47

Hej jag undrar om jag skulle få kopiera ditt inlägg till min blogg, och sedan skriva en länkt till din blogg? Snälla!? :]

http://thesiimslife3.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

L

17 oktober 2012 13:40

Känn ingen press på att uppdatera! För att göra bra inlägg som du gör behöver man tid ibland. Jag vet inte om många Simsbloggar, men jag tycker din är jättebra och en av mina favoritbloggar! Försök stå på dig Fanny! :)

 
Alexx

Alexx

17 oktober 2012 14:28

Oschysst att du länkar mig, och ger mig massa haters.
Du kopierade från mig, och endå ska du hålla på tro dig.
Komigen tjejen. du är ju fyfan ond. Du är delaktig i nätmobbning så du vet. Och att hänga ut folk är inte sådär bra ;) skitsamma, min blogg är bättre. puss.

http://epicsims3.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Sandris

17 oktober 2012 15:40

Ond? Allvarligt, så kan du inte säga, och det är väl inte nätmobbning heller? Hon mår ju precis lika dåligt!?

 
Ingen bild

PrincessTilda

17 oktober 2012 16:03

Hej Fanny.
Jag älskar dig, och jag älskar din blogg. Min speldator har gått sönder för alltid så jag kan inte spela sims, men det är fortfarande kul att se dina inlägg mm.

En fråga till alla läsare.
- Om hon nu uppdaterar dåligt, läs hennes andra inlägg? Eller PRÖVA ATT HA EN STOR SIMSBLOGG SJÄLV! O.O FATTA VILKEN PRESS?!

Stor cred till dig, tjejen. Du äger världen. Ta väl hand om den. Don't feel någon press! :o

Alla som inte håller med mig... Go to hell. Fanta rule the world.

Kram kram <3

 
Ingen bild

Therese

17 oktober 2012 16:20

Hej, jag har en fråga till Alexx?

Alexx du tycker att Fanta är "elak" o.s.v men du har själv kallat henne en äcklig nätmobbare och kopierare, ond och en massa mer saker...Det är ju du som är elak när du kallar henne för sånna saker! Lägg ner!

Go Fanta! Superbra blogg! :) <3

 
Felicia

Felicia

17 oktober 2012 17:51

Jag är ledsen att många gör så. Du förtjänar bättre. Jag läser din blogg typ varje dag och du ger mig inspiration till mitt sims om vad jag kan testa och så. Din blogg är min inspirations källa. :)

http://fellefotoz.blogg.se

 
Emma

Emma

17 oktober 2012 19:12

är du arg på mig?? Jag skrev ju en 30-dagarsutmaning som du också hade, jag kopierade ju inte och jag skriver ju mina egna inlägg om den saken men blev du ledsen och arg av det så ber jag sååååå många gånger om ursäkt som det bara går!!!

http://thesimsmemmiz.blogg.se

 
Henny-penny

Henny-penny

17 oktober 2012 20:07

Åh Fanta kom här så kramas vi också! Jag tycker så synd om dig som kämpar och kämpar och får skit för det! Fanta jag önskar att jag hade känt dig lika länge som Becca! Jag tycker så sjukt synd om dig! Åh Fanta!!!!! Och Alex, gå och släng dig i väggen!

http://awesomesims.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Annie

18 oktober 2012 16:24

Jag tycker väldigt synd om dig som kämpat så mycket med inlägget, och jag tycker inte att det var det bästa att göra att kopiera.. Men du måste alltid tänka dig in i det själv, liksom var har du fått tag i informationen? Det kan ha varit en annan blogg, en simskapare eller the sims 3 osv. men om man aldrig fick skriva liknande inlägg skulle det aldrig bli något nytt!
Har du aldrig kollat upp information på wikipedia eller google för att använda det i din uppsats eller uppgift för skolan om typ Brasilien? Det är samma sak, det är inte du som åkt dit och letat upp all info, den fanns redan och det du gjorde (om du gjort det) var att skriva meningarna lite annorlunda på olika sätt.
Jag tycker heller inte att det var rätt att skriva av precis så som Alexx gjorde, men det enda ni kan skriva om är the sims, och så mycket saker att skriva om finns inte att inte någon annan också kommer att skriva om ex. enhörningar.

Hoppas att du tar det här på rätt sätt Fanta, jag tycker verkligen om din blogg, den är jättebra och kul att läsa men jag blir ledsen på alla kommentarer att hon borde slänga sig i väggen osv. då hon bara gjorde vad alla kommer att göra någon gång, kopiera och skriva om en text.
Men hoppas att du mår bättre snart, fram emot fler inlägg! :D

 
Henny-penny

Henny-penny

18 oktober 2012 21:55

Alltså jag menar inte att någon ska ta det personligt men jag blir bara så sjukt arg och ledsen precis som Fanta! OCH ANNIE, DET VAR INTE FANTA SOM KOPIERADE!!!

http://awesomesims.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Svea

19 oktober 2012 13:27

Kom hit alexx så ska jag slå dig på käften!

 
Ingen bild

A

19 oktober 2012 14:08

Jag håller med Annie, det är inte det lättaste att blogga om TS3 utan att härma någon! Jag har själv råkat kopiera någons idé, och självklart blir man lessen för det... det är svårt när man också vill ha en sådan blogg eller något. Om man tänker efter så härmar ju alla simsbloggare varandra, för dom flesta skriver om samma saker, recensioner osv. Tips på nedladdningar och berättelse. jag menar, vem skriver inte om sånt. sen tycker jag att det kan vara okej om man frågar om lov innan man lånar någons inlägg om man själv inte kan formulera sig rätt (jag har frågat en gång:), och om man länkar till originalinlägget! det borde vara okej som sagt. men det är faktiskt svårt att blogga om ts3. jag har haft flera olika bloggar och inte vetat hur jag ska göra :/

och det här med hatkommentarerna kan jag bara fråga: hur gamla är dina läsare? jag har för mig att dom flesta är runt 12 år, alltså i en JOBBIG ålder. och jag tycker att du ska uppdatera när DU vill, känner för och har tid för. det ska ingen annan bestämma. det borde vara så med alla bloggar tycker jag :)
jag gillar din blogg och finner mycket inspiration just nu! men som sagt..svårt att inte härma..

hoppas du inte tar nåt på fel sätt! kram!

 
Ingen bild

ll

19 oktober 2012 15:09

bloggen är nedlagd!Inge mera bråk!Sköööönt att hon la ner

 
Ingen bild

amanda

19 oktober 2012 16:04

Åhh,stackars dig Fanta! Jag tycker så jäkla synd om dig! Det är synd om dig. Men,kom ihåg: Du är alltid stöttad av din hundratals läsare! Och alla vi läsare kommer stötta dig! Så var aldrig rädd att nån ska härma alla inlägg! Vi läsare är ungefär dina vakthundar.

 
Ingen bild

Johanna

19 oktober 2012 16:44

Hejhej! Jag har nyss hittat din blogg och har redan bestämt att det är en av de bästa bloggarna som finns!!! Nej men den är superbra! Jag förstår dig fullständigt, att ha några som alltid är på dig med elakheter! Jag fattar inte, de kan inte ha en hjärna (Eller ett gott hjärta)!! I alla fall, du måste känna dig stolt med över 50 kommentarer!!! Helt otroligt! Du är bäst!

 
Ingen bild

MariaJohanna

19 oktober 2012 17:01

Du är så bra Fanta, så skit i alla haters! Du är verkligen begåvad och kan skriva så att man lever sig in i berättelserna, och dina tips är verkligen inspirerande! Du ska veta att på en jävel som kommenterar elakheter, så går det 50 andra som verkligen beundrar det du gör! Så fortsätt bara göra det du gör, för du är den största simsbloggaren just nu :)

 
Ingen bild

Annie

19 oktober 2012 18:18

Henny-Penny, jag menade inte Fanta utan tyckte att det var dåligt av Alexx att kopiera Fantas inlägg! ;)

 
Sindra

Sindra

20 oktober 2012 10:11

Till Annie och A:
Jo det är klart att alla mste få skriva om Årstider! Men nu är det ju så att dom skrev inlägget med likadana bilder och med exakt samma information. Alexx hade bara ändrat lite småord! Om ni tittar på båda inläggen så förstår ni nog.

http://sindraspecial.bloggplatsen.se

 
Lexi

Lexi

20 oktober 2012 11:12

Eller så blir fanta mogen och sluta hänga ut folk. /ja, det är alex här, med ny blogg/ Fantasims3 är den mest patetiska bloggen jag vet. slutat läsa för längesen. Du kan inte ens försvara dig utan dina äckliga läsare måste göra det.

http://Vivalasims3.bloggplatsen.se

Fanny

20 oktober 2012 14:14

Men varför kopierar du mina inlägg om du tycker jag är så patetisk då? PUUUSS.

Som sagt tänker jag inte lägga ner energi på idioter som du, men jag vill att du ska inse att du inte är den enda som har varit jävligt taskig. Jag håller med om att mina läsare kanske har varit på tok för otrevliga mot dig, men du är ju inte såpas snäll mot mig? Hur tror du jag känner mig när du kallar mig ond, patetisk, dålig och säger att min header är ful? Jag mår så jävla dåligt av det så du anar inte.

Förresten tror jag inte du är en "Grymt erfaren spelare" om du inte har bättre idéer än att kopiera andras ;)

 
Ingen bild

Sindra

20 oktober 2012 11:29

Till Sindra: Det var precis det jag menade, det hade varit helt okej om inlägget inte sett likadant ut med lika bilder osv..

 
Ingen bild

Annie

20 oktober 2012 11:29

Förlåt Sindra, jag menade att kommentaren var från Annie :P

 
Lexi

Lexi

20 oktober 2012 15:03

Fanta. Om du inte orkar lägga ner energi, varför fan skrev du ett fucking inlägg om det? Du är jävligt taskig så ah.

Om jag är litesmåtaskig mot dig för du kopierat ett av mina blogginlägg, ska 163 personer börja skriva otrevliga saker till mig? HAHA. Du är ond, patetisk, dålig och skit.

innan du klagar, tänk vad du själv gör.
Du kopierade mig, och du tog samma ide om att fixa bilder roligare som jag hade på epicsims3-bloggen.

http://Vivalasims3.bloggplatsen.se

 
SPRINGER DU MED ARMEN??!

SPRINGER DU MED ARMEN??!

20 oktober 2012 16:24

^Varför ska du var så elak mot fanta för?? Lexi,vi vet alla att du kopierade fanta! -.-' Du vet, det kallas mobbing!

http://xsimsx.bloggplatsen.se

 
SPRINGER DU MED ARMEN??!

SPRINGER DU MED ARMEN??!

20 oktober 2012 17:00

Förresten, bry dig inte fanta!! :)

http://xthesimsx.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

modellhast

20 oktober 2012 19:23

usch i min klass är det jätte många som kopierar texter till tex uppstatser. inte kul när någon kopierar texter. det e typ oki om man läser en annas text och ändrar på det så det blir som en egen tet fast det är info från någon annan OM man säger det. men det är FEL att anklga andra för stöld!

 
Rebecca

Rebecca

21 oktober 2012 17:58

Bry dig inte om dem! Jag tycker att du har bra uppdatering! Älskar din blogg! ♥

http://thesims-life.bloggplatsen.se

 
Victoria

Victoria

21 oktober 2012 21:14

En gång gjorde jag en blogg om Sims, och precis innan hade jag läst ditt inlägg om enhörningar. Då lärde jag mig en massa nya saker om dem som jag inte visste innan, och eftersom minnet var så färskt, började jag med att skriva ett inlägg om enhörningar. Jag tog den information jag visste från början och det jag just lärt mig från dig. Nu har jag inte lösenordet för att logga in och ta bort det inlägget från bloggen, och jag gjorde bara tre inlägg ändå på den bloggen. Jag hoppas verkligen inte att det räknas som att jag har kopierat från dig, för i så fall var det inte med avsikt. Sjukt ledsen ifall du tycker det och ber tusen gånger om ursäkt. Jag älskar din blogg och har följt den i kanske ett halvår nu, och ingen kan ens lyckas kopiera nåt från dig! Du skriver för fantastiskt och bra att ingen kan nå upp till din nivå!

http://vikkoz.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

entjej

22 oktober 2012 16:05

Att ta din information och omvandla den till egna ord och ta bort saker är ju inte att kopiera dig! Liksom om du skriver "Man kan välja vingar på älvorna i CAS" och nån annan skriver "I CAS kan man välja älvvingar" är inte det plagiat direkt...

Fanny

22 oktober 2012 17:57

Nej, det är inte en exakt kopia, men det är fortfarande min information. Jag har fortfarande lagt ner en massa tid på att ta reda på informationen i inlägget...

 
Emma

Emma

22 oktober 2012 20:25

Hej Fanny, jag kommenterade längre upp där jag undrade om du blev arg på mig för att jag tog 30-dagars utmaning frågorna! Snälla svara!

http://thesimsmemmiz.blogg.se

 
Sanne

Sanne

24 oktober 2012 17:12

Emma, jag är säker på att det inte gör någonting med tanke på att det inte var Fanny som skapade 30 dagars utmaningen i från början. ;)

http://the-sim-blogg.bloggplatsen.se

Fanny

24 oktober 2012 18:01

Det är visst jag som skapat den?

 
Ingen bild

Amanda

27 oktober 2012 08:20

Sanne,det var inte Fanta som härmdes.

 
Sanne

Sanne

27 oktober 2012 10:17

Fanny jag menade inte frågorna, utan själva iden. Jag har sett många, många fler som har gjort det här med 30 dagars utmaningen innan dig.
Amanda: Vad pratar du om? Jag har väl inte sagt något sådant?

Jag menar inget illa Fanny men det var ju inte du som gjorde den ifrån början.

http://the-sim-blogg.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Svea

26 november 2012 20:12

Alex det vad det dummaste jag har hört! Att fanta skulle sno saker det kan jag inte inbilla mig ens. Fanta ger oss inlägg vi betalar med skit är det rättvist? Har undrat det i ett tag nu.

 
Elsa

Elsa

28 december 2012 18:51

Vad jobbigt, hoppas det blir bättre! :(

http://elsafina.bloggplatsen.se

 
Anonym

Anonym

28 december 2012 21:39

Patetiska människor.

http://mysimspage.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Tidigare år

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Ovido - Quiz & Flashcards