Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 14 oktober 2012

The sims 3 Övernaturligt - Varulvar

Av Fanny - 14 oktober 2012 19:00


Varulvarna är en av de nya varelserna i The sims 3 Övernaturligt. Men vad är det som skiljer dessa varelser från vanliga simmar?


När de är i sin normala, "mänskliga" form, är det inte så stor skillnad på dem och vanliga simmar om man bortser från att de har lysande ögon och rätt så mycket kroppshår (det sista går dock att välja bort) oavsett om det är en tjej eller kille. I varulvsformen är de dock lite annorlunda, då har de mycket mer extrema utseenden då.


Här är en bild för att jämföra: 

 


 

För att din sim ska gå över till varulvsform klickar du på simmen, väljer Varulv... och sedan Förvandlas till varulvsform. Din sim kommer även automatiskt förvandlas till varulvsform under fullmånen och när de är på dåligt humör. För att bli "människa" igen så klickar du på samma ställe som när du förvandlade simmen.




 




Om du vill att din sim ska bli en varulv kan du antingen skapa en i Skapa en sim, eller så kan din normala sim bli biten av en varulv och därmed få förbannelsen själv. Det finns även ett elixir som din sim kan blanda och dricka för att bli en varulv.

 

Alla varelser är ju extra duktiga på något speciellt, så vad är dessa filurer bra på? De är extra bra på att samla saker! Klicka på simmen, välj Varulv... och sedan Jaga ensam så kommer din varulv att söka upp t.ex ädelstenar, vilket nästan alltid resulterar i fångst. 

 


 

Men vad är en varulv utan en flock? Ingenting! Det har då EA tänkt på och lagt in en funktion som gör att din varulv kan bilda en flock tillsammans med andra varulvar. När det är tillräckligt många i flocken kommer en alfahane att utses som leder flocken.


 


Självklart kan varulvar skrämma skiten ur eller tokirritera normala simmar ifall de känner för det. De kan bland annat sniffa på dem olämpligt och vråla åt dem, eller varför inte skämta om hår?


När varulvar är i sin varulvsform har de även ett gäng coola effekter som gör de ännu mer lika vilddjur, t.ex går de på ett väldigt konstigt sätt och glufsar i sig maten med händerna - de har inte heller något emot att äta rått kött. Ifall de vill kan de även förstöra möbler precis som hundar och katter från Husdjur, vilket resulterar i att simmen som äger huset kommer att behöva ersätta den efteråt. 


 


Bra att veta när du ska spela med en varulv:


- Varulvar sover inte särskilt bra i varulvsform, därför rekommenderar jag att du låter din varulv sova i normal form.

- En kvinnlig varulv kan inte bli gravid i varulvsformen. De kan inte heller förvandlas till en varulv under graviditeten.

- Även kvinnliga varulvar kan ha kroppshår. Det går att välja i CAS.

- Om en varulv och en människa får barn är det 50% chans att det blir en varulv och 50% chans att det blir en människa. Om en häxa och en varulv får ett barn är det 50% chans att det blir en varulv och 50% chans att det blir en häxa; Man kan alltså inte få något mellanting.

- Efter att din sim har blivit biten av en varulv tar det två dagar innan han eller hon förvandlas. 

- En varulv lever dubbelt så långt som en männsika.

- Om en varulv bråkar med en sim och blir riktigt arg på honom eller henne kommer han eller hon förvandlas till en varulv och sedan klå upp simmen som varulven är arg på tills han vinner.


 


Vad tycker ni om varulvarna?

Om ni har frågor om dessa lurviga saker, ställ dem i kommentarerna så ska jag försöka besvara dem så gott jag kan!


För att läsa ännu mer om The sims 3 Övernaturligt, klicka här. Det kommer även fler inlägg om spelet i framtiden.




 
 
Sindra

Sindra

14 oktober 2012 19:46

Dom verkar coola och nice!

Vilken är din favoritövernaturlig sim Fanta?
Svara ni andra också! :D

http://sindraspecial.bloggplatsen.se

Fanny

14 oktober 2012 19:47

Tror min är häxan... Fast jag gillar alla!

 
Ingen bild

något namn?

14 oktober 2012 19:48

kan man förvandla en varulv till människa igen och isåfall hur?:D

Fanny

14 oktober 2012 20:04

Genom ett elixir :)

 
Gräshoppan

Gräshoppan

14 oktober 2012 20:01

Varuvarna är super coola, fast jag lyckas aldrig samla ihop en flock hehe XD

Är det inte så att man klickar på marken och så kommer det upp ett alternativ som heter "Rota ensam"? Så är det i mitt spel men i alla fall.

Mitt favorit varelse är nog.. eh.. alltså jag gillar nog alla varelser men älvorna och häxorna är super häftiga :) Vampyrerna är inte så dumma häller.

http://simlii.bloggplatsen.se

 
Henny-penny

Henny-penny

14 oktober 2012 20:33

Hade inte en minsta aning om att varulvar hade så lätt för att leta upp saker. Så tack för inlägget!
Saknar dig! ;)

http://awesomesims.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

något namn?

14 oktober 2012 20:34

Hur får man tag på det elexiret?

Fanny

15 oktober 2012 09:45

Man tillverkar det...?

 
Ingen bild

Annis

15 oktober 2012 14:56

Bra inlägg!
Jag tror att varulvar är någ den övernaturliga varelsen som jag spelat mest på faktiskt!

 
Ingen bild

Elina

15 oktober 2012 21:55

Bra INLÄGG! Tack!!! :D

 
Ingen bild

något namn?? XD

17 oktober 2012 20:42

jaha haha jag brukar inte göra elexir XD

 
Jossa :)

Jossa :)

18 oktober 2012 17:15

Ääälskar att vara varulv! Bra inlägg ^^

http://hopeindecember.blogg.se

 
Jossa :)

Jossa :)

18 oktober 2012 17:25

Jo, så kom jag på en fråga! Då jag har en sim som är varulv och sparar och avslutar, så när jag startar spelet igen, så lyser inte ögonen då de är människor, och när de förvandlar sig till varulvar så är ser dom annorlunda ut än som jag gjort dem! Kan inte ändra dem i edit in CAS heller, så jag måste hela tiden ta om familjen hela tiden och spelet försvinner efter en tid om jag inte alls stänger av datorn. Vet du hur man kan göra? :)

http://hopeindecember.blogg.se

 
Ingen bild

Hjaaaalp meeej!

20 oktober 2012 12:08

Jag har har ett liitet problem here med mina varulvar...Det var typ flera dagar sen det var fullmåne och jag kan fortfarande inte bli "människa". Det står att "rovdjursinsikter hindrar din sim från att anta mänsklig form" och tjejsimmen i min familj vill få barn, så hjäälp! Ps. Din blogg äger!

 
Ingen bild

Jozefin

24 oktober 2012 08:16

Hej! Hur får man varulvar att jaga i flock? Jag får bara upp att dom kan "rota ensamma", såå... hjälp!

 
Ingen bild

Amanda

28 oktober 2012 10:52

Eller om ni spelar i en stad som inte är Mf (moonlight falls) så går ni in på ändra stad-läget och placerar ut en elixirbod. Sen går man dit och köper tills det kommer upp "lykrantrop( nåt sånt) förbannelse. Köp det och drick det sedan. Och vips så har du en varulv!

 
Ingen bild

GhostFace

27 november 2012 16:19

Men vilken övernaturlig varelse tycker du mest om Fanta? För jag kan bara inte välja vilken övernaturlig varelse jag vill vara!

 
Amanda

Amanda

1 december 2012 14:54

Noterade en grej, är ditt spel på engelska?

http://mylifeasasim.bloggplatsen.se

Fanny

1 december 2012 15:22

Haha hur noterade du det? xD Det var på engelska förut, men nu när jag installerade om bytte jag tillbaka till svenska.

 
Ingen bild

Astrid.

25 december 2012 01:07

Jag har precis skapat en varulv. Men om jag trycker på henne så kommer det inte upp en ikon där det står "varulv" eller liknade. Kan man bara förvandlas när det är fullmåne? ;)

 
Anonym

Anonym

28 december 2012 18:38

Haha, verkar kul att vara en varulv, men inte att möta en om man är en vanlig sim :P

http://mysimspage.blogg.se

 
Ingen bild

hanna

28 juni 2013 11:40

Min favorit är varulv ;)

 
Ingen bild

En som gillar Sims

18 augusti 2013 13:15

Hur kommer man till "moonlight falls" ?

Fanny

18 augusti 2013 15:03

Startar ett spel i staden...?

 
Ingen bild

miig

20 juli 2014 18:43

Hur gör man en varulvs flock? Kan inte det..!

 
simmer4life

simmer4life

14 september 2014 12:42

Hej min sim syns inte! Man kan inte se den man kan inte trycka på den! Jag kan inte ens få mina andra simmar att prata med henne för att man inte kan trycka på henne. men hon kan förstås prata med andra då... men hjälp!

En annan fråga, hur tillkallar man sin beskyddare?

http://Hjäälp!

 
Ingen bild

FlowerTN

8 oktober 2014 19:45

Om man gör en grupp med varulvs "kompisar" så blir det en "flock".
Man kallar på sin beskyddare genom att klicka på simen som har en beskyddare så kommer det upp en ikon där det står "kalla på beskyddare"

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Tidigare år

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Ovido - Quiz & Flashcards