Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 8 april 2012

Gör spelet roligare!

Av Fanny - 8 april 2012 20:13


  

Jag har många tips-inlägg nu... Säg till om jag gör på tok för mycket tips eller om tipsen är dåliga så slutar jag göra dem :P I alla fall, här är lite tips för att göra simsupplevelsen lite roligare och till något man inte tröttnar på!

1. Använd inga fuskkoder (med undantag av koder när du ska bygga, kanske, som Moveobjects och Constrainfloorelevation). Spelet blir alldeles för enkelt då, och då tröttnar man snabbt.

2. Prova saker du aldrig har gjort förut/sällan gör! T.ex använd den egenskap du aldrig använder annars, spela i en stad du sällan spelar i, prova ett nytt yrke som du sällan ger dina simmar. Då kommer du att upptäcka massa nya saker, och familjen kommer att bli annorlunda från dina andra familjer!

3. Sätt upp mål/regler! Det blir roligare (och samtidigt lite svårare) om du t.ex har det bestämt att din sim MÅSTE gifta sig med någon som börjar på T.



Random bild, tralalalalala


4. Ha inte alldeles för bra egenskaper! Då kommer det, precis som om du använde fusk, att bli alldeles för lätt – och du kommer att tröttna snabbt. För att lättare få jämna egenskaper (så att det inte blir för lätt men ändå inte för svårt), prova att använda Slumpa-knappen när du väljer vilka din sim ska ha.

5. Bestäm dig för vad dina simmar är! När du skapar en sim/när din sim föder ett nytt barn, tänk ut vad den ska bli för sorts sim. Ska det bli en läkare men goth-stil, en trevlig vampyr som absolut inte biter människor eller en stenrik festprisse som flörtar med varenda kille i staden? Man blir mycket mer Ambitiös och ”Planerande” om man gör så, och man har något att sträva efter. Om man inte bestämmer sig för vad ens sim ska vara blir spelandet lätt ”Vakna, duscha, äta, gå till jobbet, gå hem, äta, sova” eftersom simmen inte riktigt är unik.


  Du kan ju också göra en sim vars mål är att bli en proffsidrottare, men inte riktigt har vad som krävs?


6. När du skapar hushållet: Skapa något annorlunda. Gör absolut inte en Mamma-pappa-barnfamilj, det blir alldeles för normalt och tråkigt! Gör en ovanlig familj som du aldrig har spelat som förut, kanske med en galen mamma som bara tränar hela tiden och alltid kommer försent och som bor ensam med sin son som gör sitt bästa för att smälta in med de andra barnen i kvarteret? Tänk förresten också på punkt 5 när du skapar familjen – vad ska det vara för sorts familj? Hur ska den bli?


Har ni något annat tips som gör spelet roligare?

 
 
Ingen bild

sims3 fan

8 april 2012 23:04

hej, vill du spela ett spel som antingen låter dig vara en affärsman eller en mäktig soldat? spela e-sim idag och hjälp sverige ta över världen :) http://e-sim.org/lan.123545/

 
Moa

Moa

8 april 2012 23:19

Hej!

Brukar göra lite som dina tips, speciellt med att inte ha för prefekta egenskaper o inga fusk. Man tröttnar typ av fusken till slut -.-

Tack Fanta för en superduperduperbra blogg! :D

http://www.moassimsblogg.bloggplatsen.se

 
Moa

Moa

8 april 2012 23:20

Oj, jag skrev hej som jag brukar skriva i mina inlägg -.-

haha :3

http://www.moassimsblogg.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Lime

9 april 2012 07:58

För punkt 5: Man kan skriva en kort liten biografi om man vill ha det lättare att göra simmen unik...

Bra tips! :D

 
Alice ;)

Alice ;)

9 april 2012 10:09

Bra tips! :D meeeera!!!! Kan du inte skriva om typ olika "utmaningar" man kan göra?? ;D

http://randomsims3.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Någon

9 april 2012 10:12

Skriv mer tips dom är apsolut inte dåliga fick tillbaka sims suget nu så ska börja spela:) tack så mycket för du gjorde så jag fick min simslust tillbaka!

 
Jossa :)

Jossa :)

9 april 2012 12:42

Heej! Ville bara säga att du har en jätte bra blogg :)

http://thejossassimsblogg.blogg.se

 
Victoria

Victoria

9 april 2012 14:05

Hej! :D
Jag brukar spela med fusk och har börjat tycka att Sims är lite tråkigt men jag tänkte aldrig på att det var för att jag spelade med fusk.
Jag ska göra en ny familj som ska bli jätte konstig och jag tänker inte använda några fusk förutom i nödfall.
Tack för världens bästa tips!

http://http:/sims3vikkoz.bloggplatsen.se

 
Victoria

Victoria

9 april 2012 14:07

Min länk där blev fel (länken till min blogg altså...) @_@

http://sims3vikkoz.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Jenny

9 april 2012 16:36

Ha kvar tipsen Fanta! Dom är jättebra :)

 
Ingen bild

Klara

9 april 2012 18:01

Tack för dom bra tipsen. Ser fram imot att få spela sims och göra en galen familj:D

 
Linnsims

Linnsims

10 april 2012 12:58

Jättebra tips Fanta, har lånat ideen, så jag har också skrivit mina egna tips på bloggen. Har en ny bloggdesign också. Kika gärna in!

http://linnsims.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Ellen

10 april 2012 18:31

Hejsan! Jag älskar din blogg :) Jag laddade ner några av dina simmar (bland annat Kayla)från exchange och dom ÄGER! Jätte fina kläder,hår och smycken!

 
Sims Lover

Sims Lover

10 april 2012 19:57

Bra tips!
Jag är en riktig stor fuskare, klarar aldrig utan att använda motherlode eller testingcheatsenabled true! Håller med att det blir mycket roligare utan fusk, och en aning svårare för mig com är van vid att simmarna slipper göra vissa saker osv ;)

// Sims Lover

http://everythingaboutsims.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

melinda

11 april 2012 09:13

Din blogg är riktigt bra, nog bästa simsbloggen. Blir alltid så sugen på att spela när jag läser dina inlägg!

 
Ingen bild

Elin

12 april 2012 08:48

Varför jör du aldrig inlägg längre. Och när du gör inlägg så är det bara nåt litet!!!

 
Ingen bild

Ellen

12 april 2012 09:54

Elin: hon är typ i Italien så det blir lite svårt:) Jag är förvånad över att hon ändå upptaterar hyfsat bra!

 
Ingen bild

Ida Z

12 april 2012 18:06

Hejsan Fanta. ^^

KAN DU FIXA EN TIL TWILIGHT DEL?

 
^.^

^.^

14 april 2012 14:22

På punkt 5 kan jag inte hålla med dig till 100 procent. Jag tycker inte att man måste bestämma helt hur simmen ska vara när man gör den. Istället kan låta simmen växa och utvecklas, om du förstår vad jag menar. Det kan vara roligare att spela då, när man märker hur en sim utvecklas osv.

Jag har en sim som jag tänkte skulle vara singel hela livet och satsa på att bli en riktigt bra akrobat. Nu har hon blivit en riktigt djurälskare efter att ha hittat två fåglar och har dessutom en pojkvän.

http://theesimsblogg.bloggplatsen.se

 
Alissa

Alissa

18 april 2012 20:17

Gillar dina tips :) Det blir så mycket roligare om man har en plan, inte fuskar och gör något unikt :D

http://simsfanart.bloggplatsen.se

 
Anonym

Anonym

25 november 2012 19:29

Tack för tipsen! :D

http://mysimspage.blogg.se

 
Ingen bild

Olivia

3 mars 2013 19:30

Bra tips, ska prova nu! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Tidigare år

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Ovido - Quiz & Flashcards