Fantas simsblogg

Alla inlägg den 21 februari 2015

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här. 


Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat vad jag skulle göra istället. När jag skrev det senaste inlägget för nästan ett halvår sedan hade jag känt väldigt länge att jag inte tyckte det var lika roligt att blogga längre (speciellt eftersom jag inte ens spelat sims så mycket), och sen jag tog en paus har jag faktiskt inte saknat det så mycket som jag trodde att jag skulle göra. Jag har funderat så himla länge på om jag ska fortsätta skriva eller bara lägga ner bloggen. Och jag har inte känt för att göra något av de två. 


Jag tycker fortfarande att det är kul att skriva och den här bloggen har gett mig en fantastiskt bra möjlighet att göra det sedan jag startade den för nästan fyra år sedan. Men, jag vet inte, nu känns det bara som att det är lite av ett avslutat kapitel, särskilt eftersom The Sims 4 kommit ut och jag inte ens varit intresserad nog att köpa det. Det känns inte som att jag har så mycket mer att komma med. Men det känns ändå lite drastiskt att lägga ner bloggen. 


Jag tror faktiskt inte jag kommer att skriva mer här men hur jag än gör vill jag tacka alla er som varit med och läst under åren jag varit aktiv här, ni har betytt väldigt mycket för mig (elvaåriga Fanny behövde liksom en egoboost ibland). Det är också så himla fint av er att ni frågar mig hur jag mår osv nu när jag varit borta så länge, och jag mår fantastiskt bra, det är inte det som är problemet. Jag tycker bara inte det är samma sak att blogga längre, och har tyckt så väldigt länge.

Tidigare månad - Senare månad

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Skapa flashcards