Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 3 juli 2014

Att få en lyckad familj

Av Fanny - 3 juli 2014 10:00


En vanligt förekommande problem som jag vet att många (och även jag, ibland) har är att man inte riktigt har någon familj som är superkul att spela på. Man känner liksom aldrig att man är jättesugen på att spela, för man har helt enkelt ingen bra familj. Så, mina vänner, jag tänkte tipsa om hur det blir lättare att få en familj man faktiskt fastnar för.


1. Lägg ner tid på familjen. Det här tipset har jag kommit med förut och jag säger det igen: Allt blir bättre om du lägger ner tid och kanske lite extra arbete på det, både i och utanför sims. Det är aldrig kul att spela med en familj som man bara slängt ihop och börjar spela med. 


2. Var kreativ! Jag vet, det här är ett ganska svårtolkat tips - hur defineras kreativitet i det här fallet egentligen? Jo, det som jag främst vill förmedla är att det finns oändligt med valmöjligheter i The Sims, det finns så mycket att göra, anpassa och arbeta lite med. Använd allt det, gör något roligt av det, något utöver det vanliga. Kreativitet är faktiskt riktigt viktigt. 


3. Sätt upp mål, mål som kommer att kräva rätt mycket jobb för att uppnå. Det kan vara saker som att en sim ska bemästra vissa färdigheter, eller att en sim ska komma till toppen av sitt jobb så snabbt som möjligt, eller att en sim ska samla alla äldelstenar, eller att den ska bygga en simbot... Jag vet inte, det är helt upp till dig, men med mål att sträva efter blir det mycket roligare att spela på en familj eftersom man då faktiskt spelar mot något och inte bara leker omkring liksom.4. Gör något annorlunda! Det här hör lite till var kreativ-tipset, men seriöst, att göra något annorlunda är så viktigt. Se till att du inte gör något klassiskt, något du brukar göra, något man sett för länge sen (det är nästan aldrig roligt att spela med sådana familjer). Du behöver inte ens vara värdlens knäppaste familj, det räcker egentligen bara om den inte är som alla dina andra. Som sagt är allt upp till dig, men tänk verkligen på att göra något unikt. 


5. Ge simmarna personligheter. Du måste inte göra något väldigt utförligt men har du en ungefärlig bild av vem och hur simmen är (egenskaperna kan förstås hjälpa till med detta) blir det mycket roligare att spela. Familjer med karaktär är alltid roliga.


6. Om du, precis som jag, har blogg om sims - skriv om familjen där! Skriv med inlevelse, berätta mycket om allt, beskriv simmarna, gör det kul att läsa. Du kommer att fästa dig vid familjen på ett helt annat sätt då. Är det roligt att läsa om en familj är det också roligt att spela på den, tro mig. Sen är det också väldigt motiverande när andra kan läsa om familjen och säga lite vad de tycker om den.


 
ANNONS
 
Watervalleysso

Watervalleysso

3 juli 2014 10:27

Bra tips fanta!!!!

http://Watervalleysso.bloggplatsen.se

 
Sagis

Sagis

3 juli 2014 12:22

Super bra tips! :)

http://sagissims3.blogspot.com

 
Ingen bild

Anonym

3 juli 2014 15:51

Du har blivit mer aktiv! Superroligt!
Bra tips :)

 
Ingen bild

Princess Tilda

3 juli 2014 17:12

Bra tips! Jag spelar nästan bara på legacys och pgc, annars tröttnar jag med en gång... Tycker utmaningarna är kul för visso, men skulle vara kul att uppskatta vanliga familjer lika mycket. :)

 
Tove

Tove

4 juli 2014 13:52

Jättebra tips! Älskar att skriva om familjer på bloggen, de känns mycket mer levande då. :)

http://www.tovesims.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Tidigare år

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se