Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 22 juni 2014

PGC - Tempo

Av Fanny - 22 juni 2014 19:30


Alexander lever livet som vilket småbarn som helst. Han är i stort sett alltid på bra humör och är överlag ett ganska lungt barn. 



Både Dany och Jack är väldigt måna om att ge sin lille son en så bra uppväxt som möjligt, så de ser verkligen till att han får den kärlek, vård och pedagogik han behöver i sina unga år. 



Jack försörjer numera familjen genom att jobba ett annat, tillfälligt jobb som inte tar lika mycket tid som polisjobbet. I och med att han fick barn har han helt tappat intresset för sin karriär och vill bara spendera tid med familjen, det är det enda som är viktigt för honom. Han får inte lika mycket tid med Alexander, vilket han tycker är synd, men när han väl är hemma från jobbet är han med sin son så mycket han kan. 



En dag bestämde sig Jack för att det bara skulle vara onödigt att vänta längre, så han gick ner på knä och ställde den stora frågan. Dany svarade ja förstås, med glädjetårar i ögonen.



De hade faktiskt sin bröllopsceremoni direkt efter frieriet, för de ville gifta sig så snart så möjligt och kände att det bara skulle bli jobbigt att ordna en bröllopsfest - speciellt när de kände på sig att deras familjer kanske inte skulle vara så väldigt förtjusta i att de redan gift sig och skaffat barn fastän de är så himla unga. De skulle ju behöva berätta någon gång... Men det fick vänta. 



När Dany sedan började spy igen var hon rätt säker på vad anledningen var, och ännu ett graviditetstest bekräftade hennes misstankar. Den här gången blev hon inte alls lika rädd, nu visste hon ju hur härligt det var med barn och eftersom hon ändå måste få en arvinge så småningom är det ju bättre förr än senare.



Dany kände dock att det var läge att berätta nyheterna för familjen nu, så hon ringde runt till alla (väldigt många: pappa Sebastian, mamma Connie, fastrarna Bella och Alice, farbror David och alla hennes fem syskon!) och kom med nyheterna att hon numera var gift och väntade sitt andra barn. Hon fick bättre reaktioner än vad hon trodde, det var några som tyckte det var lite osmart att göra sådana livsval så tidigt, men de allra flesta var bara glada för hennes skull. 



Det dröjde inte länge förrän gravidmagen började synas.


 

Nu har Dany på något vänster också blivit känd, som hennes släktingar. Jag har ingen aning om för vad. Det kommer i alla fall paparazzis till huset hela tiden. Det är lite störigt



Den andra graviditeten var över ganska fort, och ut kom (fint ska det va) inte ett utan två barn, en pojke och en flicka! De döptes till Emily och Toby. 



Toby fick sin mormors röda hår och även hennes ögonfärg, men jag hade faktiskt en sån tur att lilla Emily fick turkost hår och lila ögon - så hon blev en arvinge! Så himla skönt att jag har haft ett sånt flyt hittills, jag har ändå inte behövt skaffa så jättemycket barn, i alla fall inte med tanke på att det finns folk som behövt skaffa typ 25 barn innan de fick rätt, haha!



Med tre småbarn i huset är det mycket att stå i. Inte nog med att man måste ta hand om barnens grundläggande behov, man måste ju också lära dem att gå, prata och gå på pottan!



Jag tror dock inte att familjen kunde vara lyckligare än vad de är nu. Även om Jack och Dany inte såg det här livet framför sig så är de så otroligt lyckliga över att det blev så här. 

 
 
Ingen bild

Anonym

22 juni 2014 20:12

Även om det inte var så länge sedan som det förra inlägget kom så har jag väntat shit mycket på nästa inlägg om familjen (?).
Jag tycker väldigt mycket om dina inlägg om familjen (?) så gör gärna nästa inlägg så snart som möjligt!
:-)

Fanny

23 juni 2014 16:58

Vad kul att du gillar PGCn, ett nytt inlägg är på snar ingång.

 
Ingen bild

Sauron

22 juni 2014 20:46

Du har råkat skriva mamma Sebastian och pappa Connie... ;-)

Fanny

22 juni 2014 21:06

Haha, disträ

 
Ingen bild

Olivia (Via04)

22 juni 2014 21:08

Åh, längtade efter det här! Men ska inte Dany ha egenskapen Gillar inte barn? o:
Vad hände med reglerna? c;

Fanny

23 juni 2014 08:19

Det blev så jobbigt och han som skapade utmaningen har sagt att man inte ens behöver följa de reglerna så länge man fortfarande gör grundgrejen, liksom. Jag spelar på mitt sätt.

 
Elin

Elin

22 juni 2014 22:32

Älskar din PGC! Det är så kul att följa en familj generation efter generation! Tyckte det va lite komiskt då jag läste det du skrivit om att vissa har fått skaffa typ 25 st barn innan arvingen kommit. En gång i min PGC så kom arvingen efter 23 st barn c^^ Usch jag minns tydligt hur drygt det var xD

http://thesims3elin.bloggplatsen.se

Fanny

23 juni 2014 16:56

Åh, vad kul att du gillar PGCn så mycket! Det betyder en hel del :) Och ja, det är ju ganska skönt att jag ändå inte behövt skaffa mer än 6 barn under min PGC. Jobbigt att behöva skaffa så många!

 
Cherry

Cherry

23 juni 2014 01:27

Åh vilken tur du har! Själv fick jag skaffa 14 barn, haha! Hoppas att det håller i sig till nästa generation också :)

http://chesims.blogspot.se

Fanny

23 juni 2014 16:56

Hahaha åååh vad segt!

 
Simsly

Simsly

23 juni 2014 07:01

Kul att du fick en arvinge!

http://simsly.bloggplatsen.se

Fanny

23 juni 2014 16:55

Alltså verkligen :)

 
Ingen bild

Sauron

23 juni 2014 12:35

Vad söt Emily blev!♥

Fanny

23 juni 2014 16:55

Visst blev hon!

 
Ingen bild

Olivia (Via04)

23 juni 2014 16:45

Hehe, okej. :) Vet, bara fråga. c:

 
Ingen bild

Olivia (Via04)

23 juni 2014 16:47

Dom blev så söta *-*

 
Tove

Tove

23 juni 2014 17:28

Hej!
Vilken tur du har, min sim väntar sitt sjunde barn men har ändå inte fått sin arvinge. :( Och jag som hade ett sådant bra flyt innan på mina tidigare PGC:er.

http://Www.dreamsims.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Anna

23 juni 2014 18:53

Håller du på att byta design? :3

Fanny

23 juni 2014 21:30

Lite grann! Har ändrat lite färger bara + skaffat ny profilbild. Kanske byter ut headern också, den är lite tråkig, men jag vet inte.

 
Ingen bild

Sauron

25 juni 2014 19:08

När kommer nästa del? Din PGC är så bra!:-)

 
SummerSummer

SummerSummer

28 juni 2014 20:50

Är det så att du kollar på pretty little liars? För det känns lite konstigt att båda namnen på dem nya små söta barnen heter ngt från programmet! <3

http://summersims3.bloggplatsen.se

 
Ida

Ida

29 juni 2014 00:38

Ja eller hur SummerSummer! Jag undrade samma sak! xd Är det så Fanta? ;D Eller är det bara ett konstigt sammanträffande? :3

http://www.idasims3.bloggplatsen.se

 
Fanta

Fanta

29 juni 2014 11:48

Summer och Ida, ja jag kollar på PLL men det är inte därifrån namnen kommer :) Eller det kanske är det undermedvetet men jag tänkte liksom inte "Och de här två ska jag döpa efter de i PLL". Det är ju väldigt vanliga namn också, är inte precis ett sammanträffande att det finns två i en serie som heter samma namn i det här fallet.

http://Fantasims3.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Anonym

7 juli 2014 19:07

Haha jag tänkte också på det! :D Ida, och SummerSummer ^^

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Tidigare år

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Ovido - Quiz & Flashcards