Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 1 juni 2014

4 tips till att skapa simmar

Av Fanny - 1 juni 2014 12:30

Något jag brukar få rätt mycket beröm om är mina simmar. Jag vet inte riktigt själv om jag tycker att de är så där jättespeciella, men eftersom vissa faktiskt verkar tycka det (tack!) så tänkte jag dela med mig av lite tips om hur man skapar bra simmar. Ni vet, såna simmar man känner att man är så himla nöjd med när man är färdig med dem.


1. Lägg ner mycket tid. Nästan alltid när jag skapar simmar tar det minst (notera minst) 20 minuter. Om man slarvar eller slänger ihop något snabbt blir simmen oftast inte så bra. Sen tycker jag personligen att det är mycket roligare att spela med en sim man spenderat ganska mycket tid på att skapa och format ut lite mer exakt än en sim man bara började spela med. Tror inte heller att jag är ensam om att tycka så.


2. Tänk utanför ramarna. Gör något nytt, något du inte brukar göra. Skapar du alltid blonda partytjejer? Eller känner du bara att dina simmar brukar vara ungefär likadana i allmänhet? Då kanske det är dags att prova något annat, både vad gäller personligheten och utseendet. Var inte rädd för att experimentera eller göra något lite annorlunda!


3. Gör simmen lite... ful. Eller, ful är nog helt fel ord egentligen, du behöver ju såklart inte göra ett troll bara för att någon bloggare sa det, jag menar mer att simmarna nästan alltid blir bättre om du inte tänker att simmen ska vara skitsnygg och se ut som en modell. Försök i alla fall leka mycket med utseendet, så att det inte ser ut som en barbiedocka utan mer som en vanlig person liksom. Sen kan du ju också ge dem en lite större näsa eller något, jag vet inte. Det är alla detaljer som gör att simmen blir unik att den får mer karaktär.

 

4. Slarva inte med personligheten! Visst, i just sims är utséendet ganska viktigt eftersom det är vad man ser hela tiden, men egenskaperna och simmens bakgrundshistoria är minst lika viktiga. En sim som är helt felfri eller som helt enkelt inte har någon personlighet är inte alls lika kul att spela med som simmar som har det där speciella, simmar som är lite roliga. Helt enkelt simmar som är unika.  


 
 
Ingen bild

Linnea

1 juni 2014 13:16

Perfekt inlägg som träffade på rätt punkter! Tack för all bloggning, det är såå himla roligt att du är aktivare. Wanna hug ya!

Fanny

1 juni 2014 18:45

Vad gullig du är, tack så mycket!

 
Ingen bild

Ingeborg

1 juni 2014 18:04

Gud, så himla bra tips gjorde såna simmar förut men har slutat med det nu, du gör verkligen så man får massor med simslust!!

Fanny

1 juni 2014 19:46

Men vad alla är snälla idag, haha, tack!

 
Erica

Erica

1 juni 2014 23:21

Gud vad jag älskar simmen som är med på bild längst ner ininlägget. Har sett henne förut i ett annat inlägg och älskade henne redan då, finns hon för nedladdning?

Älskar dessutom tipsen du gav och alla simmar du gör. :)

http://Simzaren.blogg.se

 
Ingen bild

Sauron

3 juni 2014 16:42

Vilket intressant inlägg! Det blir extra bra för att du skriver så bra. :-)

 
Ingen bild

Elin

4 juni 2014 14:36

Hejhej ;) Såg du att dem länkade till dina tips på "sims Sverige sidan" på facebook?
PS. Bra blogg :)

Fanny

4 juni 2014 20:22

Ja, jättekul!

 
ellenlundis

ellenlundis

4 juni 2014 18:09

Super bra inlägg!
Jag har nu The sims 3- in i framtiden. Jag undrar om En sim och en plumbot kan gifta sig och få barn? Jag har sätt att nån sim är ihop med nån plumbot på mitt spel, när min sims är i framtiden. :) Har inte haft den så länge.

http://finlandsgullet.wordpress.com

Fanny

4 juni 2014 19:46

Är inte proffs på just plumbots men jag tror absolut att det ska gå att gifta sig med en! Tror dock inte att man kan få barn med dem.

 
Ingen bild

Denrosabananen

4 juni 2014 19:38

Jag har varit på din blogg för typ 4-6 månader sen och den är ännu tråkigare än den har varit. oooh vilka bra tider det var för länge sen när din blogg faktisk var rolig o läsa

Fanny

4 juni 2014 19:45

Men hej, är det du igen, vad kul att du är tillbaka för att dissa mig! :)

Det är såklart jättetråkigt att du tycker det, men att bara säga att du tycker bloggen är tråkig kommer inte förbättra något. Om du däremot säger lite vad jag skulle kunna göra bättre finns det ju faktiskt en chans att jag lyssnar på dig.

 
Ingen bild

NeaTheCowLover

5 juni 2014 14:58

Denrosabananen, det var ganska onödigt att skriva det. Fanny's blogg är jättebra och är inte alls tråkig! Dessutom är det som Fanny skrev att du kunde istället ge lite förslag vad hon kan göra bättre. Jag älskar din blogg Fanny, och jag tycker inte alls att den är dålig! Den är superbra och rolig<3 :)

Fanny

5 juni 2014 19:57

Tack!

 
Ingen bild

Anonym

2 juli 2014 23:12

Jag gillar dom här inläggen, händer då och då att jag tröttnar på simmar jag gjort och bara gör nya varje gång, då dom oftast inte har blivit tillräckligt unika o.s.v Tack för tipsen! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Tidigare år

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Ovido - Quiz & Flashcards