Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 24 mars 2014

Vilket expansionspaket passar dig?

Av Fanny - 24 mars 2014 17:15

Jag får huuuur ofta som helst frågor om vilket spel jag tycker att någon ska köpa. Jag säger precis som jag sagt innan i detta inlägg: Jag kan inte svara på det, eftersom alla spelar olika och tilltalas av olika spel! Däremot tänkte jag att det kanske skulle vara lättare att välja ett spel om jag skrev ett inlägg om vilket spel som brukar passa vilken typ av spelare, så det var precis vad jag gjorde, nästan som korta små recensioner. 


Destination världen - Detta spel passar för spelare som tycker om att utforska spelet utförligt. Det passar alla som har lite som mål att testa allt, samla på sig alla föremål som finns, utforska alla möjligheter osv.


Drömjobb - Om du bryr dig mycket om vad din sim sysslar med (både som arbete och på fritiden) är detta ett spel som jag skulle rekommendera. Det riktar sig nog mest till de som inte nöjer sig med de jobb där simmarna går in i en byggnad, stannar där hela dagen och kommer ut när de är färdiga. Spelar du med stora familjer och fler har jobb från detta spel kan det bli lite svårt att hålla reda på alla, dock.


Kvällsnöjen - Detta spel rekommenderar jag inte alls till familjespelare. Detta är ett spel som i princip bara tilltalar de som spelar mycket med unga singelsimmar. Om det är din typ av spelande rekommenderar jag absolut detta spel dock, det finns väldigt mycket att göra!


Leva livet - Om du oftast spelar med stora familjer rekommenderar jag detta spel starkt. Det medför massvis med aktiviteter för våra yngre simmar, vilket gör att dessa tider i en sims liv får lite mer karaktär och betydelse än innan.


Husdjur - Detta spel skulle jag också rekommendera till de som spelar med större familjer. Ett husdjur kan vara en ganska bra extra familjemedlem! Om du är sugen på att spela med djur kommer du inte bli besviken, det här är ett väldigt genomarbetat spel.


I rampljuset - Det här spelet medför inte så jättemycket nytt egentligen, så det är lite svårt att säga vem det passar. Om du verkligen vill ha det, visst, köp det! Men tänk efter om du verkligen skulle använda spelets innehåll mycket.


Övernaturligt - Vissa personer tycker att det är alldeles för trist med allt som ses som något vanligt. Är du en av dem? Då är detta det perfekta spelet för dig! Gillar man overkliga och övernaturliga saker finns det hur mycket funktioner som helst att ta del av i detta spel. Om du spelar lite mer "normalt"... Nja. 


Årstider - Det är är faktiskt ett spel jag skulle rekommendera till alla. Det är inte direkt något som bara tilltalar en viss typ av spelare, väder och årstider (och resten av vad spelet erbjuder) är ju liksom något som alltid märks. Om du inte tycker att Årstider skulle spela så stor roll i ditt spel kanske du inte behöver köpa det, däremot.


Universitetsliv - Om du tycker om att spela med ungdomssimmar är detta absolut ett spel jag tycker du ska testa! Det finns massa nya roliga grejer att göra (förutom att faktiskt gå i skolan). Det är också kul för familjespelare förstås, när familjens barn blir ungdomar. 


Semesterparadis - Det här spelet är lite svårt att rekommendera till en viss typ av spelare. Gillar du sommaren? Vill du ha nya saker att prova? Vill du ta dina simmar på semester? Då så!


In i framtiden - Om du känner att du har provat det mesta ditt spel har att erbjuda och vill göra något nytt skulle jag absolut rekommendera detta spel, men bara om du tycker att sci-fi-temat verkar kul, annars kanske du blir lite besviken på spelet. Det finns massa nytt att utforska om du inte har så mycket spellust i övrigt.



Jag hoppas detta inlägg var till hjälp! Självklart ska du bara köpa ett spel om du faktiskt vill ha det, och inte för att jag skrev det här, men jag tänkte att det här vore ett bra inlägg för er som inte vet vilket spel ni ska köpa och behöver lite hjälp med det. Sedan tycker jag också att ni ska försöka göra lite mer utförlig research om spelet ni vill köpa först, det är så trist att köpa ett spel och bli besviken på det. 

 
 
Ingen bild

Johanna

24 mars 2014 17:56

Hej Fanny! Roligt att du bloggar mer igen!
Skulle du kunna uppdatera om nyheter om the sims 4?
Har det varit någon live sändning om the sims 4 sen ditt uppehåll med bloggen? Gör gärna ett inlägg.

Fanny

24 mars 2014 18:33

Hej, kul att du tycker det! :D

Jag tror faktiskt inte vi har fått så mycket nyheter om TS4 än, tyvärr. Men jag kan se vad jag kan hitta :)

 
Mandarinen

Mandarinen

24 mars 2014 18:01

Bra inlägg!

http://sims4mandarin.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

:D

24 mars 2014 18:13

Jag tycker att årstider, leva livet och universitetsliv är bäst :D
Föresten vad glad man bli av att du skriver så många inlägg :D<3

 
Cherry

Cherry

24 mars 2014 18:35

Jättebra inlägg! Tycker att allt du skrivit passar bra in också :)

http://chesims.blogspot.se

 
Ingen bild

Linnea

24 mars 2014 19:45

Bra inlägg och roligt att du bloggar mer nu! Äger sju av Expansionerna, men dock inte universitetsliv oc SN, som skulle vara intressanta:(

 
Ingen bild

Erica

24 mars 2014 20:48

Kan du göra liknande inlägg med prylpaket och världar?

Fanny

25 mars 2014 12:53

Kanske jag kan göra!

 
Samantha

Samantha

24 mars 2014 20:56

Jag är en sån här allt i allo. Äger alla expansioner och använder alla då och då åtminstone. Haha. :p

http://Samanthasim.webblogg.se

Fanny

25 mars 2014 12:48

Jag är likadan!

 
Kaka - Simsing

Kaka - Simsing

25 mars 2014 06:21

Ja, väldigt bra inlägg. Innan jag köper spel kollar jag alltid gameplays och liknande först :)

http://simsing.blogg.se

 
Ingen bild

Natta

25 mars 2014 12:23

Jag är som Samantha äger alla spel och använder dem när jag känner för det.

 
Rolo

Rolo

25 mars 2014 16:19

Har dock alla EP, men hade älskat detta inlägg när jag skulle köpa expansioner :D

http://simnation.blogg.se

 
Saga (simsbloggerksa)

Saga (simsbloggerksa)

25 mars 2014 23:12

Duktigt du är på att blogga, väldigt bra inlägg också!

http://rampljus.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Kattolussy

26 mars 2014 14:32

Okej, om man har fått Rampljuset och inte vet hur man blir en artist, kan du berätta tack?

 
Samantha

Samantha

26 mars 2014 15:01

Kattolussy, du söker jobb bara. Typ via tidningen eller datorn och väljer "Hitta ett yrke" så brukar "Artist", "Akrobat" osv dyka upp! :)

http://Samanthasim.webblogg.se

 
Ingen bild

Anonym

26 mars 2014 17:39

Hur får man tag i micken och så att simmarna kan bli trollkarlar i rampljuset?
Skulle bli superglad för svar för hittar ej och vill hyperhjärna att mina simmar ska kunna sjunga och kunna vara trollkarlar (i rampljuset då alltså inte övernaturlig)

 
Ingen bild

Anonym

26 mars 2014 17:41

Ohhh tack "Samantha" såg ej kommentaren innan jag skrev.
Hoppsan!

 
Ingen bild

Kattolussy

27 mars 2014 10:08

Tack Samantha, och Fanta för inlägget (:

 
emma

emma

27 mars 2014 15:46

jag är en famije spelare men gillar också kvällsnöjen

http://livsims.se

 
Saga

Saga

30 mars 2014 12:24

Väldigt bra inlägg! Om du valt tre av dessa fyra, vilka skulle du ta?:

*In i framtiden
*Universitetsliv
*I rampljuset
*Årstider

http://simsidong.blogspot.se

Fanny

30 mars 2014 18:32

Definitivt Universitetsliv och Årstider, annars vet jag lite, det är lite svårt att välja mellan två av dem. Det hela beror ju på vad det är du vill ha i ditt spel liksom :)

 
Maja

Maja

31 mars 2014 09:44

Jag är tvungen att avinstallera ett spel, så jag har två frågor:
1. Hur avinstallerar man på mac?
2. Är Destionation Världen värd att spara? För jag reser knappt

Ursäkta stavfel

http://twitter.com/majasweden

 
Ingen bild

Anonym

5 april 2014 21:03

Bra inlägg! Säkert hjälpsamt för många :)

 
Ingen bild

Josefina

15 april 2014 15:51

Tack för inlägget! Det hjälpte faktiskt. Jag har tappat insperationen helt och jag blir trött på alla simmar och städer. Jag tror jag ska köpa Semseterparadis eftersom att det kommer med en ny "Stad" :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Tidigare år

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Ovido - Quiz & Flashcards