Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 21 mars 2014

Aktiviteter efter skolan

Av Fanny - 21 mars 2014 14:19

Med expansionspaketet Leva livet kan du skicka dina simmar som är barn och tonåringar på (kostnadsfria) aktiviteter efter skolan. Dessa kan ge alla möjliga sorters fördelar för simmarna i framtiden då det tränar upp många färdigher, och jag rekommenderar absolut att du skriver upp dina simmar på något som passar dem!


Alla aktiviteter som finns tar plats i skolan, vilket då förstås betyder att du som spelare inte själv får vara med på dem. De äger rum ett par dagar i veckan och är alltid precis efter skolan, och din sim kommer automatiskt att gå till de aktiviteter den är uppskriven på. Simmar kan vara med i flera föreningar samtidigt, så länge aktiviteterna inte krockar med varandra.


Medan dina simmar är på sina aktiviteter kommer som sagt de förbättras i vissa färdigheter. Vilka färdigheter detta är beror helt på vilken aktivitet din sim är uppskriven på. Du skriver upp din sim på en aktivitet (antingen gör föräldrarna detta eller barnen själv) via en dator eller genom skolan.För barn

 

Scouterna - Denna aktivitet är perfekt för alla barn som tycker om att vara i naturen. Barnen lär sig fiskefärdigheten och aktiviteten ger även den dolda färdigheten* Scouting, som låser upp olika interaktioner som de kan visa upp för andra simmar.

Balett  - Här lär sig barnen balettekniker (som t.ex plié), som de sedan kan visa upp för andra om så önskas. Detta kommer ge simmen den dolda färdigheten* Balett. Det finns tre nivåer av denna och en teknik för varje nivå att visa upp.

 

För tonåringar

 

Konst - Denna aktivitet passar bäst för simmar som är lite extra kreativa. Här lär man ut målningsfärdigheten, och även skulptering om du har Drömjobb.

Debatt - Denna aktivitet förbättrar färdigheten logik.

Teater - Denna aktivitet förbättrar simmens karisma.

Musik - För all simmar som är musikaliskt lagda. Du förbättrar färdigheten gitarr, och även piano, bas och trummor om du har expansionspaketet Kvällsnöjen.

Skoltidningen - Är din sim stadens blivande toppjournalist? Låt hen vara med och skriva för skoltidningen! Detta förbättrar förstås simmens författarkunskaper, och även fotografifärdigheten om du har Destination världen.

Idrott - Om din sim är den typen som inte kan få nog av att röra på sig är denna aktivitet perfekt. Simmen kommer definitivt att förbättra sin atletiska färdighet.

Hantverk - Här kan simmar lära sig massvis med praktiska färdigheter som kommer kunna hjälpa dem mycket i framtiden. Händighet står alltid på schemat och även Skulptering och Uppfinnande om du har Drömjobb.

Studier - Denna aktivitet tränar inte upp några färdigheter, men den kommer garanterat ge en rejäl boost för simmar i skolan. De gör alltid sina läxor medan de är på aktiviteten, men det går betydligt snabbare än vanligt.

 

Notera att några av dessa aktiviteter kan ha lite fel namn eftersom jag spelar mitt spel på engelska, men informationen i grund och botten ska det inte vara något fel på. 

 


 

Precis innan din sim är på väg att växa upp kommer det hållas en liten avslutning från aktiviteterna  där din sim kan få priser och annat fint.


* en dold färdighet är något simmen kan bli träna upp och bli bättre på, men som de inte får poäng i som en vanlig färdighet.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Linnea

21 mars 2014 16:31

Riktigt bra inlägg, super! Kollar in här jätte ofta för att se om du skrivit ett inlägg.

Fanny

21 mars 2014 17:08

Vad glad jag blir!

 
Ingen bild

Anonym

21 mars 2014 17:15

Så kul att du lägger upp inlägg. Det gör mig jätte glad och jag kollar nästan oftare nu än innan om det har kommit något nytt!

Fanny

21 mars 2014 19:04

Men vad fina ni är! :D

 
Ingen bild

Anonym

21 mars 2014 19:22

Tack så jättemycket för detta inlägg!

 
Simmarsmulan

Simmarsmulan

21 mars 2014 19:32

Toppeninlägg! :)

http://simmarsmulan.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Amanda

21 mars 2014 20:45

Vilket intressant inlägg, verkligen roligt att läsa! :D

 
Ingen bild

Sauron

22 mars 2014 09:41

Jättebra inlägg!

 
Ingen bild

Emilia

22 mars 2014 12:30

Du har ju redan skrivit ett sådant här inlägg. :I

Fanny

22 mars 2014 14:04

Nope :)

 
Ingen bild

Emilia

23 mars 2014 12:12

Jo, fast det var för länge sedan. Kommer du inte ihåg? :o
Man kan även se det inlägget på dina Kategorier>The Sims 3 Leva Livet.

Fanny

23 mars 2014 12:21

Du menar det om internatskolor? http://fantasims3.bloggplatsen.se/2014/01/03/9003635-internatskolor/ Det är en helt annan grej :)

 
Ingen bild

Emilia

26 mars 2014 12:41

Oj, hoppsan. Läste inte rubriken. xD
Ursäkta mig. :P

Men som vanligt ändå, super inlägg!

 
Ingen bild

Anonym

5 april 2014 20:53

Bra inlägg! :) Varför har du ditt spel på engelska istället för på svenska? Undrar bara ;)

 
Ingen bild

anastasia

6 juni 2014 17:59

gud de här va så himla bra! jag dör!! har lärt mig så mkt nu, så nu e de dax att köpa de

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Tidigare år

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se