Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 5 februari 2014

Familjen Philipsson - Del 5

Av Fanny - 5 februari 2014 19:30


Andreas och Sophia har flyttat till ett större hus! Jag planerar att bygga om det lite (kolla ytterdörren liksom, det ser ut som dörren till ett maskineri typ), men än så länge får det vara som det är nu. 



Bland det första som hände när de flyttat in i huset var dock att de fick inbrott...



Har ni tänkt på att tjuvarna i spelet alltid tar helt orimliga saker? När de är i ett hus med en stor TV, fina möbler och massa dyra grejer så tar de typ en blomkruka och en lampa och sen drar de? Tjuven verkade i detta fall ta lite grejer, men jag fattade inte riktigt vad det var den tog, för det såg inte ut som att något försvann...



Andreas var ganska snabbt uppe (Sophia sov som en stock) för att ringa polisen. Stackarn verkade livrädd.



För en gångs skull kom polisen i tid och fick fast tjuven istället för att bara stå på gården och klappa händerna och låta tjuven springa iväg... 



Nu när Andreas blir allt kändare och kändare har han en väldigt stor skara fans, men jag tror att hans absolut största fan är hans egen fästmö. Sophia är där på varenda konsert (när hon inte har match) och är alltid lika exalterad som vilken fangirl som helst som ser sin idol live. 



Andreas försökte skissa av Sophia. I en vattenpöl. Det blev en väldigt dålig teckning...



Sophia blev lite för fäst vid sin mat, tror jag, med tanke på att hon gick och la sig med den i handen...



Sophia hade varit magsjuk i flera dagar, och eftersom detta var ett ganska stort hinder för hennes arbete bestämde hon sig för att gå till doktorn för att kolla upp vad det var. Då fick hon en väldigt, väldigt oväntad nyhet: Hon var gravid. Direkt när hon kom hem berättade hon det för Andreas.



Sophia var extremt rädd att Andreas skulle bli sur eller bara inte så pass glad över nyheterna - det var ju ingen planerad graviditet, och med tanke på att de både var mitt uppe i sina karriärer just då så kanske en bebis var det sista de hann med. Men Andreas blev jätteglad, och började svamla på om att köpa barnmöbler.



Sophia var chockad, exalterad och till och med lite rädd på samma gång. Hela hennes huvud var som ett virrvar av en massa känslor, vilket kanske visserligen är ganska normalt när man är gravid. 



Hon upptäckte dessutom att det inte fanns så mycket att göra när hon var gravid, eftersom i princip det enda hon brukade göra på sin fritid var att träna vilket hon fått råd om att inte göra under graviditeten. 



Att kolla på sportteve kanske skulle vara kul ett tag, men Sophia insåg att det var något hon skulle tröttna på ganska snabbt.



Hon bestämde sig för att åka in till stan för att ta en lektion i konst, så hon hade något att syssla med under graviditeten - hon hade ju färger och dukar hemma, eftersom Andreas målar mycket.



Hon inredde även rummet som barnet kommer att bo i när det föds. Trots att bebisen inte var planerad så kommer hen vara mer än välkomnad till världen!

 
 
Mandarinen

Mandarinen

5 februari 2014 21:26

Spännande! Hoppas att du skriver ett nytt inlägg om de snart!

http://sims4mandarin.bloggplatsen.se

 
Simmarsmulan

Simmarsmulan

5 februari 2014 21:54

Älskar denna familj :) Och tycker att Sophia är så vacker!!

http://simmarsmulan.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Vera!

6 februari 2014 17:48

Hej! Tänkte bara säga att när jag loggade in på min mail idag, så fick jag reda på att thesimscommunity delar ut sims 3 stadsliv för alla som har/inte har det. Gratis! Jag har det nu. Jag ville bara säga det och tänkte... kanske skulle infomera alla trogna simmare här! Di blogg är så välskött och så populär! Kram!

 
Ingen bild

Vera!

6 februari 2014 17:49

(såklart måste du ha origin och vara medlemm på sims community först!

 
Ingen bild

emma

6 februari 2014 20:54

de tar upp till 72 timmar att lada ner det

 
Ingen bild

Vera!

7 februari 2014 07:07

Ja, helt rätt...Men jag har det efter 1 dag!

 
Ingen bild

SandraH

9 februari 2014 12:47

När jag läste hela gravid grejen fick jag lite ryck och råkade kasta mobilen i väggen pga ett visst sherlock avsnitt igår.... Ehem...
Bra inlägg annars haha😂

 
Ingen bild

Helena

9 februari 2014 20:27

Vart kan man hitta huset? :)

 
Ingen bild

Kattolussy

12 februari 2014 15:11

Fanta, har du någonsin spelat med en familj där det INTE kommit en inbrottstjuv? Jag kan inte minnas jag har gjort det...

SandraH: Visst är Sherlock serien bra (:

 
Rolo

Rolo

12 februari 2014 16:26

Tycker det är en väldigt rolig familj att följa :D

http://simnation.blogg.se

 
Ingen bild

Amanda

14 februari 2014 13:32

Vad hoppas du att det bebisen blir, tjej eller kille? Älskar din blogg, så himla fin! :)

 
Moa

Moa

20 februari 2014 20:34

Hej! Har precis skapat en Sims 3 blogg och det vore jättesnällt om du ville kolla in den och ev. även länka den så fler hittar? Kan som tack länka tillbaka när jag fått ihop fler läsare. Kram <3

http://alltomsims3.blogspot.se

 
Ingen bild

Anonym

24 februari 2014 11:21

Spännande! :)

 
Lia

Lia

26 februari 2014 11:38

Din blogg äger en av mina favoritbloggar.

http://simsloversblog.blogspot.se

 
Ida

Ida

28 februari 2014 13:27

Det blir så spännande när du skriver.

http://omsims.blogg.se

 
Ingen bild

Häst tjejen

9 mars 2014 21:39

Hej, vilket "expansion paket"("=sa jag rätt) är det där det finns ny bebis saker? Väldigt tacksam för svar:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Skapa flashcards