Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 2 januari 2014

Andreas Philipsson - Del 3

Av Fanny - 2 januari 2014 16:30


Andreas tjänar ju inte precis en hacka på att springa runt i staden och leverera sångogram, så för att försörja sig lite extra har bestämt sig för att fortsätta måla och sedan sälja sina tavlor när han har lite tid över. Han är ju fortfarande ingen mästare på att måla direkt... Men han börjar faktiskt bli bättre, och lite extra pengar får han i alla fall in på det.



Han har även blivit ganska populär bland de som ofta besöker parken.



Där mötte han även Becky igen, tjejen han pratat med några dagar innan men som blivit lite irriterad på honom för att han ställde så mycket frågor (och som fick sig en mini-makeover från mig). Den här gången kom de mycket bättre överens, och det visade sig att båda var bra vänner till Sophia.



Den kvällen hade Andreas även sitt första framträdande någonsin. Det var visserligen bara i parken, men det var ändå ett gig liksom.



Både Andreas och publiken hade kul och showen blev lyckad, trots att det ösregnade och kom upp lite random zombies här och var.



Dagen efter var Andreas ledig, så han bestämde sig för att ringa runt till sina kompisar och kolla om det var någon som ville hitta på något med honom, men alla var upptagna förutom Becky som inte ville...



Fast senare den kvällen så kom ingen mindre än Sophia springandes hem till Andreas...



Hon hade tydligen, helt utan förvarning, blivit av med sin bostad och behövde någon annanstans att bo, så hon frågade så snällt hon kunde om hon kunde få bo hos Andreas tills hon hittade ett nytt hus. Andreas sa förstås ja till detta.



Sen bad Sophia om förlåtelse för att hon hade blivit så arg här om dagen.



Så Sophia flyttade in, helt enkelt, och de fick sig ett mysigt och väl fungerande litet hushåll. De bestämde sig till och med för att försöka bli ihop, bara för att se om det skulle fungera och så vidare.



En annan som flyttade in var en katt vid namn Fenix. Sophia hade tydligen en katt, och det var ju lite svårt att bara lämna honom ensam, så han fick ju också flytta in.



Jag skulle nog inte påstå att Fenix är hushållets mest populära medlem om man säger så, men han blir inte helt ignorerad i alla fall...



Nu när Andreas och Sophia hade slagit ihop sina pengar hade de råd att investera lite mer, bland annat köpte de denna träningsutrustning till Sophia. Hon använder den riktigt ofta och börjar komma åt rätt håll med sin karriär, nu är hon på nivå 5 i idrott och spelar matcher varje söndag.



På spökeridagen blev de båda inbjudna till en maskerad hos någon kompis till dem. De gick förstås dit, utklädda till en kock och en militär.



Dock insåg de ganska snabbt att det inte var så många på festen, och de som var där var rätt tråkiga typer... Så, ja, de blev ju lite besvikna.



De gjorde dock det bästa av situationen och började dansa åt sin gemensamma favoritmusik.



Sedan bytte de även till ett lugnare alternativ.



Dagen efter var Sophia ledig, men inte Andreas. Då ringde hon Becky för att hitta på något med henne. De hade en lugn dag tillsammans och spelade för det främsta TV-spel.



Senare drog de iväg till Micks mästerkaraoke, där de bland annat spelade biljard tillsammans. 



Andreas var också på Micks mästerkaraoke, men han var inte där för att ha en utekväll med sina vänner utan han var där för att charma ägaren och smöra sig fram till ett gig där. Det fick han också!



När Andreas väl var där passade han även på att spendera lite tid med Becky och Sophia.



Andreas och Sophias hushåll fungerar riktigt bra. Den enda baksidan är att båda har egenskapen Slabbig, så huset i princip består av smutsiga tallrikar, men det gör inte dem så mycket...



Andreas börjar sakta men säkert närma sig att vara en riktig artist. Nu har han regelbundna gig spritt över stan, dock främst på cafén och små indieställen, men karriären börjar ändå blomma ut lite nu. 



Som sagt så satsar även Sophia väldigt mycket på karriären. Hon verkar tycka det är himla kul också, för den delen.



Andreas börjar bli lite bättre på att måla i alla fall...!



Andreas och Sophia har även satt upp dessa fina bilder på väggen!

 
 
Kaka - Simsing

Kaka - Simsing

2 januari 2014 17:05

Typ sådär ser mitt familjen Evans hushåll också ut. Smutsiga tallrikar och flugor överallt D:

http://simsing.blogg.se

Fanny

2 januari 2014 20:15

Det suger :/

 
Ingen bild

Vilma

2 januari 2014 18:04

Bara jag som stör mig på att när två kysser varandra på bild och de *host* äter upp varann som på sista bilden? ..

Fanny

2 januari 2014 20:15

Hahaha ja, jag vet!

 
amanda

amanda

2 januari 2014 20:02

det är jättekul att läsa om honom och nu henne =) fortsätt gärna!

http://simsuniverse.bloggplatsen.se

 
Simmarsmulan

Simmarsmulan

2 januari 2014 20:03

Blev riktigt sugen på att spela med I Rampljuset nu, haha :/

http://simmarsmulan.bloggplatsen.se

 
Helena

Helena

3 januari 2014 15:12

Kul blogg! :D

http://www.imakeyousmile.se

 
Ingen bild

Frida

3 januari 2014 18:50

HEj! Det är ul att läsa om Andreas och nu Sophia. Bara undrar en grej, kanske en dum fråga men du skriver väl bara om vad dom gör frivilligt? Alltså, du styr dom inte? Tacksam för svar och förlåt för dum fråga ;)

Fanny

3 januari 2014 19:02

Kul att du gillar att läsa om dem! Fast det är såklart jag som styr dem...? Varför skulle det inte vara det :o Eller ja, ibland gör de grejer frivilligt, men det är mest jag som styr dem.

 
Anonym

Anonym

3 januari 2014 23:07

Haha, MINI-makeover? c; Hon blev iallafall mycket finare efter makeovern :p

http://mysimspage.blogg.se

Fanny

4 januari 2014 17:45

Ändrade ju bara håret och lite av kläderna, och typ vilken eyeliner hon hade. Så ja, ganska liten makeover... ;)

 
Ingen bild

Tass

4 januari 2014 12:06

HEJ! Har två frågor bara :) Hur har du gjort dem tavlorna på sista bilden? och vem tog korten när båda är på bilden? Tacksam för svar :D

Fanny

4 januari 2014 15:55

Med Universitetsliv finns interaktionen "Ta romantiskt foto ihop", väljer man den tar två simmar en pussbild på sig själva! Sen hamnar den i katalogen och så kan man hänga upp den på väggen.

 
Ingen bild

Frida

4 januari 2014 23:16

Ja men jag menar, ibland kan det verka som att du bara följer det dem gör... om du fattar vad jag menar? Jaja skitsamma, tack för svaret iaf :] Älskar din blogg!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Ovido - Quiz & Flashcards