Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 26 december 2013

Andreas Philipsson, del 2

Av Fanny - 26 december 2013 22:00

Julklapparna innehöll ingen ny dator (dock många andra fina saker, så är inte ens i närheten av otacksam), men datorn jag redan har verkar ha bättrat sig lite nu! Den spårar fortfarande ur ibland, men inte alls lika ofta, så jag kan använda den.

 

Ni minns säkert min sim Andreas Philipsson, som jag skrev om för ett tag sedan? Om inte så finns hans första (och enda, hittills) inlägg HÄR. Det var ett tag sedan sist, men nu har jag spelat lite mer med honom, och hade tänkt skriva om honom på bloggen eftersom många av er verkade vilja se mer av honom! :) 

 


 

Andreas jobbar otroligt hårt med att komma någon vart med sin sångkarriär. Han har fortfarande inte blivit en ordentlig sångartist, men han är den mest framgångsrika sångogramleverantören i staden och hans schema är riktigt hektiskt - han spenderar hela dagen med att åka runt till olika platser och sjunga för folk och får knappt tid för en kisspaus. Vid de få tillfällen som han får tid över sjunger han även i parken för dricks, vilket han också tjänar en liten slant på.

 


 

Trots att Andreas gör allt sitt bästa och klistrar på ett brett leende när han levererar sina sångogram så tycker han inte riktigt om sitt jobb så här långt. Han tycker om att sjunga förstås, och att kunna bli uppskattad för det och tjäna något på det är hans dröm, men han hade inte föreställt sig att han skulle springa runt i teaterkläder med en musikspelare ocu sjunga små löjliga trudelutter för en pytteliten slant. Han vet ju förstås att det kommer löna sig i slutändan, men det kanske inte alltid känns så.

 


 

Sedan tjänar han ju inte så jättemycket på det heller, för den delen. Han måste liksom laga duschen själv när den går sönder för att spara de 50 simdaler det kostar att ringa en reparatör.

 


 

Enda gången han verkligen tycker att hans jobb är någorlunda kul är nog när Sophia ringer efter sångogram, vilket hon gör ibland för att stödja Andreas karriär eller bara för att träffa honom. (kolla minen han gör liksom)

 


 

De två har blivit bästa vänner, förresten. De har båda väldigt tätt schema, då Andreas försöker bli sångare och Sophia idrottare, men ändå träffas de så ofta de kan och har lika kul tillsammans varje gång. Jag tror för övrigt att Andreas är helt nerkärad i Sophia, det kommer hela tiden upp önskningar från honom om att han vill vara med henne...

 


 

Andreas försöker skaffa gig runt i hela staden, men han får inte ens spela i parken än. Han måste tydligen vara bättre än vad han är.

 


 

Sista dagen av sommaren kände Andreas att han inte längre kunde springa runt till diverse lokaler i varma artistkläder hela sommaren, så han bestämde sig för att helt enkelt ta ledigt den dagen och hitta på något roligt med Sophia. Det gick hon med på direkt, och han behövde inte ens överala den ambitiösa arbetsmyran att ta ledigt en dag eftersom hon ändå hade ledigt då.

 


 

De mötte upp varandra i parken på sommarfestivalen, och Sophia (som man tydligen alltid ser i träningskläder) började genast prata entusiastiskt om allt och inget med Andreas. De hittar alltid något att prata om.

 


 

Efter att ha pratat i några minuter började de åka rullskridskor tillsammans, något Andreas kanske inte var bäst i världen på. 

 


 

Detsamma kan väl sägas om Sophia, antar jag... Trots sin atletiska förmåga så halkade hon också till väldigt mycket.

 


 

Så även om de tyckte att det kanske verkade som en bra idé att de skulle snurra tillsammans på rullskridskor...



... Så hade de ganska fel. Detta hände nästan direkt. Två nybörjare är nog inte en fantastisk kombination i sådana fall.



Efter den incidenten insåg de att rullskridskor kanske inte riktigt var deras grej, inte förrän de tränat och blivit lite bättre i alla fall. Andreas var hungrig, så de gick till en restaurang de båda tycker om för att äta lunch tillsammans.



Dock så verkade Sophia inte vilja äta sin mat? Hon gick och spelade på gitarren som stod i hörnet istället... Hon var faktiskt rätt så duktig. (diggar Andreas bordsskick förresten)


Alltså, kan vi bara ta en sekund att vara sura på att de fula blå plumbobsen inte försvinner med Hideheadlineeffects-fusket? 


Efter att ha ätit lunch (en av dem i alla fall) ville de gå och se en film tillsammans, så eftersom teatern låg precis bredvid restaurangen de var på så gick de dit för att se vilka filmer som gick. Det gick inga förrän lite senare på kvällen, så de bestämde sig för att ta en rundtur på teatern under tiden de väntade på att filmen skulle börja.



När de var färdiga med rundturen hade de fortfarande lite tid att döda innan filmen började, och den spenderade de förstås med att prata - dessa två gör det en hel del...



Sen när det var dags för filmen att börja gick de båda in och satte sig, förstås.


Halvbra redigering på de kommande bilderna, men de blev så sjukt mörka annars. Det blir sämst kvalité när man laddar upp bilder på Bloggplatsen också.


Filmen verkade dock vara en fruktansvärt dålig chickflick... Det såg däremot inte ut att störa Andreas och Sophia, de stod mest och asgarvade åt filmen efteråt.



Och sen hände detta. Alltså... Det var inte ens jag som sa åt honom att göra det. Han gjorde det automatiskt. Impulsivt Andreas, impulsivt. Minst sagt. (okej, nu erkänner alla att ni fattade redan från början att de skulle få ihop det på något sätt)



Men bra jobbat hörru, det där var ju det absolut bästa sättet att förstöra kvällen på! :) Japp, det var fint av Andreas att försöka antar jag och det vore ju rätt mys ifall det funkade, men Sophia blev skitsur och började skälla ut honom. Det var då Andreas fick veta att hon har egenskapen neurotisk...! 



Andreas blev smått förtvivlad och bad om förlåtelse direkt, och Sophia godtog ursäkten och bad även hon om ursäkt för att hon överreagerade lite. Hon blev bara så chockad, och behövde tydligen lite tid på sig att tänka först.



Sedan tackade hon för en trevlig dag och gick därifrån.



1 like = 1 pray



Så well, nästa dag började som alla andra. Han gick upp tidigt, tog en macka, messade Sophia god morgon (även om han tvekade lite på om han faktiskt skulle göra det den här gången) och var sedan på väg ut till parken för att sjunga för dricks innan han skulle leverera det första sångogramet för dagen. Tycker för övrigt att det där skinet verkligen passar honom!



Som vanligt fick Andreas sig en liten publik. Han fick däremot inte så mycket pengar av att sjunga den här gången.



Denna rödhåriga tjej, som jag inte riktigt minns vad hon hette, verkade dock vara väldigt intresserad av Andreas och hans musik och kom fram och började prata med honom om musiken och vem han är i allmänhet. De verkade ha det trevligt först, men eftersom Andreas har egenskaper Snackare så började han fråga massa frågor om hennes karriär, utbildning, intressen och till och med relationsstatus. Han tyckte säkert att det fick honom att framstå som utåtriktad och snäll, men tjejen blev irriterad och gick därifrån... Andreas kanske inte är världsmästare på att ragga.



Sen när han skulle leverera dagens första sångogram så började han brinna...



Det såg ju mysigt ut i alla fall...! Den jäkeln som han "framförde" sångogramet till försökte inte ens göra något för att hjälpa honom heller, för den delen. Jackass.



Bartendern i lokalen hade dock lite vett i hjärnan och kom fram och släckte elden, men stackars Andreas blev fortfarande svedd. Flytet låg kanske inte riktigt på hans sida.

 
 
Ingen bild

Lisa

26 december 2013 22:35

Tycker synd om Andreas! Mer rolig story :)

 
♡ linnéa

♡ linnéa

26 december 2013 23:11

Alltså jag dör. Du är verkligen SÅ duktig på att skriva! Rolig är du också. Och du är bara 12??? What??? I vilket fall, jättebra blogg!

http://simsbylinnea.blogg.se

Fanny

27 december 2013 11:12

Ååh, tack, vad glad jag blir!

 
Ingen bild

Sunshine!

27 december 2013 15:10

Snälla, skriv mer om Andreas! Han är så olik dina andra simmar (dock inte glasögonen, men...) Du kanske skulle skriva om honom ungefär som du gör med din PGC? :)

 
Kaka - Simsing

Kaka - Simsing

27 december 2013 19:50

Gillar verkligen när du skriver om honom! Det blir annorlunda på något sätt, me like!

http://simsing.blogg.se

 
Felicia

Felicia

28 december 2013 01:14

Skönt att datorn fungerar bättre :)

http://lilissim.blogspot.se

 
Emilia

Emilia

28 december 2013 12:40

Gillar Andreas historia, fortsätt gärna med den! c:

http://emiliasims.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

28 december 2013 13:39

Kan du fortsätta skriva om Andreas :) Gillar han

http://Thesims3lin.bloggplatsen.se

 
Simmarsmulan

Simmarsmulan

28 december 2013 16:08

Gillar verkligen Andreas!!

http://simmarsmulan.bloggplatsen.se

 
Hanna Grön

Hanna Grön

29 december 2013 00:04

Grymt skrivet, fortsätt gärna med Andreas!

http://afriendiswho.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Emma

29 december 2013 16:35

Hej! Grymt bra skrivet! Jag har en fråga!
Behöver man ha i rampljuset för att bli sångare? Tacksam för svar! Kram

Fanny

29 december 2013 18:58

Japp, det behöver man.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Tidigare år

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Ovido - Quiz & Flashcards