Fantas simsblogg

Alla inlägg under september 2013

Av Fanny - 8 september 2013 19:22

Ja, ni läste väl rubriken. Mitt spel funkar inte. Jag vet inte vad som har hänt, utan att jag har gjort något så har hela spelet kolappsat och jag kan spela i absolut högst 25 minuter innan det fryser, och oftast har jag tur om jag ens kan ladda en sparfil. Det är så himla trist. Jag har massvis med idéer om blogginlägg, men jag kan inte göra dem eftersom jag måste ha bilder och en massa information - men det kan jag inte få, eftersom mitt spel som sagt inte funkar på någon av de datorer jag spelar på! 


Jag är så himla ledsen hörni, jag önskar verkligen att jag kunde spela och blogga men som det ser ut nu så kan jag typ bara skapa simmar i CAS-världen, men det blir säkert enformigt att bara läsa om simmar jag gjort hela tiden...  Åh, jag är så sjukt ledsen över att mitt spel ALDRIG vill fungera. Tycker inte det borde vara för mycket begärt med ett fungerande spel när jag har lagt ut typ tusen spänn totalt på sims..


Jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan om så intressanta saker jag kan, men ni får försöka stå ut med att bloggen i princip kommer suga så länge mina problem finns kvar. Som sagt är jag så sjukt ledsen. 

Av Fanny - 8 september 2013 13:35

Skylar är en skapare som gör lite allt möjligt till våra simmar, men det hen gör mest (och bäst, enligt mig i alla fall) är posepacks - de är skitbra allihop! Det jag främst skulle rekommendera är det här för killar, just för att det inte finns så mycket poser till dem. Dock rekommenderar jag starkt att ni kollar in alla andra posepacks skylar har gjort, de är grymma!




Obs: För att använda poserna måste du ha modden Poseplayer, som du kan läsa mer om HÄR.

Av Fanny - 6 september 2013 23:00


Meredith Quinn

Biografi: Meredith har ända sedan hon var liten älskat konst och att måla måla, och hennes största framtidsdröm är att skaffa ett eget företag inom just det ämnet. Men för att nå den drömmen så är det en lång väg dit! Meredith har under skolåren haft en jobbig tid, hon har varit väldigt blyg och utstött. Hon hade jobbiga perioder, och när hon äntligen började se ljuset då hon skulle bli ungdom, så kom vändningen. Universitetet. Hon beslutade sig för att åka dit för att kunna uppfylla sin dröm med bra betyg, men hopp om att inte bli utstött, ännu en gång.

Ålder: Ungdom 

Egenskaper: Blyg, socialt tafatt, konstnärlig, lätt imponerad, ambitiös

Livslång önskan: Konstnärlig mästare



Denna sim är CC-fri, och har innehåll från Husdjur, Leva livet, Diesel, I rampljuset och Universitetsliv (utöver Grundspelet).


Simmen är önskad av en Stina, hoppas du blev nöjd! Jag vet faktiskt inte om jag blev så jättenöjd själv, det var liksom lite svårt att se Meredith framför mig och vem hon var utseendemässigt, men resultatet blev helt okej tycker jag ändå.


Av Fanny - 3 september 2013 10:30

Detta inlägg kommer lite senare än vanligt, men rent ut sagt så glömde jag faktiskt bort det, haha. Mindes typ inte ens att det hade blivit september. Nu är det i alla fall dags att annonsera Månadens simsblogg för denna månad!


Så, vinnaren den här gången är...

 

Simsing!

 

Förresten, om ni bloggare inte vill att jag ska ha med era headers i vinnar-inlägget så är det bara att säga till så slutar jag.

 

Denna blogg har jag följt ganska länge, och jag tycker att den är väldigt bra! Inläggen är väl genomarbetade och inget slarvigt, uppdateringen är rätt bra och designen är snygg - och vissa bilder på bloggen är som ögongodis, och jag får ofta sims-inspiration när jag ser dem. Allt detta gör att man blir sugen på att komma tillbaka.

 

 Bloggen hittas HÄR, grattis!


Ni kan redan nu börja delta i nästa Månadens simsblogg, skriv bara i kommentarerna till detta inlägg att ni är med + en länk till er blogg (och en motivering om ni själva vill ha med det, men det är inget måste). Notera att det bara gäller simsbloggar, inte bloggar som handlar om annat eller delvis sims. Nästa vinnare annonseras i början av oktober!

 

 

Av Fanny - 1 september 2013 19:15

Eftersom det var så många av er som ville ha en Dragon Valley-recension så får ni det nu! 


Världen


Konceptet med denna värld är att den ska sticka ut och inte vara som alla andra världar, ungefär som Lunar lakes. Temat på denna värld är medeltiden, med en touch av fantasy. Detta tycker jag att Storeteamet har lyckats superbra med! Det märks mycket väl vad som är temat, och det är väldigt välgjort. Världen är dessutom väldigt fin i övrigt,


Så här ser världen ut uppifrån: 



Jag har gjort ett inlägg med massvis med bilder från världen, det hittas HÄR.


Drakar

 

Som de andra Storevärldarna så kommer Dragon valley med premiuminnehåll. Detta är, för er som inte vet, innehåll från Store som ger nya spelmöjligheter och interaktioner (dvs objekt som inte finns innan). I Dragon valley är premiuminnehållet drakar.


Det finns tre sorters drakar, en röd, en grön och en lila. Det finns även en svart i guldversionen. Drakarna har olika specialitéer beroende på dess färg: Den röda draken skulle man kunna kalla för eld-draken, och den kan bland annat tända eld på saker (och simmar). Den gröna draken är mer fredlig och dessutom ganska botanisk, den kan hjälpa dina simmar med sin trädgård och även skaffa fram samlarföremål åt dem. Sedan har vi den lila draken: partypinglan! Denna är riktigt social, och hjälper även din sim att bli det - eller i alla fall så kan de hjälpa till med att din sim ska få någon att vara social med.


För att få en drake köper du ett drakägg i köpläget, det kostar 395 simdaler. Detta drakägg kommer inom ett par simsdagar att kläckas och bli en drake - och vad för drake det blir beror på vad din sim pratar om med ägget innan det kläcks! Om du pratar mycket om eld med ägget kommer det bli en röd drake, till exempel. För att prata med ägget är det bara att trycka på det. 


 


När drakägget väl är kläckt så kan du göra lite vad du vill med din sims drake! Bär runt den på axeln, lämna den hemma, låt den göra vad den är bra på. Drakar är inte riktigt som husdjuren i The sims 3 Husdjur eftersom man inte kan spela som dem och när man inte använder dem står de kvar på samma plats tills man plockar upp dem, men de är ändå i princip husdjur.


 

CAS-innehåll


Kläder: 


   

     

 

    

 

Frisyrer:

 

 


Åsikt


Jag tycker att konceptet av denna värld är väldigt bra och unikt! Det är absolut inget man skulle förvänta sig att de gjorde, och det är inte heller en värld som ser ut som eller påminner om alla andra världar. Vissa tycker säkert att det är lite för mycket fantasy och att spelstilen inte passar dem, men om man är ett fan av sådant är denna värld en guldgruva.


+ Väldigt unikt och rolig koncept som man inte sett förut.

+ Stort utbud av coola, medeltida kläder!

- Svårt att spela ett normalt spel i den. 


Världen hittas HÄR.

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Tidigare år

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Skapa flashcards