Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 8 september 2013

Spelet funkar inte

Av Fanny - 8 september 2013 19:22

Ja, ni läste väl rubriken. Mitt spel funkar inte. Jag vet inte vad som har hänt, utan att jag har gjort något så har hela spelet kolappsat och jag kan spela i absolut högst 25 minuter innan det fryser, och oftast har jag tur om jag ens kan ladda en sparfil. Det är så himla trist. Jag har massvis med idéer om blogginlägg, men jag kan inte göra dem eftersom jag måste ha bilder och en massa information - men det kan jag inte få, eftersom mitt spel som sagt inte funkar på någon av de datorer jag spelar på! 


Jag är så himla ledsen hörni, jag önskar verkligen att jag kunde spela och blogga men som det ser ut nu så kan jag typ bara skapa simmar i CAS-världen, men det blir säkert enformigt att bara läsa om simmar jag gjort hela tiden...  Åh, jag är så sjukt ledsen över att mitt spel ALDRIG vill fungera. Tycker inte det borde vara för mycket begärt med ett fungerande spel när jag har lagt ut typ tusen spänn totalt på sims..


Jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan om så intressanta saker jag kan, men ni får försöka stå ut med att bloggen i princip kommer suga så länge mina problem finns kvar. Som sagt är jag så sjukt ledsen. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

TSR

8 september 2013 20:15

Testa lägg all CC i en Annan mapp så att du inte har dem i spelet

Fanny

9 september 2013 08:03

Det kan jag göra, men samtidigt vill jag ju ha mitt CC...

 
Amanda

Amanda

8 september 2013 20:19

Du spelar på en mac, right? För jag spelar på en mac book pro som jag fick i julas, och i början funkade det jätte bra, men så plötsligt blev mitt sådär, men då hjälpte min pappa mig att boot campa min dator, det vill säga att jag skapar en windows del som är helt oberoende av mac delen, där kunde jag spela sims och andra spel som inte går att spela på mac, t.ex Swtor och final fantasy xiv. men efter ett tag testade jag på min mac del och den funkade utmärkt, så mitt spel behövde typ "vila ut". Om du inte hittar en bättre lösning kan detta funka. Hoppas det hjälpte dig!

http://simsuniverse.bloggplatsen.se

Fanny

9 september 2013 08:05

Jag har tänkt installera bootcamp jättelänge, men problemet är att jag inte har tillräckligt med minne kvar på min dator - jag har gjort massa filmer med mina kompisar, och de tar upp ca70 GB (!!!!!!) av datorns minne. Jag hade tänkt rensa ut dem och lägga de bästa som jag vill ha kvar på ett USB-minne, men det känns som att jag kommer tappa bort USBt då... Men jag ska prova en annan lösning och se om det finns något annat jag kan rensa bort.

 
Ingen bild

Evelina

8 september 2013 21:28

Jag hade det här problemt gör några veckor seran. Det gick bort efter 1-2 veckor och var bara på en familj (alltså så hade jag bara det problemt på en familj).

Fanny

9 september 2013 08:05

Fast det känns inte som att det här är något som går bort bara så där :(

 
Ingen bild

Albin

8 september 2013 22:45

Nej, vad tråkigt. Jag har haft tur som inte har stött på ett problem på länge. Man har tur om The Sims 3 vill fungera. Hoppas det löser sig, du ska verkligen inte känna någon press.

Fanny

9 september 2013 08:06

Ja, verkligen. Men tack, skönt att ni har förstånd och tålamod :)

 
Sofia

Sofia

9 september 2013 07:32

Du har förmodligen för många spel aktiverade. Det är det vanligaste problemet. Som sims är nu kan man inte ha alla sims aktiverade samtidigt. Jag har typ alla sims spel men inte aktiverade på samma gång.

http://mylifeasasim.bloggplatsen.se

Fanny

9 september 2013 08:07

Men jag vill ju kunna använda det jag har köpt...

 
Ingen bild

Sims4ever

9 september 2013 08:24

Tråkigt att höra. Jag fick ett sådant problem med Semesterparadis som jag fick samtidigt som releasen. Det funkade ett par gånger men nu, oavsett i vilken värld jag spelar eller vad, så fryser det i laddningen och om inte efter typ en minut. Jag tycker EA borde göra något, eller i alla fall ha gjort spelet bättre, dom gjorde det för bra för sin tid så dom kunde ju inte fixa vissa buggar. Jag har alla pryl och expansionspaket och har också lagt ner mycket pengar. Jag har inte kunnat spela och slutat försöka starta upp det sen Juli och nu har jag tappar spellusten själv (men jag gillar din blogg) och det är tack vare EA som gjorde ett ostadigt spel. Du skulle t.ex se mina husdjur, man ser in till undre pälsen och det över blir som en skugga som brukar försvinna och sen komma tillbaka i konstig färg.

 
Ingen bild

Anonym

9 september 2013 08:32

Du kan lägga filmerna på en extern hårddisk istället för ett USB-minne. Den externa hårddisken kan du ha stående vid datorn så blir du inte av med den.
Och ditt problem kan bero på Semesterparadis om du har det installerat. Jag har läst många som har problem med det. Mitt spelproblem löstes när jag avinstallerade det så testa :)

 
Ingen bild

Anonym

9 september 2013 08:36

Sims4ever: Mitt Semesterparadis var också helskumt. Jag saknar det eftersom det har Hawaii-tema men samtidigt så är jag glad att kunna spela Sims över huvudtaget :3 Och du testa att avinstallera Semesterparadis för det fungerade för mig :)

 
Ingen bild

Emma

9 september 2013 10:49

jag hade ett problem att spelet laggade ur efter ett tag och då var det en mods som var problemet , jag tog bort den och installerade om alla sims spel , så det blev nya mappar och det löste problemet men då försvann alla spel jag hade sparat vilket var tråkigt.

 
Ingen bild

Anna

9 september 2013 10:58

Skaffa en extern hårddisk. Det är det bästa man kan ha. Om du inte har råd kan du ju faktiskt fråga dina föräldrar, dom vill säkert hjälpa dig.
Då kan du flytta över alla filmer, bilder och musik dit. Det har jag gjort, så jag slipper ha allt på min dator, ifall datorn skulle få för sig att krascha.

 
Smiley

Smiley

9 september 2013 16:06

Det är synd om du måste avinstallera Semesterparadis, du borde ju få använda det du har betalat för. Har du bara betalt runt tusen spänn för alla dina simsspel!? jag har betalat långt över tusen för mina och jag har inte alla expansionspaket och inga prylpaket xD Lycka till med det iallafall!

http://SmileySims.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Stalltjejen

9 september 2013 16:22

Verkligen jättesynd! Men du kan ju alltid göra önskesimmr och sånt. Vi väntar troget på dig, känn absolut ingen press. Du är världsbäst! :D

 
Ingen bild

Kajsa

9 september 2013 16:49

Du hade väl två datorer så du skulle kunna överföra alla bilder och filmer till den ena och spela på den andra...? :)
Du kan ju göra önskesimmar så länge :)

 
Fanny

Fanny

9 september 2013 16:59

I feel your pain. Jag kan inte heller spela, segar sönder och sen dör bara, astråkigt :(

http://tstre.bloggplatsen.se

 
Rolo

Rolo

9 september 2013 17:26

Synd med spelet :/ Har tyvärr ingen lösning eftersom jag inte spelar på Mac. Hoppas det löser dig ändå!

http://simnation.blogg.se

 
Ingen bild

Alice

9 september 2013 17:54

Nää vad tråkigt:-(. Jah spelar på Mac precis som du och har samma dator och det går nt så bra just nu senast jag spela blev simmarnas ansikten helt svarta och när jag gick in på byggläge/köpläge laggade totalt ut någon som har stött på detta elr kan ge mig hjälp???

 
Ingen bild

Linda

9 september 2013 18:22

Onej, hoppas det löser sig! Din blogg är super c:

 
Anonym

Anonym

9 september 2013 20:10

Vad trist! :( Hoppas det löser sig snart ...

http://mysimspage.blogg.se

 
Ingen bild

Anonym

10 september 2013 07:49

va synd! har du någon annan dator som sims kanske funkar på?

 
Ingen bild

Sims Medeltiden

10 september 2013 14:05

Kanske du kan göra några inlägg om Sims Medeltiden som jag vet att du har, jag har tyckt spelet varit rätt roligt men säljer det nu på Tradera om det är någon som vill köpa spelet billigt http://www.tradera.com/the-sims-medeltiden-auktion_301113_190388704

 
Hanna

Hanna

10 september 2013 14:40

Vad synd :/ men kan du inte göra ett bildspel där du har alla bilder som du någonsin tatt på sims 3??

http://onelife-oneblog.bloggplatsen.se

 
Rebecka

Rebecka

12 september 2013 12:03

Vad jobbigt! :(

http://mysims3heaven.blogspot.fi

 
Ingen bild

Anya

14 september 2013 10:44

Ni som har problem med ert spel, har ni kollat att er dator har det som krävs? Sims är verkligen ett spel som kräver en rätt bra dator, så man ska inte tro att det fungerar felfritt på en gammal, billig dator. Och nummer två, jag hoppas ni inte tar illa upp, men mitt bästa råd för att få Sims att fungera bra: ladda aldrig ner något! Sims har alltid fungerat nästintill felfritt för mig och jag är rätt övertygad om att det beror på att jag inte har något nedladdat. När ni laddar ner så tillför ni något i spelet som inte är menat att vara där, så det är liksom inte så konstigt att det ställer till det. Bara ett tips från en som aldrig har problem med spelet :)

 
spel

spel

14 september 2013 17:03

Hey, verkligen. Men tack, skönt att ni har förstånd och tålamod...

http://www.spelaspelet.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Tidigare år

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se