Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2013

The sims 3 In i framtiden - Producentgenomgång

Av Fanny - 27 augusti 2013 21:13

Mitt spel fungerar fortfarande halvbra. Nu får jag för det mesta i gång det, men det kraschar ändå jättesnabbt... Någon som vill sponsra en tolvårig främling från internet med typ 10 000 spänn att köpa en speldator för? Någon? Någon????


Nu har det släppts en producentgenomgång av The sims 3 In i framtiden! För er som inte är bekanta med vad en producentgenomgång är (på engelska kallat Producers walkthrough), så är det en sorts trailer för ett spel där spelutvecklarna själva visar vad som finns i spelet och även hur det kan spelas. Personligen älskar jag producentgenomgångar, det är väldigt kul att titta på och jag blir alltid inspirerad att spela själv när jag ser dem, plus att jag gillar att se spelet "in action" och inte bara som en smörig trailer. 



Angående själva spelet: Jag tycker det är en kul idé och det verkar ganska bra utfört - och många av dessa saker ser sjukt coola ut. Men samtidigt... Vad ska man in i framtiden att göra? När kommer jag använda det i mitt vanliga spelande, när jag är klar med att prova ut det helt? Det känns lite som något man kommer glömma bort och sluta använda efter ett tag. Vad tycker ni?

 
 
SmileySims

SmileySims

27 augusti 2013 22:37

Jag tycker det verkar jättebra, men jag håller med om att det kanske inte är något man använder jättemycket, fast jag gillar idén med plumbotar!

http://SmileySims.bloggplatsen.se

 
Sofia

Sofia

28 augusti 2013 07:19

Jag tror att denna expansionen kommer bli grym! :)

http://mylifeasasim.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Anonym

28 augusti 2013 09:14

Jag måste ha den!! :)

 
Ingen bild

Johanna

28 augusti 2013 13:39

Jag håller med dig, Fanny!
Det ända jag tycker verkar kul är robotarna.
Om man åker till framtiden kan man bo där då?

 
Ingen bild

Mig

28 augusti 2013 15:13

Jag ÄLSKAR det!! Men jag vet att det kommer bli som du säger, man kommer att glömma bort det. :C

 
Annika

Annika

28 augusti 2013 15:37

Jag tror det kommer bli lite som Destination Världen. Jag orkar typ aldrig resa.

http://blogofphoto.webblogg.se

 
Anonym

Anonym

28 augusti 2013 15:59

Verkar jättekul och spännande! :D

http://mysimspage.blogg.se

 
Maria

Maria

28 augusti 2013 16:59

Såklart Fanny så ska jag sponsra dig ;-)

http://www.livetnu.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Anonym

28 augusti 2013 17:13

Vill bara skriva att jag fick en speldator för 8.000kr och Sims fungerar bara när det själv vill för mig. Vi lämnade in min förra dator hos en datorexpert för att se var felet var och dom sa att det inte var något fel. Det kanske är dina skivor? Eller lämna in din dator hos en datorfirma som jag, din dators grafikkort kan vara sönder eller du kanske har fått virus? Testa att lämna in den :)

 
chaselegacyn

chaselegacyn

28 augusti 2013 19:00

Är inte alls taggad inför detta :(

http://chaselegacyn.bloggplatsen.se

 
Chiao♥ Simslovers

Chiao♥ Simslovers

30 augusti 2013 15:24

Hej Jag och en kompis (vi är 12 år) har också en Sims blogg den är ganska ny och vill gärna att du skulle vilja börja "följa" den www.tsimf.blogg.se
Chiao♥
Simslovers

http://www.tsimsfblogg.se

 
Ingen bild

Anonym

30 augusti 2013 15:33

Jag skulle föreslå en Acer-dator. Själv har jag en Acer Aspire 5749 och den fungerar utmärkt med alla expansionerna, lagom mycket cc och 5 mods installerade. Dessutom kostar de bara runt ca.3000-4500 kr.

 
Ingen bild

KimSim02

30 augusti 2013 18:34

hmmm... Jag tycker nog som du, pretty much...

 
Ingen bild

alexandra

31 augusti 2013 16:08

Har en också en speldator nu är det nåt fel med grafikkort. Den kostar runt nästan 9.000 tusen kr men den är en 2013 modell. P.S Kan du berätta när uppdateringen kommer om The Sims 3 uppskattar det :) Bästa blogg.

 
Ingen bild

alexandra

31 augusti 2013 19:35

Det är en Samsung också :)

 
Candoris

Candoris

31 augusti 2013 23:20

Håller med i det du säger. Ser häftigt ut men vad ska jag med det till? Men om man vill ha något annorlunda att spela på så är det helt säkert värt att ha. Det är ju lite samma sak med Övernaturligt, där är det ju också ett steg bort från verkligheten, ett sätt att leka med tanken på att världen inte är som den vi känner den.

Men det är ingen EP jag längtar efter direkt. Men som sagt, säkert kul att ha om man vill leka med fantasin lite för omväxlings skull.

http://thesimsblogg.wordpress.com

 
victoria

victoria

1 september 2013 11:12

Kan inte du skriva om travel-moden? hehe.

http://tthesims.bloggplatsen.se

 
mikaela

mikaela

1 september 2013 11:18

Hejsan, har nyss startat en egen simsblogg och skulle uppskatta om du kanske kunde länka den i ett inlägg eller liknande, så kan jag länka din i min blogg om du skulle vilja det!
Kram

http://ensimsblogg.devote.se

 
Ingen bild

anonym

1 september 2013 13:51

Jag tycker det nog kommer bli lite som med Destination världen. Det är kul att resa och ändra framtiden, men det blir lätt tråkigt. I Destination världen reser man utomlands, leker med äventyr och lär sig nya färdigheter. Problemet är att man sällan orkar resa iväg hela tiden. Det är nästan exsakt samma sak här.

 
Ingen bild

Louise

1 september 2013 19:02

Jag tycker att det verkar lite dumt att göra ännu en expansion nu innan The Sims 4 kommer ut. Varför inte vänta och göra The Sims i framtiden efter att The Sims 4 kommit liksom? :)

 
Ingen bild

HAHAH

4 september 2013 15:43

Omg Lauren McLemore xDD
Låter som Maclemore

Fanny

4 september 2013 17:00

Haha, jag tänkte på det också!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Ovido - Quiz & Flashcards