Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 2 augusti 2013

Månadens simsblogg - Augusti

Av Fanny - 2 augusti 2013 19:28


Vinnaren av Månadens simsblogg i augusti blev...


Chaos sims!



Anledning till att denna blogg blev vinnaren var för att man direkt märker att det är en blogg med hög kvalité genom den stilrena och välgjorda designen, och sedan är det bra kvalité på inläggen också! Sen är bloggen även ganska nyskapad, och att vara proffsig i början är ganska ovanligt - och minst sagt lovande.


Bloggen hittas HÄR. Grattis, Chaos! :)

 

Ni kan redan nu börja delta i nästa Månadens simsblogg, skriv bara i kommentarerna till detta inlägg att ni är med + en länk till er blogg (och en motivering om ni själva vill ha med det, men det är inget måste). Notera att det bara gäller simsbloggar. Vinnaren för nästa månad annonseras den 1 september!

 
 
Chaos

Chaos

2 augusti 2013 20:18

Tack så väldigt mycket! :D

http://chaossims.blogg.se

Fanny

2 augusti 2013 20:22

Varsågod! :D

 
Ingen bild

Sims3Superstar

2 augusti 2013 21:30

sims3superstar.bloggplatsen.se
Jo, Jag har typ inga läsare. Min blogg är ganska så ny. Men jag har ändå börjat på mycket. Mina inlägg handlar bland annat om historier,PGC med mer. (Inget smörande) Men du är min stora blogg/sims idol.

 
Ellen

Ellen

2 augusti 2013 21:59

Grattis grattis! :)

http://finlandsgullet.wordpress.com

 
Simsmollan

Simsmollan

2 augusti 2013 22:55

Grattis till vinnaren!
Jag är gärna med.
Motivering:
Jag har ca. 11-19 läsare på en dag som är väldigt lite (tycker jag) och jag har haft min blogg sedan 18 april så den är rätt ny startad!...

http://simsmollan.blogg.se

 
Ingen bild

Stella

2 augusti 2013 23:19

Detta rör inte själva inlägget men skulle du kunna svara på dina
Frågor? Har själv. Några jag vill ha svar på. :)

 
Mapacha

Mapacha

3 augusti 2013 01:05

Motevering: jo, vi har bloggat i över 1 år och man börjar bli väldigt trött på att blogga om ingen visar att de läser bloggen, bloggar man behöver man läsare annars tappar man sugen.

http://www.livetnu.bloggplatsen.se

 
Saga

Saga

3 augusti 2013 01:37

Motivering: Jag har tagit e bloggpuse och känner att det vore roligt om fler började läsa min blogg igen för de skulle få mig att blogga mer om man får lite statestik att vara stolt över!

Lycka till er andra^^

http://rampljus.bloggplatsen.se

 
Rolo

Rolo

3 augusti 2013 08:59

Grattis chaos! :D
Sen så skulle jag och Dream gärna vara med/ bli månadens simsblogg. Vi är helt enkelt två tjejer, som spelat
Sims sedan 2008, alltså sedan sju års ålder, och ser detta som en chans att bli en större simsblogg. Det är inte för att.vi är stora. Inte för att vi har snygg design. Inte för att få många läsare(fast det är förstås alltid kul, det inspirerar oss att fortsätta). Det är för glädjen att kunna hjälpa folk, att ge dem bra och spännande läsning om sims.

http://simnation.blogg.se

 
Livliga

Livliga

3 augusti 2013 09:43

Jag har sett att det är ganska många som läser min blogg men jag vill ha kommentarer och kunna göra önskesimmar! Det vore verkligen jättekul att få en länk här på din blogg!
Ps. Förlåt för den fula designen men en bättre är på gång!

http://life-as-simmer.blogspot.com

 
Emelie

Emelie

3 augusti 2013 13:56

Hej! Jag är väl med och hoppas på mer tur den här gången.
Jag tror äntligen jag är på banan igen efter en massa strul med mitt sims som inte vill funka. Därför har jag tappat en hel del läsare när jag varit borta ett tag. Jag skulle verkligen uppskatta att bli månadens simsblogg i din blogg och så kanske gamla och nya hittar min blogg!

Kram =)

http://canavan.blogg.se

 
Ingen bild

Den rosa bananen

3 augusti 2013 14:08

Men snälla fanta..... kör på din egen blogg nån gång också.. för att du slipper it att tänka på nåt EGET bara för att du kör på nåt annat. T.ex "30 dagars" och det här och mycket mer.. kom igen nu! Gör nåt eget. Det var nog förra året när jag kollade på din blogg och det var helt perfekt! Allt handlade om din blogg om dina spel och lite om dig också. Nu suger din blogg. Försök snälla

Fanny

3 augusti 2013 16:31

För det första vill jag bara tacka så mycket för dina två kommentarer, de har gjort mig jätteglad och peppad att fortsätta blogga! (OBS, NOTERA SARKASMEN.)

Vad tråkigt att du inte tycker om min blogg längre dock. Jag vet att uppdateringen inte är så bra, eller alla inlägg för den delen. Främsta anledningarna till att inläggen inte alltid är så långa och bra nu på sommaren är att jag inte har tid och vill hinna med annat, och ibland har jag dessutom haft för dåligt internet (och under begränsad tid) och därmed inte kunnat göra något komplicerat. Snart ska det bli bättre, tro mig :)

... Men tänk bara efter lite innan du skriver att bloggen suger. Jag tål allt annat du skrivit, för det är bara ren och skär kritik och det tar jag, men att du skriver att något jag lägger ner nästan all min fritid och jättemycket kärlek på suger så blir det för mycket. Jag blir på riktigt skitledsen, och det är verkligen inte något som ger mig lust att försöka bli bättre.

 
Ingen bild

Soso

3 augusti 2013 18:04

Heej fin blogg är jätte bra jag läser den varje dag

Jag köpte först sims 2 för typ ett halv år sen men efter 6-7 månader blev jag trött på sims och slutade spela det så ofta för jag är så dum brydde jag mig inte om den så lät jag den vara i datorn sen tog min syster som är fyra och tog sunder den...fast hon frågade mig först om jsg vill ha kvar den men Jag sa så här: du får den...hehe men jag ångrar värkligen de jag vill ha sims igen men när jag frågat min pappa om en ny så säger han så här: om jag köper en ny till dig så kommer du bli trött på den och vill inte ha den länge men om du vill ha sims så köp det av dina egna pengar men jag kan ej de för jag ska till Stockholm om några månader och jag vill jätte gära spara pengarna till hollister och Victoria secret så snälla hjälp!!

 
Ingen bild

Den rosa bananen

3 augusti 2013 19:54

Förlåt för att jag skrev att din blogg sög.. jag kanske var lite hård där.. men det är viktigt att du vet hur dina läsare känner på riktigt och it bara säger att allt är bra

Fanny

3 augusti 2013 23:21

Det är väl okej, antar jag. Bra att du bad om ursäkt. :) Men som sagt, kritik är egentligen bara bra för det får mig att bli bättre så länge det inte går över gränsen!

 
Stephanie

Stephanie

4 augusti 2013 13:57

Okej, så anledningen till varför jag borde bli månadens blogg är för att jag är nybörjare i bloggvärlden och tycker verkligen att det är superkul! att få möjligheten att vinna månadens blogg skulle både öka mina chanser till fler besökare och fler chanser för mig att utvecklas som bloggare och kanske någon dag bli lika grym som du Fanta! ;)

http://othersims.blogg.se

 
Ingen bild

simslove

4 augusti 2013 20:36

Grattis chaos!! :D
jag är gärna med i tävlingen för har inte många läsare
och man tappar liksom lusten att blogga om man bara har typ 3
läsare..
http://simslove.blogg.se/

 
3lin

3lin

7 augusti 2013 21:24

Jag skulle gärna vilja vara med för att min blogg är ganska ny och jag har typ max åtta läsare per dag :( Så därför vill jag vara med :D

http://Thesims3lin.bloggplatsen.se

 
Tiffy

Tiffy

9 augusti 2013 09:56

Grattis Chaos! :)
Jag skulle vilja vara med för att min blogg är väldigt nystartad och det skulle vara kul om folk la märke till den!

http://simsmode.bloggplatsen.se

 
Kimssims

Kimssims

11 augusti 2013 13:39

Grattis, Chaos, det förtjänade du!
Jag vill delta i denna månadens tävling, ingen motivering egentligen, bara tacksam för chansen! :D

http://kimssims.bloggplatsen.se

 
Evelina

Evelina

13 augusti 2013 20:48

Grattis Chaos! :)
Jag gjorde just min sims blogg och skulle gärna vilja att folk la märke till den. Älskar att dela med mig av mina simmar och tips. :)

http://simsarens.blogg.se

 
Gabriel

Gabriel

14 augusti 2013 12:13

Blev inte förvånad över det, grattis Chaos!

Jag heter Gabriel, och är 11 år. jag hade tidigare en annan simsblogg men tog bort den för några månader sedan... jag har nu startat en ny och skulle vilja få lite besökare på den.

http://sims2bloggen.bloggplatsen.se

 
SimsSmulan

SimsSmulan

15 augusti 2013 20:02

Jag vill vara med och vinna, eftersom att min blogg är väldigt nystartad (Startade den igår, dvs 14 augusti) och därför inte har några läsare alls. Det är egentligen en legacy vars grundsim är en tjej vid namn Alison Chase, men jag tänkte att det kanske kunde vara roligt att följa den :) Jag startade bloggen främst eftersom att jag blev inspirerad av er simsbloggare, men jag själv inte kan så mycket förutom det jag lärt mig av er. Då tänkte jag att det kan vara kul med en legacy, för där är det mer som en berättelse och inte fakta. Jag tipsar dock om nedladdningar, och svarar på frågor om var jag laddat ner grejer ifrån.

Förlåt att min motivering är lång och osammanhängande, men jag hoppas att jag vinner ändå, och lycka till er andra!

P.s Har läst Chaos blogg sen du länkade den, och fy sjotton vad bra den är! d.s

http://chaselegacyn.bloggplatsen.se

 
Simscorner

Simscorner

16 augusti 2013 20:02

Har skapat min första sims blogg och det skulle vara kul om någon lade märke till att jag har den. Det skulle betyda enormt mycket, du är en av mina favoritbloggare!

Ps..
Jag läser din blogg varje dag..(Har inget med det jag skrev ovanför att göra.)

http://simscorner.bloggplatsen.se

 
Sofia

Sofia

17 augusti 2013 20:46

Hej Fanta! Jag är med i tävlingen! :) Jag och två vänner till mig har en simsblogg. För tillfället är det mest jag som uppdaterar, tyvärr... Men jag försöker verkligen att göra det bra på egen hand! Men mina vänner uppdaterar självklart ibland också! Det är klart att designen gör mycket, men jag har försökt att satsa på att ha bra inlägg istället. Det är ju innehållet som räknas! :)

http://mylifeasasim.bloggplatsen.se

 
Sofia

Sofia

18 augusti 2013 19:54

Ignorera min förra kommentar, jag har nämligen gjort detta till min egen blogg(de bytte namn på deras blogg) och bloggar nu själv. Jag har knappt några inlägg uppe just nu men du får bedömma av de jag har :)

http://mylifeasasim.bloggplatsen.se

 
Kaka - Simsing.blogg.se

Kaka - Simsing.blogg.se[/url]

26 augusti 2013 00:23

Hej! Jag vill jättegärna vara med. Och ja.. motiveringar är jag inte bra på. Min blogg är varken ny eller särskilt organiserad men jag tror faktiskt att många skulle gilla den bara de upptäckte den!

http://simsing.blogg.se

 
Phelicia & The Sims

Phelicia & The Sims

28 augusti 2013 16:16

Hej! Jag är väldigt gärna med och tävlar, skulle vara kul att dela mina historier med andra och få höra deras. Det är det jag brinner för i Sims - att skapa historier.

http://pheliciasims.blogg.se

http://pheliciasims.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Tidigare år

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Ovido - Quiz & Flashcards