Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 25 juli 2013

Koplantan

Av Fanny - 25 juli 2013 12:45


I detta inlägg ska jag prata om Koplantan: En gammal favorit från The sims 2 som återvänder i trean! Denna kan man få tag på i The sims 3 Store för 600 simpoints (jag köpte dock min på Cybermåndagsrean då den bara kostade 90 simpoints), klicka HÄR för att komma till sidan man kan köpa den.


Koplantan är, som sagt, en gammal favorit från The sims 2. Man köper den i köpläget och placerar ut den på sin tomt. Den är lite som ett husdjur, men den går inte att styra


När du väl har köpt & installerat koplantan är det bara att starta ditt spel och placera ut den i din sims hus/trädgård! Den kostar 475 simdaler, den är alltså ganska billig, och finns under Utomhus > Utomhusaktiviteter.


Förtydligande av detta:


Fula cirklar, jag vet...

 

Men vad kan man göra med koplantan då? Detta är vad man kan göra direkt efter att man köpt den:Alla dessa interaktioner gör koplantan till en gladare koplanta. En gladare koplanta är en mycket fredligare koplanta!


Om koplantan inte blir matad på tre simsdagar så kommer den ge ut en tårta som lockbete. När en koplanta har ute tårtan så kommer simmar automatiskt dras till den. Om de försöker ta tårtan så kommer koplantan äta upp simmen! Det kan dock hända att simmen spottas ut, oftast om de har egenskaperna tursam, oturlig, våghals eller god. Om inte kommer simmen att dö och bli till samma spöke som de hade blivit om de hade svultit ihjäl. När en sim blivit uppäten av koplantan kan en annan sim gå fram och mjölka den. Om de dricker mjölken får de humöreffekten Gudomlig måltid som ger bra humör i en hel simsvecka. 


 
ANNONS
 
Rolo

Rolo

25 juli 2013 13:29

Åh, den verkar jättebra! Vad synd att jag inte har så många simpoints..

http://simnation.blogg.se

 
Ingen bild

Amanda

25 juli 2013 21:47

Fy f*n vad läskig den är! Jag köpte den, tyckte den var cool men den är läskig! Men på något freaky sätt söt.

 
Elizabeth Silverfield

Elizabeth Silverfield

25 juli 2013 22:24

Det där sista är ju lite LoL... Det betyder ju , om man vill tolka det så, att simmar är väldigt goda.... :D

http://www.silverfield.blogg.se

 
Ingen bild

Bieberfever

26 juli 2013 00:19

Brukar du låta kor äta upp dina favoritsimmar xD?

 
SandraH

SandraH

26 juli 2013 21:34

Bara jag som vill ha en i verkligheten? O.o

http://alltomsandra.bloggplatsen.se

Fanny

26 juli 2013 22:32

Haha det vore ju gött!

 
Anonym

Anonym

31 juli 2013 13:55

En ondskefull planta ^^

http://mysimspage.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Tidigare år

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se