Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 22 juni 2013

PGC Blue - Ännu fler bebisar

Av Fanny - 22 juni 2013 19:45

 


Linnéa - deras förstfödda dotter - har nu vuxit upp till barn. Jag tycker faktiskt inte om henne så jättemycket, av någon anledning så får jag inte riktigt den här "WOHO DENNA SIM ÄR BÄST"-känslan som jag fått med i princip varenda sim i min PGC hittills... Men det kan nog delvis bero på att jag inte lagt så mycket tid på att faktiskt spela med henne, jag har lagt mer fokus på att Connie och Sebastian ska få barn med rätt gener.



Sebastian är väldigt noggrann med att hålla kontakten med syskonen. Han SMS:ar och chattar med dem på datorn så ofta han kan, men tyvärr kan de inte träffas så ofta eftersom han jobbar och måste ta hand om barnen. Det går för övrigt ganska bra för hans karriär just nu, nu är han på nivå 6!



Shannon och David har tydligen fått en liten son vid namn Mateo! Dock hade deras förhållande sjunkit en hel del sen jag lämnade dem, och det tog ett tag att återställa den igen...



Connie hade bestämt sig för att satsa väldigt mycket på målningen, och nu har hon faktikst bemästrat den färdigheten! Eftersom hon är gravid så ofta vet hon att hon omöjligt skulle kunna leva ett karriärsliv, därför har hon bestämt sig att skjuta bort journalist-drömmen (som ändå hade bleknat en hel del) och satsa på målning och eget skrivande. Nu har hon som livslång önskan att bemästra båda färdigheterna. 


 


Linnéa är verkligen ett typiskt barn. Hon är full av energi och leker drottning på stolarna, lägger pruttkuddar i fåtöljen och allt som gör ett barn till ett barn.



Även lilla Kimberly blir noga omhändertagen av föräldrarna - och Connie är gravid igen! 



Dock vore det heeeeelt omöjligt att ta hand om fler barn i deras lilla minihus, så de fick helt enkelt flytta in i huset som David och Shannon bodde i och så får de flytta in i Sebastian och Connies. Så här ser deras nya hus ut, visst är det fint!


 


Nästa barn som föddes var dessa två tvillingar: Gustav Blue och Gina Blue. De har båda rätt hårfärg men fel ögonfärg - Gustav har mörkbruna ögon, Gina har grå - så de är inte heller arvvingar. (faaaaaaan)



Connie är alltså gravid igen... Hon börjar nog vänja sig nu, haha!



De har även anställt ett hembiträde, eftersom de nu har ett ganska stort hus med många familjemedlemmar som stökar ner. Den stackaren var tvungen att gå ut i ösregn med en kort klänning på sig för att kratta löv... Det var dock på eget initiativ, så hon får väl skylla sig själv, antar jag.



Syskonen som är småbarn delar rum, vilket de verkar ganska nöjda med. Gustav och Gina jobbar hårt med att lära sig gå och prata med hjälp av de där barnmöblerna (som verkligen är hur bra som helst), medan Kimberly som redan kan allt det leker för allt hon är värd. 



Och när Connie får lust pottränar hon barnen, eftersom de inte kan lära sig det på egen hand.



Linnéa är ett... Normalt barn.



Dags för en till att fylla år! Nu är det Kimberlys tur att ta nya steg i livet. Ser ni hur stor Connies mage är nu, förresten?



Kimberly - som jag för övrigt tycker om mycket mer än Linnéa - fick ett eget rum när hon växte upp, mysigt! Hon verkar tycka mycket om mörkare toner och att lyssna på Mörka vågor-stationen på stereon. Det ska bli intressant att se hur hon blir i framtiden.


 
 
Ingen bild

lollo

22 juni 2013 20:15

Älskar verkligen Connie, hon är så cool!

Fanny

23 juni 2013 11:37

Samma här!

 
Stina

Stina

22 juni 2013 20:27

Åh vad söta barnen blev :D

http://stinassims.blogg.se

 
Ingen bild

Hanna

22 juni 2013 22:02

Vilken stad bor de i? :)

Fanny

23 juni 2013 11:37

De bor i Hidden Springs :)

 
Rolo

Rolo

23 juni 2013 07:42

Hoppas på en arvinge snart...

http://simnation.blogg.se

Fanny

23 juni 2013 11:28

Haha, jag med!

 
Ingen bild

Gabriel

23 juni 2013 11:25

Hej! Jag har under en längre tid haft problem med krachsningar (stavning) och frysningar. Jag minns att du hade det då du skrev det på din blogg. Det verkar som om att det har löst sig för dig, men för mig fungerar det inte. Jag kan endast spela i några minuter. Har du någon lösning? Jag har börjat fundera på att installera om spelet, men vad tycker du?

Fanny

23 juni 2013 11:27

Saken är den att det faktiskt inte har löst sig. :( Jag har fortfarande jättestora problem, inte på sommaren kanske men på de andra årstiderna. Mitt spel kraschar, får grafikfel, felkod 12 osv fortfarande och det blev så jobbigt att jag inte ens har Årstider installerat på en av datorerna jag spelar på längre.

Det har dock blivit bättre efter att jag installerade modarna Overwatch och Errortrap gjorda av Nraas, googla dem vettja!

 
Ingen bild

Fn

23 juni 2013 12:40

Hej! Jag brukar få problem ofta när jag ska resa någonstans, tex Kina. Då när man kommer fram är simmen/simmarna helt borta och humörmätaren har en konstig turkos färg! Jag brukar lösa det genom att tvångsavsluta datorn, så inget sparas men om jag väljer att återgå till huvudmenyn istället är familjen helt borta! Vet du hur man fixar det? (Jag spelar på en Mac om det spelar nån roll) tacksam för svar! :)

 
Elin

Elin

23 juni 2013 12:53

Wooow! Look at Kimberys TV! Mina föräldrar låter mig inte ens ha en tv :3 :D

http://thesims3elin.bloggplatsen.se

 
Simlisch

Simlisch

23 juni 2013 14:54

Älskar huset!

http://simlisch.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Johanna

23 juni 2013 15:25

Kolla gärna din mejl har skickat ett till dig!

 
Dorran blev man kallad

Dorran blev man kallad

23 juni 2013 15:35

Älskar dina inlägg om PGC.
Hoppas du att arvingen ska bli tjej eller kille förresten?

http://dorraan.bloggplatsen.se

Fanny

23 juni 2013 16:35

Tack! Det där med vilket kön barnet får spelar ingen roll för mig.

 
Ingen bild

Maria

23 juni 2013 15:36

Hej Fanta, du har många gånger skrivit om några speciella möbler för småbarn som gör att de kan lära sig att gå och prata själva. Med vilket expansionspaket eller prylpaket får man med dessa?
Tacksam för svar
//Maria

Fanny

23 juni 2013 16:35

De kommer med Aurora skies!

 
Ingen bild

Albin

23 juni 2013 15:45

Hej Fanny.

Jag undrar om du använder motherlode till huset?

Fanny

23 juni 2013 16:16

Nej, jag gjorde så att Sebastian & co bytte hus med David & co via Ändra stad. Ingen förlorade några pengar :)

 
Ingen bild

Stina

23 juni 2013 15:55

Så kul att du kommit igång ganska väl med PGC'n igen, vill jätte gärna läsa mer! Det gör mig ingenting om du skriver på den ännu oftare! ;) (Haha, fast bara om du kan/har tid o vill osv.).

Fanny

23 juni 2013 16:33

Haha, vad bra! :D

 
Ingen bild

Clara

23 juni 2013 16:04

Vart har du fått tåg i dem där barnmöblerna, där dem kan lära sig gå och prata?

Fanny

23 juni 2013 16:34

De kommer i världen Aurora skies!

 
Johanna

Johanna

23 juni 2013 17:20

Jag har inte fattat det här med arvinge? Tror du att du kan förklara det för mig? :) du är bäst ;)

http://Jeeb.blogg.se

 
Ingen bild

Gabriel

23 juni 2013 17:36

Hej Fanta, det är jag igen.
Jag har upplevt samma sak som dig och jag börjar fundera på att avinstallera årstider och se vad som händer. Bara en fråga, kommer det som jag gjort under den tid jag haft årstider försvinna, då jag har flera familjer som jag "lyckats" (krashningar hela tiden) göra flera generationer med. Så, vad tycker du? Jag spelar också som du, på en iMac, så vi har nog exakt samma problem.... ps. Din blogg är så j**la bra!

 
Anonym

Anonym

24 juni 2013 16:28

Kul inlägg :)

http://mysimspage.blogg.se

 
Ingen bild

Anonym

24 juni 2013 19:37

Hej Fanta :)
Idag hände mig något konstigt när jag spelade. Jag fick först ett barn med min sim och senare började samma sim att kräkas osv. som om hon var gravid igen utan att jag gjort något. Senare läste jag på barnets simologi att han var en tvilling. Alltså födde min sim tvillingar på olika dagar. har detta hänt dig eller är det bara ytterst ovanligt? Första gången för mig iaf xD

Fanny

24 juni 2013 23:14

Det där vara antagligen bara barnets stjärntecken!

 
Phelicia & the Sims

Phelicia & the Sims

25 juni 2013 16:48

Åh, PGC är så kul! Håller tummarna för att du ska få ett barn med rätt gener snart :) Är så kul att följa!

http://pheliciasims.blogg.se

Fanny

25 juni 2013 18:05

Tack så jättemycket! :D

 
Elin

Elin

26 juni 2013 11:09

Hur många barn har dom nu??:D

http://thesims3elin.bloggplatsen.se

 
Atlantis

Atlantis

30 juni 2013 22:08

Bra inlägg! Sen finns det lite märklig grej som jag flippade ut för igår. Min sim födde tvillingar som var en tjej och en kille och jag har haft för mig att man inte kan få en kille och en tjej. Har aldrig haft problem med krasch eller buggar så liksom lite scary för mig. Jag satt och sjöng ''Ja, det blir trillingar!'' så fick jag tvillingar i tjej och kille.

Hoppas du förstod min dåliga förklaring! :D

http://mysimsplanet.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Atlantis

30 juni 2013 22:17

Nää, min dumma nöt! Fattar nu eftersom jag läste inlägget noga så den kommentaren finns inte mer.

 
Ingen bild

Matilda

3 juli 2013 10:35

Vart har du laddat ner barnleksakerna där de kan lära sig att gå och prata själva? :) Skulle vara jättesnällt om du berätta, för det är jobbigt att man måste lära de det själv :P

 
Ingen bild

amanda

4 juli 2013 09:08

Matilda: Barnleksakerna får man med världen Aurora (stavning?) Skies.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Tidigare år

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Skapa flashcards