Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 20 juni 2013

Tips: Sortera dina Package-filer

Av Fanny - 20 juni 2013 22:00

Om man (som jag, hehe) laddar ner mycket Package-filer så kan det vara bra att sortera sin modsmapp på ett bra sätt, så att alla Package-filer inte bara ligger och skräpar där. Om man t.ex skulle vilja ta bort något så är det ju inte så bra om allt ligger i en enda stor hög så att man inte hittar det man vill ta bort, eller hur? 


Min modsmapp ser ut så här:


Ignorera att min användare heter Fantapanta, jag var tio när jag fixade det användarnamnet...


Korta förklaringar:

Build/buy - Här har jag alla objekt som man kan köpa i bygg eller köpläget. Visserligen är det bara typ fyra stycken, men jag vill ändå ha de samlade.

CAS - Denna mapp är den mest fyllda i mitt fall, hehe. Här har jag ALLT som har med Skapa en sim att göra. Jag har även delat upp innehållet inne i mappen i kategorierna Kläder, Hår, Skins och Övrigt för att kunna hitta ännu bättre. 

Modar - Här lägger jag alla mina mods, och även mina sliders (som ligger i en separat mapp). 

Poser - Här ligger alla posepacks, osorterade eftersom jag inte har så mycket att sortera dem i.


Om man bortser från mapparna så heter alla filer något i stil med Skaparens namn_namnet på skapelsen, så att jag lättare kan veta vad som är vad - om jag skulle glömma bort vad en viss fil är för något så kan jag bara googla på skaparens och skapelsens namn så att jag hittar den. 


Självklart behöver en inte sortera filerna just på det sättet som jag har gjort det, bara sortera dem på det sättet du själv vill ha dem! Jag lovar att du inte kommer ångra det, i alla fall inte om du har många Package-filer. Personligen tycker jag mest om Package-filer eftersom en kan sortera dem på det här sättet, vilket en inte kan med Sims3pack!

 
ANNONS
 
Rolo

Rolo

20 juni 2013 22:19

Bra inlägg! :) Visste redan, men det var bra förklarat för de som inte visste!

http://simnation.blogg.se

 
Ingen bild

Albin

20 juni 2013 23:04

Hej Fanta! Jag har en fråga, är det möjligt att ha över 300 MB i Mods mappen? Jag kan inte det. Endast en svart skärm visas när jag ska starta spelet innan de gröna diamanterna om jag har över 300 MB. Jag älskar package så det är väldigt tråkigt att jag bara kan ha 300 MB i mods mappen.

Om man kan ha mer än 300 MB i mods mappen vill jag gärna veta hur.
Din blogg är väldigt bra :)

 
Ingen bild

simslover

20 juni 2013 23:49

hej! :D
jag älskar din blogg!! :) Jag gjorde precis en egen blogg om the sims 3, det skulle betyda jättemycket för mig om du läste den! för jag har inte så många läsare...men jag älskar din blogg! (jag favvomarkerade den) ^_^
kolla gärna in min blogg:
http://minbloggom-thesims3.bloggplatsen.se/

 
Ingen bild

Ella

21 juni 2013 17:12

Hej Fanta!Kan du inte göra ett inlägg om att döda olika simmar på? Jag kan nämligen bara svälta,dränka och bränna upp skulle va kul om du skrev!!! :)

Fanny

21 juni 2013 18:54

Jag har redan skrivit om det, alla inlägg finns i denna kategori: http://fantasims3.bloggplatsen.se/kategori/140446-spoken-och-dod/

 
Anonym

Anonym

21 juni 2013 19:15

Jag skulle byta ut vissa "en" till "man". Men det är ju bara vad jag tycker. Smart tänkt iallafall :)

http://mysimspage.blogg.se

 
Ingen bild

Anonym

21 juni 2013 20:54

Hej! Grymt inlägg! älskar din blogg!
jag har letat över allt efter mods-mappen men hittar inte den! vet du var man hittar den?

 
Jonas

Jonas

22 juni 2013 12:16

Ungefär så har jag med fast jag har en mapp som heter Hiders!

Och så har jag komprimeraat mina poser och ses filer till en fil1 Fast de är inte både poser och Poser i en och samma fil!

http://jonasbelf.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Tidigare år

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se