Fantas simsblogg

Alla inlägg den 15 juni 2013

Av Fanny - 15 juni 2013 23:23

I förra PGC-delen var ni några som undrade hur man växlar mellan hushåll, så jag tänkte göra ett kort inlägg som beskriver just det.


För det första så måste du gå till Ändra stad, vilket du gör genom att trycka på de tre vita prickarna i nedre vänstra hörnet och sedan välja Ändra stad i menyn. 



Härifrån finns det två sätt att byta hushåll.


1. Tryck på Ändra aktivt hushåll-knappen. När du har gjort det kommer du komma till samma meny som när man startar en ny stad. Där ifrån är det bara att välja vilket hushåll du vill spela med. 


   


2. Tryck på ett hushåll som du vill byta till och välj Växla till detta hushåll.

 

 

När du väl bytt hushåll så kommer du spela som vanligt med det, och det andra hushållet som du bytte från kommer att rulla på precis som vilket annat datorstyrt hushåll som helst.

ANNONS
Av Fanny - 15 juni 2013 10:37


Tisdag den 18 juni klockan 19.00 kommer det att hållas en ny direktsändning. Då kommer vi få se mer från Semesterparadis och träffa någon som jobbar med The sims 4.


Sändningen kommer kunna ses HÄR. 


Tyvärr kommer jag inte kunna se livesändningen eftersom jag kommer vara borta på ett ställe där jag förmodligen har varken dator, tid eller internet då...

ANNONS

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Tidigare år

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se