Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 14 juni 2013

PGC - Flytta ut

Av Fanny - 14 juni 2013 13:00

Det funkade typ att kopiera sparfilen, för nu får jag upp familjen för det mesta och det är bättre än att inte få upp den alls. Bara så att ni vet liksom. Det verkar gå på sparlåga, men jag kan i alla fall spela med familjen och det är alltid något.



Ända sedan syskonen blev lite kända tack vare sitt band (de har ungefär två stjärnor var för tillfället) så har denna kvinna som tydligen är paparazzi dykt upp varje natt - jag skojar inte ens - och ringt på dörrklockan. Klockan ett på natten. Efter att ha ringt på så står hon bara där, utan att ta bilder eller någonting, tills det blir eftermiddag.

(det får mig att tänka på låten "Every night" av Imagine dragons... "I'm coming home to yoooooooou every night every night every night every night" nej okej förlåt nu ska jag sluta)




Trots att Liam är gammal så har han fortfarande tillräckligt med ork för att spela fotboll med sportnörden David. 


 


Emma har lärt sig hur man fångar en dödsfisk! En natt gick när hon gick ut mot kyrkogården för att fiska så fick hon hur många dödsfiskar som helst. Jag planerar inte att göra Ambrosia (vilket vad jag vet är det enda viktiga man kan använda dödsfisken till?) riktigt ännu, men det kan ändå vara bra att ha ett gäng dödsfiskar ifall man skulle vilja göra det i framtiden.



De har även livsfrukten som behövs, för Emma fick ett livsfrö på jobbet en gång. Dock har Liam ätit upp lite av den för att han vill vara precis lika gammal som Emma, men de har ju livsplantan kvar som kommer ge mer skörd i framtiden.



Eftersom Emma nu är på nivå 10 i forskningskarriären - en Galen vetenskapskvinna - så kan hon göra experiment på alla möjliga saker. Tyvärr går det inte alltid så bra...



Sebastian och Connie har bestämt sig för att det är dags att säga hejdå till sina syskon. Nu ska de flytta ut! Än så länge kommer syskonen få bo kvar med sina föräldrar, men de kommer också få flytta ut snart. Förhoppningsvis så kan syskonen fortfarande upräthålla kontakten med varandra även om de inte bor under samma tak. 

Med lite finansiellt stöd från föräldrarna (Sebastian tjänar inte så jättemycket på sitt jobb ännu och Connie är arbetslös) så kunde de flytta in i detta hus, vilket är samma hus som Emma och Liam bodde i ett tag.



De trivs hur bra som helst ihop!



Connie är lite osäker på vad hon vill göra med sitt liv - i hemlighet så är hon väldigt avundsjuk på Sebastian som verkligen följer sina drömmar. För tillfället spenderar hon mycket tid med att måla, och även om hon tycker att det är kul så är det inget hon riktigt känner att hon vill göra på heltid. Hon vill gärna bli journalist, men hon känner inte riktigt att hon har vad som krävs. Hur ska hennes framtid se ut, månntro? 



Eftersom jag tycker om resten av PGC-gänget så himla mycket så kan jag bara inte skiljas från dem nu. Därför kommer jag hoppa lite mellan hushållen, när det inte händer så mycket hos Sebastian och Connie.



Emma verkar tycka väldigt mycket om sina forskarkläder, för hon har på sig dem nästan hela tiden... Hon börjar även bli väldigt duktig på matlagning, nivå 7 har hon nu!



David och Shannon (som ÄNTLIGEN har lyckats bli ihop på riktigt - det var någon bugg med Davids ex Justine som gjorde att de inte kunde bli ihop) har också bestämt sig för att flytta ut till ett eget hus.



Precis innan de lämnade hemmet gjorde David denna min och riktade blicken mot Bella. Vet inte riktigt vad han försöker säga med det...?



När Emma och Liam bodde i Sebastian och Connies nuvarande hus så minns jag att denna kråka satt kvar på samma fläck och kraxade dygnet runt hur länge som helst. Nu när någon flyttar tillbaka till huset är den fortfarande kvar?!




Under tiden jag inte spelade med Sebastian och Connie så verkar de både ha förlovat OCH gift sig... De var i alla fall gifta när jag kom tillbaka till deras hushåll. Det gör mig ingenting, för jag hade ändå planerat att de skulle gifta sig, men jag är ganska besviken över att det gick så snabbt och att jag inte fick vara med.



Connie verkar även må lite illa...!

 
 
Ingen bild

Matilda

14 juni 2013 14:03

Hej!
Du skrev i inlägget att du hoppar mellan hushållen, hur gör man det? Det har jag alltid velat göra men inte förstått hur man gör det!

 
Emmy

Emmy

14 juni 2013 14:23

Davids min säger: ÄNTLIGEN! Jag är fri från BELLA!

http://SimsVetarna.bloggo.nu

 
Ingen bild

Vilma

14 juni 2013 16:42

"Connie verkar även må lite illa..!" Heheheheheheee....:-)

 
Rolo

Rolo

14 juni 2013 17:21

Kul att du äntligen fick till PGC:n!

http://simnation.blogg.se

 
Ingen bild

Carro

14 juni 2013 17:36

Hur kan man hoppa mellan hushållen? :0

 
Ingen bild

enhörning

14 juni 2013 19:01

Till er som undrar hur man hoppar mellan hushållen: gå till ändra stad och klicka på det hushåll ni vill byta till. Det ska finnas en knapp där man kan välja att byta det aktiva hushållet till detta. Det finns dessutom en 'ändra aktivt hushåll-knapp i ändra stad's meny. *bäst på att förklara*

 
Ingen bild

Ella

14 juni 2013 20:04

Vad kul att det funkar!!!
Men hur kan du spela på två olika hushåll samtidigt? Lixom att du spelar på det ena men det andra fortfarande "rullar på"?

 
Emma

Emma

14 juni 2013 21:34

Ella: det gör så automatiskt

"connie verkar må lite illa"... hehe jag undrar...?
vilken stad spelar du på fanta?

http://justfoto.bloggplatsen.se

Fanny

14 juni 2013 22:16

Jag spelar i Hidden springs :) Dock tror jag att de kommer få flytta därifrån snart, jag börjar tröttna lite på den staden nu.

 
Fanny-Cecilia

Fanny-Cecilia

14 juni 2013 22:32

Åh Sebastian och Connie har gift sig :)

http://simsplaneten.bloggplatsen.se

 
Fanny

Fanny

14 juni 2013 22:43

åh det ordnade sig med din PGC :D love it! hoppas det kommer många fler avsnitt snaaaaart! hehehe :D

http://tstre.bloggplatsen.se

 
Emilia

Emilia

14 juni 2013 23:53

Åh, jag älskar att Connie inte är pinnsmal som de flesta simmar överallt är! :) Det är inte ofta man ser en ''mullig'' sim :)

http://www.anothersims.bloggplatsen.se

Fanny

15 juni 2013 00:29

Jag med! :D

 
Ingen bild

Anna

15 juni 2013 21:35

Jag undrar också, hur hoppar du mellan hushållen?

 
Ingen bild

sims-amanda

15 juni 2013 21:49

hur gör man satt de flyttar till en ny stad? :)

 
My Sims

My Sims

25 juni 2013 22:31

Åh Jag älskar PGCs kanske ska göra en på min blogg hehe

http://myssimsblogg.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

:)

14 september 2013 20:25


Ingen bild
Matilda
Fredag 14 juni 14:03
Hej!
Du skrev i inlägget att du hoppar mellan hushållen, hur gör man det? Det har jag alltid velat göra men inte förstått hur man gör det


Undrar jag med, svara gärna i ett inlägg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Ovido - Quiz & Flashcards