Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 18 april 2013

The sims 3 Dragon Valley

Av Fanny - 18 april 2013 11:57

Under livesändningen i tisdags annonserade Sarah Holding, en producent från EAs Storeteam, att den nya Storevärlden till The sims 3 kommer att heta Dragon Valley! Vi vet inte alls särskilt mycket om världen ännu, eftersom EA fortfarande håller på att skapa den. Det enda vi vet är att världen kommer vara inspirerad av medeltiden, och den kommer att innehålla bebisdrakar! 


Under livesändningen fick vi se en liten under produktions-trailer, och norska Simgoodie har "klippt ut" den till en enda video så att man slipper spola fram i sändningen för att kolla på den.



Det finns ännu inget exakt datum för när världen släpps, men det kommer att vara senare i vår (såvida det inte dyker upp något som förhindrar det, men jag tror att risken för det är ganska minimal). 


Vad tycker ni om detta? Själv tycker jag att det verkar som en jättecool idé, men drakarna såg lite barnsliga och stela ut... Dock är det ju fortfarande under produktion, så det är ju inte säkert att de färdiga drakarna kommer att se ut så.

 
 
lovisa

lovisa

18 april 2013 15:52

Guud vad häftigt!!

(meh, kan inte skicka det här för att jag skriver för fort...)

http://www.tecknaren.devote.se

 
sims3saga

sims3saga

18 april 2013 19:40

Tycker faktiskt inte att det verkar så kul, men man tycker ju olika! :)

http://sims3saga.blogspot.se

 
Victoria

Victoria

18 april 2013 20:35

Cool idé, men varför jag verkligen skriver den här kommentaren är... alltså, när du publicerade det här inlägget va jag i skolan - vart var du :o

http://avikkozproduction.bloggplatsen.se

Fanny

18 april 2013 20:51

Sjuk, som vanligt :c

 
misan

misan

18 april 2013 21:08

Det är ju samma "poser" med drakarna som i medeltiden med falkar etc....
Känns så iaf,
medeltiden sålde ju inte ett är ju nästan gratis på cdon så de kanske tog det till sitt mer säljande spel...

http://misansims.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Anna

18 april 2013 21:26

Jag får en känsla av att din blogg kan bli den nya Sanne-bloggen (thesimsblogg.bloggplatsen.se) ;) Lycka till med allt!

 
Ingen bild

Bieberfever

19 april 2013 15:36

För mycket medeltid.....(-__-)

 
Tova

Tova

19 april 2013 21:25

Värkar cool!

http://thesims3days.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Jag

20 april 2013 10:05

hej jag vet att det nt hör till ämnet men jag behöver hjälp! jo det har hänt ngt med mitt sims så när jag gick in på det var alla mina hushåll borta och då gick jag till "skapa ett hushåll" för att göra en ny familj och då vara allt jag laddat ner borta och simmes ögon var suddiga och originalkläderna också. Jag behöver verkligen hjälp vet du vad jag kan göra?

 
Ingen bild

Vilja

20 april 2013 18:41

ja...inte mitt typ av spel vill nog hellre ha något annat sims spel.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Skapa flashcards