Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 7 april 2013

Jag i sims!

Av Fanny - 7 april 2013 09:00

Några av er har gissat att simmen ni fick se igår är jag i sims - vilket är helt rätt!


Jag har gjort många, många försök till en så kallad ”simself”: en sim som ska likna sig själv i utseende och personlighet. Alla har blivit misslyckade, tyvärr. För mig är det väldigt svårt, eftersom min ålder inte ens finns i sims – barnen är för barnsliga, tonåringarna är för stora (jag skulle typ döda för en ålder där emellan). Sen dessutom är det ganska svårt att återskapa mina ansiktsdrag, jag vet inte om det är så med alla eller om det bara är jag...? Sen har jag inte heller installerat några sliders, så jag kan inte anpassa simmen så mycket som jag kanske skulle vilja.


Trots att det är så himla svårt så försökte jag mig på en simself här om dagen! Hon fick faktiskt bli tonåring, för jag skulle inte klara mig med bebisrösten som barnen har och begränsningarna när det gäller färdigheter, kläder, ansikte, egenskaper etc. Hon blev ganska hyfsat lik mig, verkligen inte en kopia men ändå ganska bra. Det som är mest likt är munnen och huvudformen, men resten ville inte riktigt samarbeta... Nåväl, här är hon: Min simself!




Insåg nu att hon är smalare än vad jag är IRL... Hoppsan...

Hon/jag har de här egenskaperna:
Tankspridd – Jag är alltid helt omsluten av mina tankar. De kan variera ganska så sjukt mycket, ibland tänker jag på rosa apor (nja...) och ibland funderar jag typ över hur det skulle vara om jag hade fötts i ett annat land. I skolan till exempel är det inte alls ovanligt att jag börjar tänka på något, och sedan hör jag ”Hallå? Fanny? Vad är det här talet nu då?” och fattar ingenting eftersom jag glömt att lyssna.

Bokmal – Jag älskar att läsa och när jag väl kommer in i en bok jag tycker är bra kan jag sluka den på ett par dagar, oavsett hur lång den är!

Konstnärlig – Jag är faktiskt ganska kreativ, så... Ja. Sedan är jag lite musikalisk (har ganska bra taktkänsla) vilket simmar med den här egenskapen också är.

Datorsnille – Eftersom jag håller på med datorer nästan hela tiden har jag blivit ganska bra på att använda och förstå mig på dem.


Hennes/mina favoriter är indie (dock gillar jag även hiphop, pop, R&B m.m, men man kan ju bara välja en och jag gillar nog indie mest), havsblå och tortellini med ostsås. Om hon/jag hade varit med i en social grupp hade hon/jag varit nörd blandat med lite rebell. Jag funderade på att ge min simself glasögon på vardagskläder, eftersom jag har läsglasögon som jag använder i stort sett hela tiden, men jag gjorde aldrig det eftersom jag inte har dem när jag t.ex går till skolan utan bara när jag läser, är inne på datorn, ritar osv. 


Jag blev ändå ganska nöjd! Om ni själva vill ha ”mig” i ert spel så kan ni ladda ner ”mig” på exchange HÄR.


WCIF-lista:

Tröja från Pickypikachu

Jeans från Pickypikachu

Klänning från Anubis

Hoodie från Leva livet

Allt annat är från grundspelet.

 
 
Ingen bild

Hilda

7 april 2013 09:23

(orkar inte skriva min URL)
Men riktigt fin sim! Det skulle vara kul att följa henne! Men det gör ju du som du vill ;)

 
Jonas

Jonas

7 april 2013 09:51

Jag ska nog också göra en simself!

http://jonasbelf.blogspot.se

 
Rolo

Rolo

7 april 2013 11:14

Ska också göra en simself, verkar jättekul!

http://simnation.blogg.se

 
Sims3tjejen

Sims3tjejen

7 april 2013 11:44

Jag har försökt göra mig själv i sims, men blir inte nöjd!!! Kanske ska sätta mig och göra det lite senare idag

http://Sims3tjejen.bloggplatsen.se

 
isa

isa

7 april 2013 14:07

Slukar också böcker... har läst en som är ca 700 sidor lång, den var för bra för att sluta *w*

http://isanssims3blogg.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Kakan

7 april 2013 14:53

Hej! här är en länk till en säker neddladdning av Aurora Skies, för es som vill ha det, om det står att man måste skriva in lösenord så är det thesimsworld.
http://www.mediafire.com/?vtzgddadtodskkj

 
Misan

Misan

7 april 2013 15:05

Det skulle behöva finnas en teenie^^ fast det skulle vara ganska jobbigt att spela med så många olika "faser" å de skulle fylla år väldigt ofta...

http://Misansims.bloggplatsen.se

 
Jonas

Jonas

7 april 2013 15:48

Jag är också lite bokmal av mig! Vår kommun anordnade en bokrecension tävling för grundskolorna och jag recenserade 39 böcker..

http://jonasbelf.blogspot.se

 
Ingen bild

Stella

7 april 2013 17:04

i knew it fanny! ;)

 
Simlisch - En simsblogg

Simlisch - En simsblogg

7 april 2013 19:08

Jag önskar att jag kunde spela Sims igen! :c

http://simlisch.blogg.se

 
Ingen bild

Hanna

7 april 2013 20:23

Jätte likt dig! Jag har försökt göra en simself, men det slutar alltid med att jag gör "mig" mer som jag vill se ut än som jag ser ut på riktigt :/ ;)

haha först när jag läste "bebisrösten" trodde jag det stod "bebisbrösten" hahahah :D

Fanny

8 april 2013 10:56

Hahahaha, epic!

 
Ingen bild

Vilma

7 april 2013 20:31

Hon var faktiskt lik dig! Om jag skulle göra en sim av mig själv skulle typ egenskaperna bli detsamma. Jag skulle faktiskt ha de du tog. ( Wannabe Fanta, vet...) skulle bara bytt ut tankspridd mot grubblare (grubblande, vad det nu heter? o.O)
Annars jättefin sim, jättefin du!! :)

 
Vivalasims

Vivalasims

8 april 2013 14:23

Oh my god, vi är jätte lika!

http://Vivalasims.se

Fanny

8 april 2013 18:14

Haha, jaså? ^^

 
Ingen bild

Från Lars Till fanta

8 april 2013 15:24

TJENA MANNEN!

Fanny

8 april 2013 18:07

Händer jao

 
Ingen bild

SimsNeard No. 1

8 april 2013 16:14

Kan du inte göra ett inlägg om roliga, random saker som kan hända i Sims eller berätta hur man får sin egen musik i spelet. du kan kanske försöka en så snygg sim som möjligt och lägga ut en bild. jag kom även på en till kul sak om man har övernaturligt!
Man gör en häxa alltså en klassisk med häxhatt, spetsig näsa, grön hud osv sen gör man en tjej som får vara hennes hushållerska och bor i källaren medans häxan försöker förvandla alla i stan till någon övernaturlig form med hjälp av elexir.
Bara lite idéer!<3

Ps. Min säkerhetskod blev fgay!:D

 
Ingen bild

Linnea

8 april 2013 17:55

Haha nej vad skumt! Den liknar faktiskt en sim jag gjorde för bara några dagar sen! :O Andra kläder än vad du använde men ansiktet och håret ser jätte likt ut! :O :D

Ps. Din blogg är helt awsome! :) <3

Fanny

8 april 2013 18:06

Skumt! :O

Tack förresten! ^^

 
sims3saga

sims3saga

8 april 2013 18:00

Jätte lik ju! :))

http://sims3saga.blogspot.se

 
Ingen bild

Sims lover

8 april 2013 20:50

Jag har nu läst din blogg ett tag och bara två ord: Den äger! Du gillar sims exakt lika mycket som jag. Fortsätt så! Och jag ska fortsätta läsa!

 
Kimssims

Kimssims

9 april 2013 22:54

Riktigt söt! Simselfs är riktigt knepiga, men så länge man får med de stora dragen så brukar dem likna en till större delen, min är inte heller hundra procent kanske, men finns likheten så! :D

http://kimssims.bloggplatsen.se

Fanny

10 april 2013 08:09

Ja, de är knepiga, men precis som du säger: Om man lyckas riktigt bra med något, så brukar resten kvitta!

 
Ingen bild

Fanny......

12 april 2013 17:19

Det är läskigt att det finns personer som är så lika (Just nu ser detta kanske lite konstigt ut men.
Heter Fanny, är 12 år, bokmal, datorsnille och tankspridd irl :)

Jag följer din blogg, aldrig läst något bättre! ;)

Fanny

12 april 2013 19:03

Hahaha, ojsan! Vi kanske är tvillingar som separerats :O Skojar bara, men ändå väldigt kul.

Tack förresten!

 
Ingen bild

;P

26 september 2013 15:09

var har du laddat ned poserna?

 
Ingen bild

Thesimslover

27 november 2013 15:41

Vart laddade du ner den där posen när hon gör ett hjärta med händerna? Snälla svara jag har letat super länge efter den! <3

 
Ingen bild

Bullen

3 juli 2014 10:04

Var laddade du ner den där posen där hon gör ett hjärta med händerna? Jag är tacksam för svar! P.S din blogg ÄGER! mvh /Bullen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Skapa flashcards