Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 17 mars 2013

PGC - Universitetet

Av Fanny - 17 mars 2013 13:15

Nu har PGC-gänget fått vara på universitetet ett tag, närmare bestämt två terminer (de ska snart in på sin tredje), så nu ska ni få se hur det går för dem! Jag har spelat väldigt mycket, så detta inlägg blir längre än vanligt. Om du inte vet vad en PGC är kan du läsa om det här.

 


 

Alla fyra syskon var jättepeppade på att inleda sin vistelse på universitetet! De tog anlagstestet så fort lama-maskoten kom till deras tomt, utan att bry sig om att det var sent på kvällen. Alla fick lagom höga poäng, men David var den enda som fick ett stipendium.



Sedan hoppade de in i denna färgglada lilla bil, vinkade hejdå till Emma och Liam och så bar det iväg!



Alice fick gå i konstkursen, något som passar henne perfekt! Hon brinner för sin kurs, har högst betyg av alla syskonen och tar sitt skolarbete väldigt seriöst. Hon tar varenda lediga sekund hon får för att måla, skissa eller skapa konst på andra sätt. 



Hon är även ganska beroende av sin telefon. (Jag vet hur det känns, Alice...!) Hon har kommit upp en nivå i den nya färdigheten Sociala nätverk och hon har en blogg som heter Alice, helt enkelt. Dock är hennes blogg inte alls särskilt känd, men hon kämpar på...!



Bella läser kommunikation. Hon verkar dock inte tycka om universitetet lika mycket som Alice, eftersom hon sällan pluggar utanför klassrummet och har lägst betyg av alla fyra. Däremot tycker hon mycket om att sända radio, vilket faktiskt hör till hennes skolarbete.



En av de första sakerna Bella gjorde när hon anlände till universitetet var att starta en demonstration mot clowner. Den blev väldigt framgångsrik (även om det inte syns på bilden, den är tagen i början av demonstrationen när det inte var så många där) och gjorde henne direkt till en rebell.  



Alice och Bella står varandra nära och de delar därför rum. David och Sebastian delar även rum med varandra.



Sebastian håller på med företagskunskap, eftersom han gärna vill jobba med affärer i framtiden. Han tar sitt skolarbete ganska okej - han har ganska höga betyg och pluggar lite lätt ibland.



... Och sist men inte minst har vi ju David. Han går i Idrottslinjen. 



Eftersom syskonen är lite kända (några har en stjärna, några har två) tack vare sitt band följer paparazzin dem överallt, till och med inne på lektionen...



Efter skolan brukar Bella gå till cafeet för att ta det lugnt och kanske umgås med andra simmar.



David gick till en fest, och efter att ha pratat lite med värden Shannon Arkers en stund kysste han henne helt plötsligt - trots att han har en flickvän där hemma. Hon verkade dock inte bli så glad av det... 



Bella tog risken att skaka på godisautomaten - vilket hon lyckades med. Simmar kan nämligen dö av att automater eller dylikt faller ner på dem!



Hon tycker även om att klottra och gör det gärna i de irriterande rumskompisarnas rum.



Efter ett par dagar av skola var det snart dags för tentan som skulle bli slutet av termin ett. Alla blev väldigt seriösa och började plugga ordentligt. Alice och Sebastian spikade den, medan David klarade sig någorlunda - han blev nämligen påkommen med att ha en fusklapp på provet, vilket sänkte hans betyg rejält. Han klarade dock tentan. Bella var den enda av syskonen som fick underkänt på tentan, trots att hon hade en fusklapp som hon inte blev påkommen med!



Deras sista dag på första terminen spenderade de med ett bålparty! Det blev ganska lyckat. 



Många flockades kring elden för att kasta provrör eller ved på den. 


 

De hade inte varit på universitetet länge nog för att få en examen ännu, så de fick gå en termin till! 

 


 

David fortsatte att prata lite med Shannon, och tillslut fick hon också känslor för David. David kände inte längre något för Justine, hans flickvän där hemma, så han gjorde slut med henne via SMS... Dock har de fortfarande ganska bra relation till varandra. Om jag ska vara ärlig gillade jag ändå aldrig Justine (det var inte ens jag som valde att de skulle bli ihop, det bestämde spelet på skolbalen), eller jag gillade henne men jag fick liksom ingen "Åh, de är så fina tillsammans!"-känsla vilket jag måste få för att ett simspar ska få hålla. Plus att det är lite creepy att hon var hans barnvakt när han var liten... Jag gillar Shannon mycket mer. Hon är cool!



Bella har insett att hon verkligen måste fixa sina betyg nu, så hon har börjat plugga mycket oftare. I sina sovkläder. Yolo



David gjorde en "keg stand" med en random tjej (som för övrigt är vän med Sebastian, de kanske ska bli ihop?) som råkade tappa honom...



Shannon verkar vara ett rätt stort fan av juicefatpartyn, eftersom hon anordnar dessa nästan varje dag. Ingen av syskonen har något emot det och kommer glatt dit!



Termin två har jag tyvärr inte så mycket bilder på, och tillsut tog även den slut. Denna gång klarade alla tentan! David firade det genom att mysa hemma hos Shannon och trillingarna gick och bowlade. Sedan var det dags att åka hem, och de måste fortfarande gå minst en termin till för en examen, men det har jag inte spelat på ännu!



 
 
Nellie

Nellie

17 mars 2013 13:24

Paparazzins kläder, OMFG! HAHHAHAHAHA

http://nellanssims3.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Linn

17 mars 2013 13:34

Åh, vilket bra inlägg :D
Måste önska mig det här spelet när jag fyller år theheheh

 
Ingen bild

Amanda

17 mars 2013 14:13

Ska Bellas blogg bli lika känd som din? ;-)

 
Sindra

Sindra

17 mars 2013 16:33

Jag älskar din PGC alltså! Hoppas på mera snart! ^^
Men tar man inte en examen när man åker hem från Universitetet? :O

http://sindraspecial.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

enhörning

17 mars 2013 17:37

Nellie, jag gillade hennes kläder :D skulle inte ha något emot att ha dem själv.

Fanny

17 mars 2013 20:16

Tyckte också att hennes kläder var rätt coola!

 
Ingen bild

Albin

17 mars 2013 19:22

Ska spela Universitetsliv för första gången nu :) Så spännande..

 
Ingen bild

Maja

17 mars 2013 21:58

Hur startar man en demonstration?

 
misan

misan

18 mars 2013 10:58

ja vill ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://misansims.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

It's mee!

18 mars 2013 14:36

Åh det verkar så kul!!! Jag vill verkligen ha det!!! :D

 
Nellie

Nellie

18 mars 2013 18:19

enhörning: Inte jag, har inte sån smak riktigt... Tycker personligen att de var rätt fula..

http://nellanssims3.bloggplatsen.se

 
Thesimsfakta22

Thesimsfakta22

18 mars 2013 18:40

Hej! Din PGC är jätte bra funderar på och göra en själv
Är det på kvällsnöjen paparazzis kommer och man kan bilda ett band
Tror jag ??

http://Www.thesimsfakta22.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Tovaostlund

19 mars 2013 16:55

jag brukar hålla på jätte mycket med mina simmar innan universitetet för att få extrapoäng och stipendium. Detta har gjort att mina simmar bara behöver gå två terminer! med 18 meriter.

 
misan

misan

20 mars 2013 16:23

Om Shannon flyttar in kan du ladda upp henne då? För hon är jättefin! Och kan du ladda upp de andra fårstås också, fast det är inte säkert att du vill kanske....

http://misansims.bloggplatsen.se

Fanny

20 mars 2013 18:26

Med tanke på att hon är en färdiggjord sim som inte jag har skapat: Nej...?

 
Ingen bild

Elsa :D

24 mars 2013 11:48

ANVÄND ALDRIG ALDRIG ALDRIG EN MEGAFON OCH KRITISERA DÖDEN!!!! DÅ KOMMER LIEMANNEN OCH DÖDAR DIG O.O (Hände mig xD, Jag rage quittade utan att spara c8)

 
Rolo

Rolo

24 mars 2013 12:24

Universitetsliv är grymt bra! Best expansionpack-ever. Undrar om islandparadise slår det ändå...

http://simnation.blogg.se

 
Ingen bild

Josefin

26 mars 2013 12:06

Snälla lägg upp mer om dina privata spel!! Det är det mest intresanta att läsa om, enligt mig!

 
Ingen bild

Linnea

26 mars 2013 15:45

jag vill så gärna ha det!! PS.Din blogg äger älskar alla dina inlägg, jag läser dom varje dag ;)

 
Ingen bild

t

16 april 2013 16:14

Hejj! (:
De tröjan Shannon har, vart får man den?? :3 <3
/kram

Fanny

16 april 2013 16:40

Den kommer från Universitetsliv!

 
Ingen bild

Anonym

3 maj 2013 20:02

Vilket sims e de? Kvällsnöjen? ;o

 
Carro - en emo/scene bloggerska

Carro - en emo/scene bloggerska

26 maj 2013 00:34

Hallojsan, skulle vara awesome om du kunde berätta för mig hur jag ändrar hushåll i universitetsstaden? Eller måste jag skapa alla simmar i en annan värld och skicka dom till universitet? Kommer de isåfall till samma universitetsvärld som mina andra? Skulle bli jätte glad om du kunde svara på detta och gärna i en kommentar på min blogg då jag har blogg.se så jag ser inte om du svarar här :/ Tack på förhand och tackar för en awesome blogg! :) Kramisar Carro

http://quiethell.blogg.se

Fanny

26 maj 2013 08:29

Nej, man kan tyvärr inte ändra hushåll i Universitetsstaden eftersom det inte är en "riktig värld" utan mer en tillfällig semestervärld. Det kommer inte heller bli samma universitetsstad om du skulle skapa en ny sparfil med nya simmar och skicka dem till universitetet.

Tack för komplimangen förresten! Du hade en väldigt snygg blogg :)

 
Ingen bild

anonym

17 juni 2013 19:21

Hej! Hur länge går en sim på universitetet tills den kan ta examen? :)

 
Ingen bild

Jenny

29 december 2013 15:03

Hej hur länge går man på universitetet innan man kan ta examen? Tacksam för svar :) skall man trycka på något särskilt för att ta examen... Valt 2 terminer men kommer hela tiden upp 11 dagar kvar osv osv

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Ovido - Quiz & Flashcards