Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 9 februari 2013

PGC: Arvingen

Av Fanny - 9 februari 2013 09:30


Liam och Emma blev snabbt bra vänner - de två klickar verkligen - och inledde sin romantiska relation på slappardagen då de hade ledigt från jobbet och åkte till poolen. De är nog det gulligaste paret jag haft i mitt spel på länge! Efter ett par dagar flyttade Emma in hos Liam som bodde i ett väldigt fint hus - men det var inte särskilt rymligt, och skulle garanterat inte få plats med ett litet barn.


 


Det tog såklart inte så lång tid innan Emma fick beskedet om att hon var gravid. Hon var inte så nöjd eftersom hon inte tycker om barn, men Liam blev jätteglad! Han lyckades muntra upp henne och köpte en spjälsäng som de otroligt nog fick plats med hemma. De fick dock offra ett par fotöljer och ett soffbord för att få plats med detta...



Trots att Emma dansade till en hel del barnmusik under graviditeten födde hon endast ett barn: En liten pojke vid namn David. Liam blev en otroligt bra pappa och tog väl hand om lilla David medan Emma bara tog hand om honom när det var absolut nödvändigt. Detta bidrog till att David har mycket bättre relation till sin pappa än vad han har till mamma Emma.



Precis som alla andra simsbebisar växte David snabbt upp till småbarn med fel hårfärg och rätt ögonfärg. Det betydde alltså att de måste skaffa fler barn.



Kort innan Emma fick reda på att hon var inne på sin andra graviditet tyckte Liam att det var dags att ställa den stora frågan till henne. Hon blev helt stum, men svarade ja förstås!


 


Någonstans i mitten av graviditeten bestämde de sig för att ha ett oromantiskt privat bröllop hemma eftersom de känner sig så himla nära och ändå inte känner så många att bjuda på en bröllopsfest.


 


Emma jobbade hemifrån och Liam fortsatte vara en underbart gullig pappa. Herregud, jag tror nästan jag tycker om honom mer än Emma. Det hör inte till vanligheterna, oftast brukar jag verkligen inte gilla mina simmars partners men här är det verkligen inte så!



Sen var det dags för förlossning igen. Den här gången föddes trillingar! Två tjejer och en kille (ingen aning om hur jag lyckades med det?) vid namn Bella, Alice och Sebastian. Detta gjorde såklart att de var tvugna att flytta från Liams hus som knappt rymde de tre. 



David växte upp till barn och älskar snön! 



Det var verkligen ett helvete att behöva ta hand om tre bebisar och ett småbarn! Speciellt eftersom Emma helst undviker att ta hand om barnen, stackars Liam fick göra det mesta jobbet själv medan hon övade på sina färdigheter. Därför var det en väldigt stor lättnad när trillingarna växte upp till småbarn. Även om det fortfarande innebär mycket jobb är det inte alls lika jobbigt att ta hand om tre småbarn än tre bebisar.


Både Alice och Bella som växte upp först fick fel hårfärg och ögonfärg, så jag blev väldigt stressad över att Sebastian kanske också skulle få det så, men han hade som tur var både rätt hårfärg och ögonfärg! Därför är Sebastian Blue den officiella arvingen - nu behöver Emma och Liam inte skaffa fler barn. Otroligt skönt för oss alla tre...



Liam - som för övrigt blivit vuxen - är fortfarande superpappa nummer ett. Han kan typ sluta i vetenskapsjobbet som han är i nivå fem på och bli en superhjälte som flyger runt staden med en grön mantel och ropar "SUPERLIAM HÄR, TILL BARNENS TJÄNST!" och sedan flyga iväg som stålmannen med ena handen upp. Eller... Nja. Kanske inte. Men en otroligt bra pappa är han i alla fall. Han är fast besluten att lära trillingarna att gå, prata och använda pottan och leka med alla hela tiden och ägna lika mycket tid åt alla tre men jag vet inte riktigt hur det kommer att gå med tanke på att han börjat jobba igen...



Precis som sina syskon har David en låtsaskompis som han kommer väldigt bra överens med. (även om det verkligen inte syns på den här bilden.) Det är där jag är nu!

 
 
Jonas

Jonas

9 februari 2013 09:41

Rolig som vanligt!

http://jompanpompan.blogspot.se

 
Saga

Saga

9 februari 2013 09:42

Rolig familj! Och vad söt Davd blev med Liams hårfärg :)

http://rampljus.bloggplatsen.se

 
Hedda

Hedda

9 februari 2013 10:20

Åh, jag älskar verkligen den här typen av inlägg! Och så är jag lite smått avundsjuk för att du lyckades få trillingar, älskar barn på sims! :)

http://sims3historier.bloggplatsen.se

 
Fanny-Cecilia

Fanny-Cecilia

9 februari 2013 11:31

Åhh trillingar...
PS. Grattis på namnsdagen Fanny

http://simsplaneten.bloggplatsen.se

Fanny

9 februari 2013 12:37

Tack detsamma! :3

 
Stina-lina-lej

Stina-lina-lej

9 februari 2013 12:29

Lyckades också få trillingar. Två flickor och en pojke. Jag tyckte jag var värsta pro xD

http://stinafotar.bloggplatsen.se

Fanny

9 februari 2013 12:51

Haha, vilket sammanträffande!

 
Ingen bild

Sandra :3

9 februari 2013 14:36

Håller med dig om att ha många barn. Fick tvillingar en gång och kände att jag ville ha ett till barn, men vips så fick jag trillingar och det SÅ jobbigt att ta hand om dom små skrikmaskinerna på nätterna. ;_;

 
Stina

Stina

9 februari 2013 16:20

Sandra :3: Samma sak hände mig! De skrek hela tiden, satt föräldrarna aldrig kunde sova! .__. Blev tvungen att sätta en sovsäck utanför huset satt en förälder kunde sova i lugn o ro. As weird att ha en sovsäck i trädgården p.g.a barnen xD, men de bara grät o grät!

Men i alla fall, jag håller med Hedda, sånna här typer av inlägg är såå kul att läsa! Jag tycker att det är jätte roligt när du uppdaterar sådant på din blogg, men jag gillar också många andra inlägg! :)

Du är så grym Fanta!
Grattis på namnsdagen! :D

http://sims3girlscompany.bloggplatsen.se

Fanny

9 februari 2013 18:28

Haha, smart idé det där med sovsäcken! Och tack ^^'

 
Sindra

Sindra

9 februari 2013 17:01

Jag älskar demhär inläggen!! MERMERMER!!! :D :D

http://sindraspecial.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Anonym

9 februari 2013 18:33

Du skriver så otroligt bra!

Fanny

9 februari 2013 19:10

Taaack!

 
Nellie

Nellie

9 februari 2013 18:53

Grattis på namnsdagen, var bara tvungen!

http://nellanssims3.bloggplatsen.se

Fanny

9 februari 2013 19:04

Tack så mycket! Haha, kul att folk kommer ihåg det c:

 
sims3tjejen

sims3tjejen

9 februari 2013 18:54

Grattis på namnsdagen Fanny

http://sims3tjejen.bloggplatsen.se

Fanny

9 februari 2013 19:05

Tack till dig med!

 
Henning

Henning

9 februari 2013 19:38

GRATTIS!!! I efterskott.... Nä men finns dom på exchains (stavning...)??

http://awesomesims.bloggplatsen.se

Fanny

9 februari 2013 19:46

Haha vadå efterskott? Det är idag x) Nej de gör de inte, jag vill ha dem för mig själv just nu.

 
misan

misan

9 februari 2013 20:17

Såg dej på nyligen inloggade :3


Vilken superkille, en sådan skulle man nog vilja ha någon gång i livet :P

http://misansims.bloggplatsen.se

Fanny

9 februari 2013 20:19

Jaaa! Emma har tur!

 
Ingen bild

amanda

10 februari 2013 07:33

Haha, låter som en hemsk familj! Nä, men synd om barnen som inte får nån kärlek, uppmuntran eller något annat tecken på kärlek från mamman. PS: Grattis i efterskott! DS.

Fanny

10 februari 2013 09:35

Familjen är faktiskt väldigt fin, och Emma försöker faktiskt bjuda till och ta hand om barnen - men det är fortfarande Liam som gör det mesta. Men så fort barnen blir lite äldre och Emma inte behöver störa sig på dem kommer jag se till att ta igen deras relation!
PS: Tack!

 
Ingen bild

Ida Z

10 februari 2013 11:01

Grattis i efterskott :3

 
Ingen bild

Elin

10 februari 2013 13:48

Visste inte att det ökade chanserna att få tvillingar genom att dansa till barnmusik, tack för tipset!! Eller har jag fått det om bakfoten? :)

 
Ingen bild

amanda

10 februari 2013 16:19

Ok tur för de barnen!

 
Ingen bild

En simmare :)

10 februari 2013 16:45

Vad rolig familjen verkar, jag gillar verkligen dina mitt spel uppdateringar, de är de roligaste tycker jag, du verkar spela väldigt roligt. Mer såna? Kan du göra ett inlägg om gubben du skapade på videon?

Fanny

10 februari 2013 16:50

Tack så jättemycket! Jag har faktiskt knappt spelat något med henne, men jag ska snart börja göra det. ^^

 
Fanny

Fanny

10 februari 2013 17:46

Kul att läsa om allas PGC och du skriver ju som vanligt väldigt bra inlägg. Jag förstår din oro med att inte få en arvinge. Jag har hitills fått 3 barn att uppnå minst småbarn och ingen har rätt gener. Nu har de fått 2 barn till och hoppas verkligen att de får både rätt ögon färg och hårfärg! Just nu sitter jag med en familj på 7 (två småbarn och två bebisar) i ett fult för litet hus och inte jättemycket pengar för mamman måste bli gravid hela tiden och hon hatar barn haha. Men kul är det :D

http://tstre.bloggplatsen.se

Fanny

10 februari 2013 18:24

Tack så mycket! ^^ Haha, lite jobbigt med 7 barn! Man kan ju bara vara 8 i ett hushåll :o

 
Ingen bild

Linnea

12 februari 2013 17:15

Jag är på generation 9! Hoppas hoppas hoppas! Jag har spelat sedan jag var 8...

 
Ingen bild

Ellen

12 februari 2013 23:25

Guuuuud vad bra du är.
Du är min idol typ!!!!
Läs kärna min blogg ----> www.ellenholmstrom.bloggplatsen se
Du fattar inte hur avis jag är på dig!!!
Jag börjar ju gråta som f*n!
Hoppas du svarar och kollar min blogg!
Ha det så bra mitt under-barn. kram <3

 
Anonym

Anonym

17 februari 2013 12:58

Kul att läsa om din PGC :)

http://mysimspage.blogg.se

 
Anonym

Anonym

17 februari 2013 12:58

Deras hudfärg är väldigt olika, bara jag som tänkt på det ? :P ;)

http://mysimspage.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Ovido - Quiz & Flashcards