Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 28 december 2012

Bilder från The sims Medeltiden

Av Fanny - 28 december 2012 15:30

Jag har bestämt mig för att blogga lite om Medeltiden. Inte så jättemycket dock. Det kommer typ vara några små inlägg som det här och sedan en större recension.


Jag har spelat en hel del sedan jag fick spelet, och hittills tycker jag att det är väldigt kul om jag ska vara ärlig! Jag kör på ett kungadöme som har det efterblivna namnet Fannys Grislandd. Jag hade tänkt döpa det till något löjligt för att det var lite kul, men jag visste inte att namnet skulle användas så mycket... Jag trodde det var namnet på sparfilen. Fail. Plus att jag skrev fel, så nu ser det ännu mer efterblivet ut... 


Nåväl, här får ni lite bilder på Fannys Grislandd. ^^'


                                   


Hittills har jag skapat tre hjältar: En monark vid namn Vendela, en trollkvinna vid namn Kailyn och en spion som heter Katniss. Japp, jag har gjort Katniss Everdeen i medeltidsversion! Hon är dock inte alls lik Jennifer Lawrence som spelar Katniss i filmen, eftersom jag gjorde hennes utseende efter beskrivningen i boken. Take that, wannabes som bara har sett filmen...

 

Nu har jag dock skapat ett nytt kungadöme som heter Sjunde himlen. Men det har jag inga bilder på.

 
 
Ingen bild

Siri

28 december 2012 16:49

Hej fanta jag undrar om du kan hjälpa mig, jag har valt ut ett par grejer och sedan har jag tryckt på lägg till i spel och sedan har jag markerat och tryckt på installera men det är bara vissa grejer i spelet som kommit med som jag har hittat, varför är det så? jag har valt tre hästar men dom är spårlöst borta och jag är verkligen besviken! hur ska jag göra nu? tacksam för svar! om inte fanta svarar kanske någon person som kan svara i kommentaren under så skulle det vara snällt!

Fanny

28 december 2012 20:34

Hmm... Det är förmodligen något fel med det du laddar ner. Men jag vet faktiskt inte. Eller jo, vänta! Har du råkat bocka i "Kör utan nedladdat innehåll"-rutan? Det gjorde jag en gång nämligen och då var det bara storesaker som ville installeras.

 
sims3 tjejen

sims3 tjejen

28 december 2012 17:06

Det varkar roligt.

http://sims3tjejen.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Maja The Sims 3 Master

28 december 2012 17:29

Hej bästa Fanta!
Jag har det också, det är jättekul. Men efter ett tag kan det kännas lite upprepande... Trots jag har tillbehöret till det också. Visste du att det finns ett? Det heter "Pirater Och Adel". Hittade det på en liten gullig spelbutik i närheten där jag bor. Jag har alla tillbehör nu och jag vet inte om jag någonsin kommer kunna slita mig från det vanliga Sims 3 i alla fall... Tack så hemskt mycket för att din blogg existerar! Att du orkar. Jag har en blogg om sims men orkar bara inte vara så aktiv som dig.

Fanny

28 december 2012 17:34

Ja, jag känner till det spelet, men jag tänker inte köpa det förrän jag känner att jag vill ha mer uppdrag.

Tack så jättemycket för dina snälla ord! De gör min dag :) Jag undrar faktiskt själv hur jag orkar ibland, haha. Men det är så kul, och ibland har man så sjukt mycket inspiration och fingrarna skriver snabbare än vad man kan tänka sig.

 
Sindra

Sindra

28 december 2012 18:06

Najs!

http://sindraspecial.bloggplatsen.se

 
simslivet

simslivet

28 december 2012 18:11

Hej är ett fan av din blogg, älskar alla dina inlägg och allt du gör i stort sätt och undrar om du kan designa en headder till min blogg?

// Jätte tacksam för svar
Mvh Ditt största fan!

http://simslivet.blogspot.se

 
Ingen bild

Siri

28 december 2012 18:24

snälla svara :(

 
Linn

Linn

28 december 2012 19:56

Jag har själv haft medeltiden (jag laddade dock ner det olagligt..) men tog bort det eftersom det gjorde min dator seg, och pga att jag tyckte det var väldigt irriterande att man inte kunde spara och stänga mitt i allt, man var tvungen att göra klart massor av uppdrag osv.. Och jag som oftast får simslust på kvällen, måste gå och lägga mig sen och jag hinner inte spela klart.. = osparat spel som måste göras om. Hahaha vilka problem men aja. :)

http://linnsims.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Tone

28 december 2012 20:14

Take that wannabes? Ojjdå kaxigt värre. ;)

Fanny

28 december 2012 20:33

Haha, det var mest på skämt xD

 
Misan

Misan

28 december 2012 22:15

Nice. Fast tycker inte du också att det är svårare att fota i medeltiden?


Ps. Då är väl jag ingen wannabe om jag läste Hela serien flera gånger innan jag såg filmen ???

http://Misansims.bloggplatsen.se

Fanny

28 december 2012 23:09

1. Jo, det är skitsvårt! Hur man än gör så är det alltid någon nedrans vägg eller plumbob i vägen...
2. Nää, såklart inte!

 
Henny-penny

Henny-penny

29 december 2012 10:29

Jag har inte medeltiden men tycker att det verkar rätt så kul!

http://awesomesims.bloggplatsen.se

 
Ida

Ida

29 december 2012 10:35

Oj, du kanske såg att jag råkade kommentera på fel inlägg XD

http://Horszes.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Annis

29 december 2012 11:41

Älskar Medeltiden♥

 
Johanna

Johanna

29 december 2012 18:25

Var du verkligen tvungen att skriva att vi som bara sett filmen är Wannabes, du är sveriges(näst) största simsbloggare. Ta ansvar för det då.
Haters are gonna hate(var bara tvungen att skriva det)

http://sims-johanna.bloggplatsen.se

Fanny

29 december 2012 19:48

Haha, som sagt var det ju på skämt xD Fast jag tycker faktiskt att det är lite wannabe att tro att man är ett hardcore-fan när man bara har sett filmen. Men förlåt om du tog illa upp av det :)

 
Johanna

Johanna

29 december 2012 21:52

Ojdå, såg inte att det var ett skämt XD

http://sims-johanna.bloggplatsen.se

Fanny

29 december 2012 22:30

Haha det är ok ^^

 
Ingen bild

Annie

31 december 2012 08:42

Du och dina wannabes.. Och läste jag inte nyss att du inte hade någon blogglust? Vad händer nu? Varje dag ser jag typ 10 inlägg! Jag vet, ska inte klaga, men ändå..

Fanny

31 december 2012 10:24

Men herregud, det var ett SKÄMT! Roligt att se hur alla överreagerar xD

Plus att man kan få tillbaka blogglusten? Varför klagar du på att jag gör inlägg, det är väl lite skruvat? Var tacksam att jag ens har den här bloggen, det är bara ni som egentligen får ut något av det...

Förlåt om jag låter lite otrevlig, det är verkligen inte personligt menat mot dig. Det har hänt lite privata saker som får mig på sämre humör. Men jag förstår fortfarande inte varför du klagar på att jag har fått tillbaka blogglusten xD

 
Ingen bild

SandraH

7 januari 2013 23:02

Åh jag ÄLSKAR hungerpelen! :D Har snart läst utt sista boken :) Der var förresten du som fick mig att skaffa trilogin Fanny!

 
Kajsa

Kajsa

4 februari 2014 14:54

det är inte bra att skämta om sånt.

http://Flowerbear.bloggo.nu

 
Ingen bild

Undrar

2 september 2014 11:42

Jag har hört att man inte kan ha medeltiden på Windows 8 är det sant jag vill så jätte gärna ha det men jag vill inte köpa det för att jag är rädd att min dator ska lagga ihop om jag gör det.
Jätte bra blogg föressten:)

 
Ingen bild

Thesimsforalla

2 september 2014 12:42

Kan nån snälla läsa min nya blogg the simsforalla.bloggplatsen.se jag skulle bli så glad om nån gjorde det

 
Manga87

Manga87

2 september 2014 19:27

Hej fanta jo jag spelar the sims 3 och min simmar ser ut Som monster men jag vet inte vilket dåligt cc jag har

http://Bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Ovido - Quiz & Flashcards