Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 24 december 2012

The sims Medeltiden

Av Fanny - 24 december 2012 22:28

Tjena! Jag fick faktiskt The sims Medeltiden (samlarutgåvan <3) i julklapp. Just nu håller det på att installeras! Så jag undrar lite snabbt bara: Vill ni att jag ska skriva om det? Det kommer såklart inte att ersätta bloggandet om The sims 3, och det kommer inte vara lika mycket Medeltiden som det är "vanliga" sims. Svara i kommentarerna, jag vill ju inte blogga om något folk inte gillar!


Om någon undrar vad som förutom spelet hänger med samlarutgåvan:

 



Man ser min fot längst ner i bilden ó.Ó

 

Förlåt om bilden blev lite stor... I alla fall, det innehåller en affisch, en soundtrack-skiva, en papercraftplumbob, ett häfte med random medeltidsbilder och några små... dekaler? Jag vet faktiskt inte vad det ska föreställa, haha. Om någon vet får ni gärna säga till :P


Ni som har The sims Medeltiden, är det kul? Jag har rätt höga förväntningar faktiskt...

 
 
Ingen bild

Anna

24 december 2012 22:46

Hej Fanta!
Jag tycker medeltiden är jätte kul (nästan lika kul som vanliga) bara man har kommit igång med det ordentligt. I början kan det dock vara lite segt, men ha tålamod. När du har mer hjältar (dvs mer uppdrag) blir det roligare. Det är även ganska okomplicerat, speciellt för dig som är simproffs! Jag säger iaf lycka till! :)

 
Ingen bild

Elina

24 december 2012 23:38

Hej Fanny! TSM är jätte roligt! När jag köpte det för över ett årsedan och jag är inte besviken! Jätte bra grafik och sådant. Ultimata simset vore ju TSM grafik och TS3 sätt att spela på ;) Ha så roligt med spelet nurå! God jul :)

 
mini

mini

24 december 2012 23:39

Fick faktiskt också medeltiden idag! :D Fick dock ingen samlarutgåva. Men jag fick själva "grundspelet" till medeltiden eller vad man ska kalla det. :) Hoppas att du haft en jättebra jul!

http://minissimsblogg.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Viktor

24 december 2012 23:44

Ja, du får gärna skriva om det :-)

 
kajsa

kajsa

25 december 2012 08:22

tycker själv inte att TSM är speciellt rolig fast har ändå både grundspelet och pirater & adel. The sims 3 är 100000 gånger bättre

http://alltruntsims.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

SMER

25 december 2012 09:18

Jag vill inte vara taskig men jag skulle inte vilja läsa om medeltiden men jag vill gärna höra mer om typ årstider (fick det i julklapp så det skulle vara kul...) eller mer om övernaturligt.
ps. ÄLSKAR DIN BLOGG!!!<3

 
saga (Obs! sims-nörd!)

saga (Obs! sims-nörd!)

25 december 2012 09:54

Jag tycker att TSM är ganska dåligt, grafiken suger, och simmarna ser konstiga. Håller med SMER :)

http://rampljus.bloggplatsen.se

 
Lovisa

Lovisa

25 december 2012 10:11

Jag tycker att TSM är jätteroligt! Men det är ganska olikt de övriga simsen... Har spelat det sen det kom ut och tröttnar aldrig! Det finns så många uppdrag, och man kan klara uppdragen på många sätt! Jag tycker du ska blogga om det!

http://www.tecknaren.devote.se

 
Stina!=)

Stina!=)

25 december 2012 10:22

Jag fick också Medeltiden i julklapp!:D Men inte samlarutgåvan.;) Jag kan inte någonting av TSM...:( Så jag vill gärna att du bloggar om det!:)

http://Stinakarlsson.bloggplatsen.se

 
N O R A

N O R A

25 december 2012 10:22

Skriv om det! :) Fick årstider till julklapp!<33 IIIIIkk!!

http://noraslifeee.blogg.se

 
M I G

M I G

25 december 2012 10:57

Jag har spelat medeltiden lite och tyckte att det var kul. Men jag kan tycka att vanliga sims är roligare... Men jag tycker att du kan skriva om det... Man kanske tycker att det blir roligare att spela om du har några bra tips.
:)

http://simsellersims.blogspot.se

 
Ingen bild

Karusell

25 december 2012 11:10

Jag älskar TSM! Jag köpte samlarutgåvan när spelet kom ut och har verkligen inte blivit besviken. Dock är det lite svårt att spela vanliga Sims 3 och TSM "samtidigt" så jag brukar växla i perioder.

 
Nora, prosimmers

Nora, prosimmers

25 december 2012 11:49

Vore kul!

http://prosimmers.bloggplatsen.se

 
Sindra

Sindra

25 december 2012 11:57

Njaa.. håller nog med SMER och Saga. Jag tycker inte The sims medeltiden känns som Sims riktigt. Skriv om Övernaturligt istället!

http://sindraspecial.bloggplatsen.se

 
Ida

Ida

25 december 2012 13:50

Jag hller nog med Sindra, SMER & Saga om att TSM inte känns som sims riktigt.. Om inte annat liknar det väll mest Destination Världen... Visst kan det vara kul med ett inlägg ibland, men jag tycker att det är roligare med TS3... Men gör som du vill :) och jag tror inte att det är dekaler, jag tror att det kanske, kanske kan vara sigill,s¨na där som man sätter på brev, eller gjorde förut ;) Men gör iaf som du vill :)
// Ida

http://Horszes.bloggplatsen.se

 
soffi

soffi

25 december 2012 13:51

roligt att du fick det i julklapp! =) Gissa vad jag fick?........... The sims 3 årstider!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Längtar efter att få träffa dig (Men inte efter skolan.)

http://x3m.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Maria

25 december 2012 13:57

Tycker att du ska skriva om det :)

 
Ingen bild

Anonym

25 december 2012 14:54

Jag förstår inte Medeltiden, så det hade varit jättebra om du hade bloggat om det!

 
Ingen bild

Madde

25 december 2012 16:05

Jag har ett stooort problem, när jag fick sims 3 ramljuset. då skulle jag bli en akrobat. Men jag kom sen på att jag inte vet HUR man blir en akrobat, eller sångare eller trollkar. snälla kan du hjälpa mig, jag villl veta hur man blir trollkar, akrobat och sångare :)

 
Ingen bild

SandraH

25 december 2012 16:54

Jag tycker att Sims Medeltiden är jätteroligt! Enligt mig ser simmarna mer "verkliga" ut än i vanliga sims men det kanske bara är jag...
Iallafall, jag har tänkt länge nu att "Tänk om Fanta hade Sims Medeltiden, vad kul det hade varit!" Och så loggar jag in på datorn och ser detta inlägget och tänker "YAY :3"
Jaja, hoppas du gillar spelet! :)

 
Ingen bild

Therese

25 december 2012 17:06

Tycker inte det skulle vara så kul men du får väll göra hur du vill :-)

 
Ingen bild

Elin :)

25 december 2012 17:21

Jag tycker att det hade varit kul om du skrev om Sims medeltid, men det och också roligt att läsa om det vanliga Sims. Så du kan skriva något inlägg om medeltiden men mest om det vanliga :)

 
Ingen bild

Klara

25 december 2012 19:23

Jag tycker du ska blogga om The sims 3 medeltiden! Du komemr få fler inlägg och då kanske mer läsare. Jag är inte säker på om jag vill köpa det, så jag vill gärna veta mer om det. Men ingen av mina vänner har de, så jag vill att du ska blogga om det! Så jag inser vad det är för något, och vad man kan göra!

 
amanda

amanda

25 december 2012 20:14

Klart du ska skriva om medeltiden =), Naturligtvis inte om du inte vill men jag tycker det är intressant att läsa om lite olika sims-varianter.

http://mylifeasasim.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Emmy

25 december 2012 22:24

Det skulle vara kul om du skrev om det. Har det själv ;)
Men jag har total fasnat på ett mål(uppdrag). Lycka till! Ha så kul med ditt sims!

 
Ingen bild

Tilda

25 december 2012 22:37

Tycker meldeltiden är kul, har faktiskt medeltiden pirater & adel också! :) Men jag fick en ny laptop som är min egen, hade ingen egen förut. Så då installerade jag medeltiden först, och då gick det, sen installerade jag pirater & adel också. Jag trodde det skulle gå att starta, men ickesanicke, så nu kan jag tråkigt nog inte köra TSM. Men jag tycker att du absolut ska skriva om medeltiden, verkar vara väldigt kul (skulle vilja ha en sims blogg, men har redan två stycken!) Ja, tack för mig! Lycka till med att åka tillbaka till medeltiden, haha! :D

 
Ingen bild

Johanna

25 december 2012 23:20

Jag vet inte..... Jag har faktiskt ärligt aning om vad det är för spel. Så jag är inte så sugen på att läsa om det, verkar lite "overkligt".......
Men gör som du vill...!

 
Ingen bild

Felicia

26 december 2012 00:53

SKRIV! det är skit kul :D

 
Ingen bild

MiNA

26 december 2012 08:41

Skrivvvv om det de äger ! fick det också i julklap! :) och en sims3 mus som ändra färg efter hur simmen mår! jag spela medeltiden det är dock inte som vanliga sims men det är rigtigt kul! du kan ju i alla fall skriva litte om det det skulle jag i alla fall vara upperligt tacksam för!

 
Gräshoppan

Gräshoppan

26 december 2012 08:43

Köpte Medeltiden några månader efter att det kom ut. Lite besviken blev jag ju i början eftersom att det inte var riktigt som jag förväntat mig. Men när man väl har kommit igång så är det faktiskt väldigt roligt :)

Vissa saker kan man ifoförsig störa sig en del på. T.ex, det finns inget ordentligt kartläge, alla "plikter" som man måste hålla koll på, att man bara kan ha en sim i hushållet, men annars är det kul.

ps. Du får gärna skriva om medeltiden för mig, det skulle faktiskt vara kul.

http://simlii.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Hanna

26 december 2012 09:36

Jag tycker att du kan skriva om det, du skriver så bra så allt blir interessant att läsa om :)

 
Ingen bild

J

26 december 2012 11:58

Som medeltidsfantast är jag ett stort fan av detta spel. Älskar kläderna, musiken och miljön. Spelet har också en hel del humor, precis som TS3 kan ha.
Det finns många intressanta uppdrag, i början kan det vara lite segt men ju fler hjältesimmar man skapar desto roligare blir det. Varje gång man börjar på en ny "ambition" får man dock göra ett nytt kungadöme, vilket kan vars lite tråkigt eftersom man lätt blir fäst vid simmarna.
Spelet har mycket att erbjuda, och fast jag spelat mååånga timmar har jag ännu inte tröttnat eller upptäckt allt.
Skriv gärna om spelet, men väta tills du verkligen har blivit insatt och förstått vad det går ut på. ;)

 
Rebecca

Rebecca

26 december 2012 13:04

Jag tycker inte att du ska göra det...

http://thesims-life.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Annis

26 december 2012 13:44

Det är roligt när man har kommit långt i spelet!!Har alla Sims medeltiden!

 
Ingen bild

enhörning

26 december 2012 14:59

Det är kul, speciellt om man vill testa något nytt. Är man dock väldigt fäst vid det vanliga spelsättet till sims kan man nog bli lite besviken. Men jag tycker att det är roligt i alla fall!

 
Alva

Alva

26 december 2012 15:45

Hej, grym blogg! :)
Gör du länkbyten? Är lite sugen på att länka dig på nyår då du skriver om ett så speciellt ämne (och är "specialist" på det).

Skulle bli jätteglad om du svarade på min blogg då jag inte vill missa nått ;)

Kram,

http://Awi.Bloggplatsen.Se

 
Saga

Saga

26 december 2012 16:01

SNÄÄÄÄLLA SKRIV!!! Jag kanske skulle skaffa mig The sims Medeltiden, men jag vet inte så mycket. Jag behöver veta mera, och det är jag ju inte ensam om. Men du kanske kunde slänga in några inlägg lite ibland, så kanske man kan få en lite bättre uppfattning av spelet! Ha de bra sålänge, jag fortsätter läsa!

http://sagasfoton.blogspot.se

 
Linnea

Linnea

26 december 2012 16:02

Jag köpte det när det släpptes och hade höga förväntningar! Vid denna tid hade jag tröttnat lite på vanliga Sims 3 och blev glatt överraskad med Medeltiden! Det hela med att göra uppdrag och köpa nya byggnader och så gör det hela roligare :-)

http://www.FakeDiamond.tumblr.com

 
Ingen bild

Ellie Styles

26 december 2012 16:07

Haha jag fick också the sims medeltiden :D men jag fattar inte så mycket med den här, det vore kul om du kan skriva om det ❤

 
Ingen bild

Bomben

26 december 2012 17:05

Du borde skriva om det. Det är ganska segt i början men efter ett tag vill man knappt sluta spela!

 
Ellen

Ellen

26 december 2012 17:53

Jag har själv inte spelat det men det värkar kul iaf :) hoppas du tycker det är roligt ^^

http://www.pirra.bloggplatsen.se

 
Anonym

Anonym

17 januari 2013 20:02

Det kan du skriva om ^^
Jag gillar det, förutom när man inte vet vad man ska göra på uppdragen ... -.-
Och när uppdragen tvingar en att göra massa romantiska saker med en annan person när man redan är gift/förlovad/i ett förhållande xD

http://mysimspage.blogg.se

 
Anonym

Anonym

17 januari 2013 20:03

Haha, jag fick också The Sims Medeltiden i julklapp!! ;D

http://mysimspage.blogg.se

 
Anonym

Anonym

17 januari 2013 20:04

Lol fin fot x)

http://mysimspage.blogg.se

Fanny

18 januari 2013 08:00

Jag vet :'D

 
Ingen bild

Siri

1 augusti 2014 14:39

Hihi det var jag som kom på Sims 4 för min pappas kusin jobba me sims och jag fick en ide om ett sims spel så jag mailade de till honom och sen typ nåt trekvartsår efter fick jag ett paket med sims 4 i posten och ett tack-för-tipset-brev ! Tycker själv resultatet blev väldigt bra.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Ovido - Quiz & Flashcards