Fantas simsblogg

Alla inlägg under november 2012

Av Fanny - 21 november 2012 18:15


Såg precis att några hade skrivit kommentarer på en annan blogg om att den bloggen var 100 gånger bättre än min blogg, att min blogg var jättedålig och att den kunde slänga sig i väggen. Visst, kul för personen som fick kommentaren, men jag mår bara skitdåligt av det, även om det var skrivet typ i mars. Var faktiskt nära på att gråta. Hoppas ni som skriver sånt där förstår att det verkligen sårar. 


Mitt Årstider har funkat okej idag. Kunde spela i ca en timme med Christoper Steel (aktiv sim i Sunset Valley) innan det frös och sedan kraschade och det kraschade inte när jag sparade via Ändra stad-läget, så jag fick spara typ var tredje minut. Under den lilla dyrbara tid har jag filmat lite till min kommande Let's play och tagit en massa bilder på hösten! (har förresten lite idétorka, så det kanske inte blir så intressanta inlägg de kommande dagarna)

 


Alltså seriöst, DETALJERNA I DET HÄR SPELET. Ser ni att det droppar från taket?

 

Lövkrattning ftw

       

Gör er redo för att få ont i magen!


#Hatersgonnahate


"Wihoo, jag vann!"


"Jag förlorade och mår jätteilla, det här var en dålig idé"


Efter så mycket paj kanske det passar bättre med något nyttigare.


... Eller så bara använder du pumpan som prydnad.

 

Några roliga saker att göra på hösten:

- Samla hela familjen och kratta löv tillsammans.

- Hoppa i vattenpölar!

- Spring iväg till höstfestivalen och delta i alla tävlingar.

- Ta en uppfriskande promenad till parken. Obs, glöm inte paraplyet xD

- Skär pumpor tillsammans med kompisarna. Eller helt själv.

- Klä ut dig till en varmkorv och gå på bus eller godis-runda!

- Regnar det? Tänd en mysig brasa och läs en bok istället för att vara ute.

- Ta en tur genom spökhuset; Om du vågar...!

Av Fanny - 20 november 2012 15:45

Hej! Idag har jag vart sjuk och därmed stannat hemma från skolan. Den tiden har jag använt till att besvara alla mina 153 frågor! Eller, jag har fått ta bort extremt många då de var dubletter eller liknande, så det blev ca 100 i slutändan. Men det tog mig fortfarande en timme! Jag tänker i alla fall bli mycket bättre på att besvara frågor i framtiden. :) Så ni som ställde er fråga den 7 augusti och framåt, era frågor är besvarade! 


Jag har även använt tiden till att bygga ett hus vid namn Grönt är skönt. Det har 1 sovrum med dubbelsäng och ett badrum med toalett och kombinerat badkar och dusch. Det finns på exchange, ifall någon är intresserad av att ladda ner det. Mitt spel kraschade faktiskt inte medans jag byggde, det kraschade när jag precis hade sparat huset - tur i oturen! Så här ser det ut:


Huset från utsidan.


Ett ganska litet vardagsrum.


Köket. Dörren är till sovrummet.

Badrummet.


Sovrummet.


En liten överblick över huset.


Och sist men inte minst: Huset bakifrån!



Klicka HÄR för att komma till husets nedladdningssida. Det innehåller föremål från Husdjur, I rampljuset, Leva livet, Drömjobb och Lyx & Design. Om du inte har dessa kommer föremålen från de spelen att ersättas med standardföremål.


Ska även försöka fixa en del av Drömmar idag, men jag lovar ingenting med tanke på att mitt spel inte funkar så bra för tillfället. Hoppas ni förstår :)

Av Fanny - 18 november 2012 16:48


Nej, tyvärr. Mitt spel funkar fortfarande inte. Men jag har hunnit spela lite på sommaren (och på hösten hemma hos en kompis, TACK HENNING, besök hennes blogg som hon har med en annan kompis och säg till henne hur awesome hon är), och då tagit lite bilder, så jag tänkte dela med mig av dem. Men jag är så jävla arg på att EA fortfarande inte har gjort något åt allas problem, eller på att de inte kan ge ut fungerande spel för en gångs skull -.-


       
Alla dagar är inte fina dagar...



Skynda in!


 

När det har klarnat upp är den alltid mysigt att sola lite på stranden.




... Eller äta middag på bistron.

 

"Vaa... Regnar det igen?"


 

"Japp, fram med paraplyet!"




  


"Vadå, magplask är ju senaste modet. Flaxa lite med armarna också, då ser det snyggare ut!" 

      

Efter ett tag blir simmen solbränd...

 



Det är inte så mycket, men tyvärr är det allt jag har att komma med. Jag jobbar för fullt med att hitta en lösning på problemet... Jag berättar såklart ifall jag gör det.

Av Fanny - 16 november 2012 22:21

Just nu är jag så otroligt, otroligt arg. Så det här kommer inte att bli ett inlägg med den vanliga, glada Fanta som sitter och sjunger. Bara så att ni är medvetna om det.


Tror ni att Årstider funkar för mig eller? NEJ! Såklart det inte gör! Det kraschar hela tiden, och när det inte gör det är det jätteallvarliga grafiska problem och så fastnar det varje gång jag försöker spara?! Jag har provat med allt! Tagit bort allt nedladdat innehåll, rensat ut Cache-filerna, till och med suttit och installerat om Årstider. Men nej, det där lilla skitspelet envisas med att inte funka?!

Jag är så arg! EA, ni kan väl prova att ge oss spel som faktiskt fungerar nästa gång?! Ett litet förslag bara, det kanske kan vara till hjälp?! GRRR! Min andra dator kan inte ens ta in skivan, utan spottar ut den varje gång. 

 

Uppdateringen kommer alltså att suga tills jag hittar en lösning på problemet. Om någon av er har idéer på vad jag ska göra är de mer än välkomna. Och nej, jag vill inte veta hur kul Årstider är för er... Jag har inte ens hunnit komma till hösten, för att det lägger ner direkt. Gå och dö, buggjävlar. Får väl sätta mig och ägna hela dagen åt att installera om skiten igen, trots att jag gjorde det för mindre än en vecka sedan.

Av Fanny - 15 november 2012 15:20


  

Förstår ifall ni hatar mig efter den här videon...

Av Fanny - 15 november 2012 07:00


Tidigare delar:

Del 1 Del 2 Del 3 Del 4 Del 5 Del 6 Del 7 Del 8 Del 9 Del 10 Del 11 Del 12 Del 13 Del 14
Del 15 Del 16 Del 17 Del 18 Del 19 Del 20 Del 21 Del 22 Del 23 Del 24 Del 25 Del 26 Del 27


Jag rekommenderar att du som ny läsare börjar läsa från Del 1; Annars kommer du inte förstå något! Det kan även vara  bra att snabbt skumma igenom den senaste delen innan du läser den här om du inte riktigt minns vad som har hänt sen sist.

Det blir tyvärr en väldigt kort del idag, men jag vill att det ska vara spännande och det vore inte lika spännande om jag inte slutade där jag slutar idag. Funderar på att byta Wendy-dag från torsdag till söndag, då kommer jag ha mer tid på mig att göra den...


- Del 28 - 

- Jaha? muttrar Wendy för sig själv och drar en djup suck. Det är så typiskt mig att säga nej till ett sådant erbjudande, tänker hon surt. Hon har fortfarande blicken på platsen från vilken Andrea försvann och överväger att springa ikapp henne för några sekunder, men Wendy skulle förmodligen bara snubbla, så panikslagen som hon blivit. Dessutom är hennes ben som fastlåsta, trots att de darrar så.

  


Hon stirrar upp mot himlen, och hittar inget som helst tecken på att det börjar bli dag igen. Himlen är mörkare än någonsin.

Hur sjutton ska jag nu klara mig, utan mat och allt?




Då börjar hon gråta igen. Först bara snyftar hon lite, sedan börjar hon storgråta. För att allt är så eländigt och att hon mår så dåligt. För att hennes liv har varit så misslyckat.



Sen, bara för att hon redan är så ledsen, råkar hon som av en händelse komma ihåg Nancy igen. Och det gör inte direkt saken bättre, om man säger så.


 


- Jag orkar inte längre, gnyr Wendy för sig själv. Jag orkar verkligen inte.



Jag bryr mig inte. Jag kan väl lika gärna dö här. Det gör ingen skillnad. Vad för liv har jag att leva ändå, liksom?

 

 

 

Hennes hjärta dunkar som aldrig förr när Wendy, som fortfarande gråter, springer bort till den lilla sjön bredvid; Fast besluten på det hon nu tänker göra...



Andrea är redan långt borta från platsen där hon lämnade Wendy. Efter alla år i skogen har hon lärt sig att transportera sig snabbt från olika platser. Hon försöker hitta en plats att sova på i natt.



Här blir nog bra. Eller, kanske inte bästa stället, men jag är ju så trött...

 

 

Andrea brer ut sovsäcken.




Precis när hon är på väg att dra sovsäcken över huvudet hör hon ett plaskande och ett skrik, en flickas skrik. Det skrämmer vettet ur henne, feg som hon är. 



Vad var det där?!

 


 

Hon reser sig sakta upp och försöker smälta informationen. Ett plask och en flickas skrik. Plasket måste komma från sjön, och skriket...

Sedan inser hon att det bara finns en enda sjö i närheten. Sjön där hon lämnade flickan hon nyss stött på. 



Hela hon fylls av panik. Hon lämnar kvar sovsäcken där den är och börjar springa. Hon är gammal och det är väldigt svårt för henne att springa så snabbt, men hon kämpar.



Hon hinner fram alldeles lagom för att se henne sjunka ner under vattenytan...


Fortsättning följer...

Kommentera vad ni tyckte!





Av Fanny - 14 november 2012 20:21


Imorgon släpps, äntligen, det grymt efterlängtade The sims 3 Årstider! Jag har förbokat mitt och får det i morgon, så jag kommer att ha Tema Årstider precis som med Övernaturligt (jag är medveten om att jag aldrig gjorde klart Tema Övernaturligt, jag ska fixa det). Vissa har ju redan fått det idag, så vad tycker ni som redan har det om spelet? Lever det upp till era förväntningar?


                     

Av Fanny - 14 november 2012 18:00





Känner du att du har brist på bilar i spelet? Den här sidan har jättefina bilar (och andra saker) att ladda ner, gratis och av hög kvalité utan buggar! Här är några av mina favoriter:



Imponera på grannarna med en sportig Porsche (stavning...?)


...Eller så kan du köra med en Mercedes som inte sticker ut lika mycket.









Meh, orka sitta och bygga upp sin karriär eller kändisnivå?

Jag kör med min egenköpta limousin istället!


I den här får hela familjen plats.

...Fast vem bryr sig om man får plats när man kan ha en så här cool bil?!


Klicka på bilden av respektive bil för att komma till dess nedladdningssida och klicka HÄR för att titta på fler av hans bilar!

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Ovido - Quiz & Flashcards