Fantas simsblogg

Alla inlägg under oktober 2012

Av Fanny - 4 oktober 2012 07:45

Senare idag ska jag åka iväg till arlanda flygplats och ta ett plan till Paris, för min morbror gifter sig där på lördag! Jag kommer ha med mig datorn, men förmodligen kommer jag inte att blogga under tiden; Är man i Paris vill man ju kunna ka upp i eiffeltornet och gå till Ladurée för att äta macarons, inte sitta vid datorn hela dagarna ;) Alltså tror jag att det inte blir någon uppdatering under tiden, men man vet ju aldrig. Jag är tillbaka på söndag kväll, jag är alltså inte borta särskilt länge. 



Ha en bra helg!

 

 



Av Fanny - 1 oktober 2012 07:59

Som jag skrev i min mini-recension om övernaturligt var jag rätt så besviken på Zombiesarna till en början. De kom till tomten, åt upp plantorna och sedan stod de bara där som helt vanliga simmar (förutom att de gör äckliga zombieljud ibland) tills de gick hem. De attackerade inte ens simmarna!


Men häromdagen när det var fullmåne hörde jag av någon konstig anledning musik nere i trädgården... Och när jag gick och kollade, vad såg jag då? Ett zombieparty! ^^ Zombiesarna hade börjat dansa zombiedans i min trädgård. 


Det såg rätt kul ut faktiskt. Kolla själva:


  

Videon blev lite fail, men ni fattar. Det här är en av de många anledningarna till att jag älskar The sims. Man blir alltid överraskad och märker något nytt!

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Skapa flashcards