Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 11 september 2012

Snygghysterin

Av Fanny - 11 september 2012 19:49


Den här kommentaren fick jag på det här inlägget för ett tag sedan. Och jag blev faktiskt riktigt, riktigt ledsen av den.


Nu tror ni säkert att jag menar att jag blev sårad för att jag själv tyckte simmarna var fina, men så är inte fallet. Det jag blir så ledsen över är att det är en sådan otrolig snygghysteri överallt, till och med i ett datorspel! Om det är ett endaste litet fel så börjar man skriva en hatkommentar, börjar rada upp vad som är fel och skriver att de är fula. Det är så hemskt! Det är så otroligt hemskt!

 

Det har inte så mycket med sims att göra, men jag måste verkligen ta upp det.


Jag vet att det bara är "dockor" i ett datorspel, men så här är det ju i verkligheten också? En tjejs självförtroende är oftast så sjukt känsligt (säger absolut inte att det är så med alla, men det är ju väldigt vanligt), och det krävs så lite att krossa det helt. Om alla gör snygga fotomodell-simmar så kommer ju det bli idealet, att det är så man ska se ut. Då kommer säkert någon tonårstjej att börja tänka Ååh, alla är så snygga, smala och perfekta... Så sitter jag här, tjock med en massa finnar, och stirrar på min datorskärm...

 

Men ingen ser ju ut så egentligen? Kolla på den här simmen, till exempel, en av de mest nedladdade och rekommenderade simmarna på exchange. Hon är snygg, det erkänner jag. Men känner ni till någon som faktiskt ser ut så IRL? Känner ni till någon som har så liten näsa, så stora läppar, så glänsande ögon med så långa ögonfransar och så blank hy som inte har någon plastikoperering? Jag tror erat svar är nej. Sen dessutom är de där simmarna jag gjorde inte så fula egentligen? De är faktiskt rätt ovanligt att se ut så också, om jag såg någon som ser ut som de där tjejerna skulle jag lätt tänka att de var snygga. Jag försökte göra dem så unika så möjligt, men det gick inte särskilt bra... Den normalaste är ju Carina, den svarthåriga, ändå. Jag skämdes nästan lite för att jag hade gjort de andra två så perfekta. Men det räckte alltså inte?


Sen dessutom, om vi ska gå tillbaka till simsämnet, blir ju inte simmarna roliga om de ser perfekta ut. Jag tror att den roligaste simmen jag någonsins spelat med var ful, fast på ett charmigt sätt, och hade dåliga egenskaper, fast på ett charmigt sätt. Att spela med en skitsmal sim med stora ögon och läppar som har perfekta egenskaper är inte kul, något jag vet av erfarenhet! 


Men i alla fall. Varför och när blev utsidan så viktig? Vem bestämde att det är snyggt att vara smal? Varför är det fel att ha stor näsa? Och varför i hela helvete dömer vi inte folk efter deras inre?


Så, jag ville bara få ut den åsikten. Håller någon med mig?

 
 
Rebecca

Rebecca

11 september 2012 21:02

Jag håller med dig!
Jag kämpar själv lite för att få folk att fatta att det är insidan som räknas och inte utsidan. Sådanna inlägg gör jag på min irl blogg. (musik-livet.bloggplatsen.se)

Förresten den där tjejen som skrev att dina simmar var fula. Bry dig inte om henne. Hon är inte värd din uppmärksamhet.

http://thesims-life.bloggplatsen.se

 
Sandis

Sandis

11 september 2012 21:08

Jag håller med dig!!!!

http://salmy.blogg.se

 
Maria

Maria

11 september 2012 21:09

Jag håller med dej! Jag har ju inget hår liksom (cancer) o liksomnär man är tjej är det ju viktigt att se bra ut o så, jag går fortfarande runt med mössa på huvet även om jag har fått tbx lite hår, men skulle jag ta av mej mössan så skulle alla illstirra på mej. Och varför är alltid kort hår förknippat med kille? När jag är ute o tex äter så blir jag kallad kille för att jag oftast har svarta kläder o mössa? Varför liksom? Nu kanske ni tror att jag inte alls bryr mej om utseende, men det gör jag faktiskt lite, jag sminkar mej lite tex till skolan (går i 7an) och hur jag klär mej o.s.v
Men ändå, vem har liksom inte finnar?

http://www.livetnu.bloggplatsen.se

Fanny

11 september 2012 21:22

Herregud, det du skriver är så sjukt hemskt alltihop. Jag tycker faktiskt det är snyggt när tjejer har kort hår...

 
Julia

Julia

11 september 2012 21:09

Jag gör smala bleka simmar med glansig hy för jag vill se ut så på rikt, men det betyder ju inte att en tonårstjej ska att börja tänka Ååh,alla är så snygga, smala och perfekta. Jag är rund om magen jag är mobbad har varit det enda sedan jag började dagis men jag gör mina gubbar perfekta för att jag vill se ut så min dröm kropp blir det nästan som & jag gör mina gubbar unika på mitt egna sätt, men jag tycker det är dumt att döma folk efter hur dom ser ut. (Förlåt om det blev lite små fel orkar inte rätta.

http://the-sims-star.bloggplatsen.se

Fanny

11 september 2012 21:18

Men det är ju det som är så hemskt! Alla tycker de är så tjocka och fula, så då gör de snygga simmar i stället...

 
Saga, ALLT OM SIMS

Saga, ALLT OM SIMS

11 september 2012 21:33

Vad himla bra tankar du har Fanta! Helt stört att det ska vara en sån otrolig skönhetshysteri. Jag tycker det är roligare om simmarna är personliga och verklighetstrogna än om de är, vad som många anser, perfekta...

http://alltomsims.blogspot.se

 
Ingen bild

Moumintroooll

11 september 2012 21:40

Klokt skrivet Fanny. Det är helt sjukt att alla ska dömas efter utseendet hela tiden. Bara skit i den som skrev kommentaren, jag kan lova att hon inte är särskilt perfekt själv. Jag håller med dig, perfekta simmar är inte särsklit roliga att spela med. Tack för den bästa simsbloggen någonsin.

 
Julia

Julia

11 september 2012 21:53

Fanta håller med det är så sjukt hemskt så klart ska man inte döma någon för hur man ser ut men nu gäller det sims, men vet inte hur jag ska förklara hur jag tycker för alt jag har skrivit låter fel så jag ska nog vara tyst.

http://the-sims-star.bloggplatsen.se

 
Julia

Julia

11 september 2012 21:56

Ps fanta det som ulla skrev lyssna inte på hon du gör jätte fina sims 3 gubbar hon är bara avensjuk, kram och jag älskar din blogg. :)

http://the-sims-star.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Violina

12 september 2012 03:34

Jag har gått och väntat på att någon äntligen skulle ta upp det!
Jag tycker det är så hemskt att se dessa supersmala simmar med världens botox läppar och enorma ögon, det är nog få som kan se ut så utan operationer...
Jag spelade alltid med sådana simmar när jag var yngre, nu älsar jag att spela med unika simmar! Ett exempel är att jag nuförtiden gör mina simmar kurvigare, minst i mitten på den där "staplen"! Supersnyggt om ni frågar mig! Jag leker också mer med näsorna, jag aldrig små uppnäsor längre!(men jag tycker att det är jättesöt)
Jag älskar också att göra mig själv och mina vänner, ingen av oss är perfekta, men vi är vackra på vårt sätt, precis som ni alla är!
Btw, vore det inte coolt om vi kunde starta en trend med mer "verklighetstrogna" simmar?
Aja, det var bara min åsikt.
Kram Violina

 
Ingen bild

A

12 september 2012 08:22

Håller med dig fanta! Jag brukar göra mina simmar så unika som jag kan, men det är inte alltid jag lyckas! Kram!

 
Ingen bild

elefant

12 september 2012 10:44

Jag håller med dig till fullo -nästan. Själv tycker jag att den där simmen du länkade till var, hm, vidrig. För ja, jag tycker att överdrivet stora bröst och läppar, tanig i resten av kroppen och alldeles för mycket tid tllbringad i solarium är skitfult och ganska äckligt. Jag tycker att helt normalt folk, med finnar och helt normala kurvor är fint -just för att det är naturligt. Och för att jag faktiskt tycker att det är finare än blonderade fjortisar med ett ton smink och plastikopereringar.

 
Lime

Lime

12 september 2012 11:13

Missta inte mej, är ingen tonårsflicka, men instämmer helt i det Fanta skrev. Själv tycker jag att det är just variationen i naturen (=alla ser olika ut), som är vackert.

PS. Och så har jag begravt en viss yxa! ;)

http://isims.biz/se

Fanny

12 september 2012 21:44

HERREGUD TACK FÖR ATT DU FÖRLÄT MIG JAG VAR SÅ OROLIG ATT DU INTE SKULLE GÖRA DET

 
Aleex

Aleex

12 september 2012 11:32

Min respekt för dig höjdes till max när jag läste den här texten. Det är så enormt tråkigt med perfekta simmar, jag älskar simmar som är lite operfekta, ingen är perfekt, perfekt = tråkigt! Jag älskar när simmarna kanske har ett par kilo extra (inte fel att ha ett par kilo extra menmen ni förstår!) en böjd näsa, korta ögonfransar, JAG ÄLSKAR MISSPERFEKTA SIMMAR!!!!

http://epicsims3.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

A

12 september 2012 13:41

Jag håller verkligen med dig! Och en sak som jag undrar över är varför det alltid ska vara så fel att kalla någon "tjock" och inte fel att säga "gud vad smal du är" (på ett elakt sätt) eller "får du ingen mat hemma eller?" o.s.v Jag är en sådan person som är jätte smal och när jag var liten så bröt jag armen så den ser liksom sne ut på något sätt och jag blir liksom typ mobbad av det. Jag förstår inte varför det alltid ska handla så mycket om utseénde och så vidare så jag håller med dig. Kan du inte göra en historia någon gång som handlar om typ en familj eller något som är ganska annorlunda. Jag menar att dom liksom inte har ett perfekt utseénde, perfekta egenskaper och stöter på många problem. Tror att många skulle gilla en sådan historia! Kram :)

 
Ingen bild

Annis

12 september 2012 14:46

Håller med och beklagar att hon/han skrev så!

 
Marre

Marre

12 september 2012 14:46

Tyvärr blir det ju så i dagens samhälle och dagens "barn"pogram gör det ju inte bättre, som när jag tittade på ex ant-farm med min systerdotter så är den elaka tjejen den populära och ja lite snygg då och då tänker väl många "om jag är elak så blir jag populär och sånt"
Typ på Medeltiden var det vackert att vara tjock man målade t.o.m folk tjockare på poträtt det var för att vissa att man var rik och kunde köpa mer mat
Men sen har ju alla olika stilar även om man själv inte tycker om det men så är det

http://disneymarresims.bloggplatsen.se

 
Sindra

Sindra

12 september 2012 14:55

Jag håller med dig och Marre! I alla barnprogram, typ som i Lycka till Charlie. Där har dom inga finnar och är smala osv. Och alla simmar på exchange! Dom ser så himla sminkade ut!
Och bara för det betyder det inte att jag är en apa. Jag borstar håret och dushar ändå.

MEN VARFÖR BARA UTSÈENDET?

http://sindraspecial.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

isa

12 september 2012 15:01

Jag tycker det är tråkigt med helt perfekta simmar o en massa fusk ,man kan ju inte svimma eller något (om man använder testingcheatsenabled true... o fusket me brev lådan gor alla glada men hela tiden ) så nuförtiden använder jag nästan aldrig fusk (bara motherlode ibland) PS det rör inte innlägget så mycket men jag har inte finnar :D men får det nog snart :( jag är 11 år

 
Maria

Maria

12 september 2012 15:05

Aa så snällt av dej Fanta ;) <3

http://www.livetnu.bloggplatsen.se

 
Nea

Nea

12 september 2012 15:07

Guud vad arg man blir!

http://livetisims.bloggplatsen.se

 
Maria

Maria

12 september 2012 15:09

Aaw så snällt av dej Fanta ;) <3 *

http://www.livetnu.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

isa

12 september 2012 16:17

familjen var ju bra skulle ladda ner den om jag var medlem (ä inte det,p.g.a. vill inte , orkar inte))) =(

 
Ingen bild

Natta

12 september 2012 17:04

Alltså jag håller med dig jag har rätt så kort hår men jag är fortfarand tjej! Men jag är typ en pojkflicka men ändå alla är olika och det är bra jag menar tänk om alla var lika dana det skulle vara skit tråkigt!

 
Jossa :)

Jossa :)

12 september 2012 17:10

Klokt skrivet! Jag tyckte de där simmarna var coola ^^

http://hopeindecember.blogg.se

 
Ingen bild

Elin

12 september 2012 17:36

Altså jag tycker faktiskt att dina simmar var väldigt fina i ansiktet. Så den där tjejen, eller killen var inte så snäll i sin själ! Men vad var det ja skulle skriva nu igen......
Jag tycker faktiskt att dom borde ha att man kan ha finnar i sims. Annars har liksom simmarna lite väl "slätt" ansikte;D

 
Josefin :)

Josefin :)

12 september 2012 17:36

Bra och fin blogg! Måste tipsa om en annan jag hittade, är jättebra :P Hon skriver om grejer som tonåringar skriver om och massa annat najs, typ The Sims 3 :P ! http://www.nattstad.se/Kokosbollen

Läs den och tipsa gärna vidare :P

http://www.nattstad.se/Kokosbollen

 
Wilma

Wilma

12 september 2012 17:58

För att inte vara så gammal har du verkligen djupa tankar, och det avgudar jag dig för.
Håller verkligen med dig. I början när jag började spela The Sims gjorde jag alla mina simmar exakt likadana: Perfekt ansikte, jätte smala osv osv. Nu gör jag mer unika simmar, med kurvor, brister och ett eget utseende. För det är det som gör dem så roliga att spela med! Perfekt är tråkigt.

http://simdream.bloggplatsen.se

 
Wilma

Wilma

12 september 2012 17:59

Oj misslyckades lite med länken där...

http://simsdream.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Sims3Lover

12 september 2012 18:12

Jag håller verkligen med dig, och många andra som skriver kommentarerna här. Jag har alltid, sen början av mitt sims-spelande, gjort unika simmar. Alltid lite knubbiga, aldrig ett perfekt ansikte, o.s.v Men en gång gjorde jag en perfekt PERFEKT familj med kurviga snygga tjejer och byggde värsta drömhuset åt dem. När jag var klar så tänkte man: ''Jaha... Vad skall jag göra nu? Fortsätta deras tråkiga perfekta liv eller skapa kaous?'' Jag testades sedan med ett perfekt liv åt dem, men det blev så tråkigt att man kände för att kasta ner datorn för balkongen och göra något annat. Men sen skapade jag kaous... och gjorde om huset... och deras liv. Och vaóula och man har en till rolig familj att spela på!

 
Mai

Mai

12 september 2012 18:22

Bry dej inte Fanta, hon e bara avundsjuk...
Jag tycker dina simmar är jätte fina och jag håller värkligen med dej :)

http://mymai.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Natta

12 september 2012 18:45

Jag håller med dig fanta och du är en jätte bra bloggare du skriver om det man vill veta.

 
Ingen bild

Hanna

12 september 2012 18:51

Helt rätt helt rätt... jag önskar att vi människor kunde sluta bry sig så mycket om skönhet och tänka på insidan istället, precis som alla djur gör. Det är det jag älskar mest med djur, de bryr sig inte om man är ful, tjock eller inte klär sig trendigt. De älskar en lika mycket ändå.

 
Ingen bild

Sony

12 september 2012 19:19

Hej!
Jag vet att man inte ska döma folk efter utseendet men det är det vi ser först. Mitt hår ser jätterufsit efter typ 5 min och för nåt år sen hade jag kala fläckar.

 
Ingen bild

Annis

12 september 2012 19:20

Jag har väldigt dåligt självförtroende för jag blir mobbad t.ex idag grät jag för att dom var så elaka!Och då när jag spelat sims har jag gjort vackra simmar för jag vill också se ut så där jag vill också vara så där perfekt men detta inlägg fick mig att få lite mer självförtroende så att när jag kommer till skolan kanske jag kan stå i mot dom så tack!

Fanny

12 september 2012 20:31

Ååh, har jag förbättrat folks självförtroende?! KÄNNER MIG SOM EN ÄNGEL NU HEHEH

 
SimsSandra

SimsSandra

12 september 2012 19:48

Jag har sett EN person i hela mitt liv med glansig perfekt glansig hud och med enorma muskler, men han var tyngdlyftare också ... Nu har han (nog) slutat med det och ser faktiskt mycket finare ut, med normal hud, normal kropp och allt sånt där. Sen ser simmar med glansig hud och linser ut som prydnadsdockor, sånna som inte ska användas, bara visas upp.

http://simssandra.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

största fan fanta!

12 september 2012 19:52

ååå så dumt skrivet av någon!!! det är ju bra kul att spela med anurlunda o tjocka simar jag mena utsenete är inte det vigtagaste utan insidan !!!! man kan ha en tand jag bryr mig fy fan inte utsendet är inte allt

 
Ingen bild

selma

12 september 2012 19:55

jag tycker dom var söta!

 
Bella

Bella

13 september 2012 07:10

Åh, det är såna kommentarer man blir så ledsen av!
Men jag tyckte simmarna var jättesnygga och söta!

http://coolapysseltjejen.bloggplatsen.se

 
Henny-penny

Henny-penny

13 september 2012 07:39

JAG HÅLLER MED DIG 100%!!!!!!!

http://awesomesims.bloggplatsen.se

 
saga

saga" title="http://bloggplatsen.se]saga[/url]" target="_blank">bloggplatsen.se]saga[/url]

13 september 2012 09:02

Bry dig inte om en där kommentaren, du gör ju jätte fina simmar! Det är modigt att stå på sig. Har lästa alla kommentarer i det här inlägget och jag tycker att du ska vara stolt!!
Ps håller med dig. Min favorit sim är lite tjock och har stor näsa och dåliga egenskaper men hon är bara bäst!

http://Rampljus. bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Annis

13 september 2012 09:31

Fanta du är en ängel!

 
Elli (Steffsi på TheSims3.com)

Elli (Steffsi på TheSims3.com)[/url]

13 september 2012 16:54

Håller med till 100 % Fanny!! Så kul att veta att fler tycker som man själv! :D
Man ska gilla sig själv även om man är lite rund, alla är vi fina, ingen är perfekt

http://MaybeCrazy.bloggplatsen.se

 
Elli (Steffsi på TheSims3.com)

Elli (Steffsi på TheSims3.com)[/url]

13 september 2012 16:58

Föressten, dem simmarna hon sa inte var snygga, jag tycker dem var fina alla tre. Det var ju kul med hon som har blått/turkost hår ju!!

http://MaybeCrazy.bloggplatsen.se

 
Michelle

Michelle

13 september 2012 17:47

Jag håller helt med! Men sådana människor som säger sånt är bara avundsjuka!
Själv är jag väldigt kort och har tandställning. Vissa kollar konstigt på mig för det för att dem som är yngre än mig är längre.. Jag blir så sur när folk gör så. Och efteråt ser jag hur dem viskar.
Och Maria. Det är väldigt snyggt med kort hår på tjejer. 3 Tjejer i min klass har det och dem är jätte fina. Men beklagar det med cancern..

http://www.lillatjejensliv.bloggplatsen.se

 
Michelle

Michelle

13 september 2012 17:49

Ps. Tycker att dem simmarna var jätte fina. Tycker det är fint med udda hårfärg. Att man vågar vara sig själv och sticka ut liksom!

http://www.lillatjejensliv.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Lova

14 september 2012 18:26

Håller med dig!! Löjligt! Jag önskar att dem gjorde så att man kunde ändra hur mycket finnar dem hade typ, eller nåt sånt så inte simmarna jämt har perfekt hy. att man kunde 'dra på en skala' med musen och bestämma om simmen ska ha mycket akne, eller ingen alls. skulle i alla fall bli lite mer verkligt då..

 
saga

saga" title="http://bloggplatsen.se]saga[/url]" target="_blank">bloggplatsen.se]saga[/url]

15 september 2012 13:26

Jag tyckte hon med blått hår var cool! Stå på dej Fanta du är as häftig!!! PS håller med lova!!

http://Rampljus. bloggplatsen.se

http://Rampljus. bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Amanda

16 september 2012 08:06

Fanta,bry dig inte om hen, du skapar alltid simmar som är fina. Det var du som inspirerade mig att sluta göra perfekta simmar. Så Fanta, bry dig inte om ulla, hen tycker bara att hen gör fula simmar så att den vill såra dig.Stå på dig! Dina simmar ÄR fina. Till Ulla:Ät skit och dö!

Fanny

16 september 2012 10:11

Tack :> Nae, jag tog inte illa upp alls av den kommentaren. Jag tyckte bara det var jävligt hemskt att det är en sådan snygghysteri överallt...

 
Ingen bild

modellhast

16 september 2012 14:15

usch vad trisst, själv är jag inte så pinsmal och brukar göra smala simmar med kort svart/lime grönt hår och svarta kläder. simen du länkade till, jag tycker INTE hon var så snygg, kolla bara på nattkläderna och idrottskläderna!? dom är ju jättefula(tycker jag) dina simmar är supercoola. dom mest neutrala gillar inte jaag heller:)

Ulla, gå och dra dig i graven!

 
Emma

Emma

19 september 2012 17:42

Åhh, det känns så hemskt alltihop, den där tjejen skickade kommentaren och var inloggad på min blogg??
Jag skäms, jag vet inte varför, det var ju inte jag som skickade den men det känns så otroligt jobbigt.
Det värsta är att samma person har skickat flera elaka kommentarer från min blogg!!
(Själv tycker jag att dom var supersnygga och håller med dig, ingen borde vara perfekt.)

http://thesimsmemmiz.blogg.se

Fanny

19 september 2012 18:38

Va? owo Jag har aldrig fått någon negativ kommentar från din URL?

 
Emma

Emma

19 september 2012 20:10

Hon skrev i varje fall en kommentar på min blogg (som jag tog bort) att hon skickade från min URL??

http://thesimsmemmiz.blogg.se

 
Ingen bild

:D

20 september 2012 12:39

du har så rätt! jag skulle inte kunna sagt det bättre själv :)

 
Ingen bild

Vilmaa

9 december 2012 15:50

Haha! Så RÄTT! Där satte du dit henne! Att det finns sånna människor! Om alla var som du skulle det ite va nåt krig i världen , lovar! ♥♥♥

 
Anonym

Anonym

27 december 2012 11:53

Håller verkligen med!!

http://mysimspage.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Skapa flashcards