Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 25 augusti 2012

Jag är sjuk och driver en för tillfället dålig blogg

Av Fanny - 25 augusti 2012 17:39

Då var jag sjuk igen. Jippi. Hur snorig som helst, måste snyta mig rejält ca fem gånger i halvtimmen, har ont i huvudet, har ont i ryggen, mår illa, har feber, är skittrött. Varför måste jag bli sjuk när jag är ledig?! I somras fick jag öroninflammation som varade i lite mer än en vecka, och så fick jag biverkningar av pennicilinen (hur fan stavas det...) över en dag, och så var jag himla lös i magen några dagar också. Men inte blir jag sjuk på skoldagar... Om man blir det så slipper man skolan i alla fall. Men om man är sjuk på helgen eller lovet, vilket jag är, slipper man ledighet. Vem vill slippa det?


Nej, men ärligt, måste sluta deppa nu och komma fram till det jag ville säga i det här inlägget. Och det är att jag inte kommer att orka uppdatera, dels för den förbannade förkylningen och för att jag helt enkelt har idétorka, och att jag vet att min blogg suger just nu... Dålig uppdatering, tråkiga inlägg, tomma löften. Ska försöka fixa en Nattens till ikväll, men det är tveksamt om jag hinner/orkar. Sen måste jag ju skriva min recension av Diesel, om Sunlit Tides, delar till andra alla historier... Bweeeeeeeeeeh. Känner rätt så stor press nu...


Sen när jag är frisk kommer säkert bloggen att suga också. Med tanke på att jag går i skolan, har läxor och måste vara lite social också så har jag inte så mycket tid att sitta vid datorn; Och den lilla tid jag har vill jag helst använda till annat. Men försök att hänga kvar, mina underbara läsare, allt har sina toppar & dalar. 

 

Ni kan få en random bild medans.



 
 
Ingen bild

Lilla Simslover! ^^

25 augusti 2012 18:10

Om man är sjuk ska man ju ta det lugnt! Fattar att du inte orkar. Du kan ju skriva ett inlägg när du har lust och tid. Ingen press! c:

 
Saga, ALLT OM SIMS

Saga, ALLT OM SIMS

25 augusti 2012 18:26

Krya på dig!

http://alltomsims.blogspot.se

 
Ingen bild

Moumintrooll

25 augusti 2012 18:53

Håller med Lilla Simslover, ta bloggen när du har lust och tid igen... Vi bloggläsare väntar tålmodigt! Stackars dig, ta och krya på dig. :)

 
Maria

Maria

25 augusti 2012 19:54

Fanta! Ta det lugnt! Vila istället! Du ska INTE blogga när du känner press och så!
Klart du ska göra vad du vill, integ underhålla oss hela tiden! Vi får skaffa oss annat o göra i nte vakta din blogg hela tiden ;) ta det lugnt, vi överlever!

http://www.livetnu.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

isa

25 augusti 2012 20:27

Stackars dig =( Jätte tråkigt



PS: =) =D älskar sims 3 + Älskar bloggen & dina lilla upptåg =)

Krya på dig och ta´t lungt =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =)

 
Ingen bild

Johanna

25 augusti 2012 20:42

Stackarn..... sjuk igen!!! Det var inte så längesedan du var sjuk senast!
Ingen fara, bloggen kan vänta!!
Krya på dig!!

 
Ingen bild

Annis

25 augusti 2012 21:10

Krya på dig!

 
Strawberry!

Strawberry!

25 augusti 2012 21:45

Krya på dig Fanta. Jag förstår att du inte orkar när du är sjuk. Känn ingen press du bestämmer själv när du känner och orkar göra ett inlägg. Dina trogna läsare stannar även om du inte skriver på ett tag. Som sagt krya på dig Fanny! :)

http://strawberrysmask.bloggplatsen.se

 
Sindra

Sindra

25 augusti 2012 21:47

P.s det var jag Sindra där uppe. En av dina trogna läsare som kanske kommenterar för mycket ibland...

http://strawberrysmask.bloggplatsen.se

 
Emilia

Emilia

26 augusti 2012 12:56

Ta det lugnt, fanta. Vi kan vänta. :)
Krya på dig nu!

http://sims-emilia.bloggplatsen.se

 
Fanny

Fanny

26 augusti 2012 13:06

Jag har också haft så att jag alltid brukade bli sjuk när det blev helg. Kroppen slappnar väl av och då kickar sjukdomen in :P

http://tstre.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

S

26 augusti 2012 13:14

Du ska ju driva bloggen för att det är roligt eller för att det ger någonting positivt till dig tillbaka. Ingen behöver blogga för någon annans skull. Var inte så hård mot dig själv, det är rätt tröttsamt att läsa att du alltid tycker att du suger med uppdatering osv. när du faktiskt driver en av de bättre simsbloggarna.
Jag tycker du är duktig och ta åt dig av de positiva kommentarerna. :)

 
Ingen bild

älskar din blogg

26 augusti 2012 20:18

jag är också sjuk :(
Det är jätte jobbigt, krya på dig
P.S ääääälllllssssskkkaaar din blogg ♥♥♥☺☺

 
Ingen bild

Signe

27 augusti 2012 15:38

Har inte du börjat skolan än?

Fanny

28 augusti 2012 07:37

Jo, började för en vecka sen.

 
Ingen bild

älskar dig (igen

29 augusti 2012 18:40

föresten glömde länka min blogg (som jag inte håller på med så mycket men aja) Sims eller sims

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Ovido - Quiz & Flashcards