Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 28 juni 2012

Nattens Konsekvenser: Roliga fakta/bakom kulisserna

Av Fanny - 28 juni 2012 09:00

Tidsinställt inlägg: Skrevs egentligen 24/6 kl 17:13

 - Bakom kulisserna - 


Alla som har läst min blogg ett tag vet ju vad Nattens Konsekvenser är. Men ni vet inte ens i närheten av så mycket nu som ni kommer att veta när ni har läst det här inlägget...


Rolig fakta/bakom kulisserna

- Jag kom på idéen med Nattens Konsekvenser för ett helt år sedan. Jag gjorde Amber, flyttade in henne i Bridgeport och började med historian. Men Jacob, Ella och Chester var helt andra simmar; De var färdiggjorda simmar i Bridgeport. Jacob var Devin Ashton, Ella var Elvira Slayer och Chester var Vladimir Schlick (jag vet; De är väldigt olika varandra). Jag publicerade aldrig den historian, för jag tyckte den var dålig (den var ganska olik den version jag har nu). Men sedan gjorde jag nya simmar och gjorde om historian – Och den blev ju rätt bra!


- Amber är ungdomsversionen, fast något modifierad (men inte alls särskilt mycket) av Nancy Fork från Historien om Wendy.


- Amber har fått ryktet "Oanständig" eftersom hon är på G med både Jacob och Chester. Dock gör inte detta något eftersom jag inte planerar att skaffa en till kille till Amber. Två kanske räcker? ;)


- Alla bor i samma hushåll, och det har uppstått något av ett kärleksdrama i hushållet. Jag hade fakiskt himla problem med att Jacob och Ella rusade in och började anklaga Amber och Chester för otrohet när de kysstes i soffan, speciellt eftersom man inte kan avsluta den interaktionen.


- Amber har inte alls någon bror.


- Varje gång Amber pratar i telefon i serien pratar hon med samma person, eftersom hon är den enda som Amber känner utanför hushållet. Hon pratar med Katelyn Missioni.


- Chester och Ella delar samma efternamn, men de är inte gifta egentligen.


- Jacob är den äldsta i hushållet och Ella är den yngsta (dock är alla fyra ungdomar), trots att det enligt min historia är tvärtom. Ella är ju en urgammal vampyr medans Jacob är en ansvarslös ungdom som alltid festar!

- Alla i hela hushållet är arbetslösa. Jag har fuskat till mig pengar i stället (jag fuskar nästan bara när jag ska göra historierna, för det är lättare att ta bilderna ifall man fuskar) för att skaffa jobb åt dem.

- Amber är på G med Chester och Jacob. Chester är ihop med Ella, men han har bättre relation till Amber (fast det är för att jag fuskade för att de skulle kunna kyssas, och sedan börjar ju Ella och Chester bråka hela tiden...). Amber och Ella har inte jättedålig relation till varandra, men den är ungefär så här mycket | | ner åt det röda hållet. De enda som har en helt neutral relation (som är på bekantskap utan några plus eller minus) är Chester och Jacob.


- Jag har alltid väldigt svårt att hitta på nästa del; Det är därför de nästan aldrig kommer i tid. Om jag ska vara ärlig så har jag inte planerat någonting över hur de kommande delarna kommer att vara.

- Chester verkar nästan gilla Amber mer än Ella; Detta är å andra sidan rimligt då de har högre relation. Chester ger mig oftare önskningar involverade Amber (romantiska önskningar då) än Ella. 


Ni lärde er säkert något nytt! ;)

 

Lite bilder på original-Amber:

         

 
 
Ingen bild

Moumintroooll

28 juni 2012 09:30

Yay!Första kommentaren!Igen! NK är min favorit historia och jag har alltid velat ha ett sånt här inlägg :3 Fanta du är bäst!

 
sophi!

sophi!

28 juni 2012 10:57

bra fanta!!!!! :D jag älskar din blogg och alla dina historier! kan inte du hjälpa oss på vår blog med t.ex hur man gör så där på sidan så man bara behöver trycka så kommer man till t.ex NK!? :D

saknar dig!

http://sagoromsims.bloggplatsen.se

 
Neri

Neri

28 juni 2012 13:46

Garvar asmycket åt bild 2 xD

http://nerissims.bloggplatsen.se

 
Moa

Moa

28 juni 2012 13:47

Älskar Nattens Konsekvenser!

http://hypermoa.bloggplatsen.se

 
Johanna

Johanna

28 juni 2012 18:36

Men fanta, varför svarar du inte på min frååga!!! har frågat jättemånga gånger! LÄNKBYTE????????!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://sims3lover.bloggplatsen.se

 
Erika

Erika

28 juni 2012 23:41

Kul att veta! Älskar din blogg!

http://erikassimsblogg.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Hanna

30 juni 2012 13:28

Johanna: För att hon har varit upptagen med ridläger/sitt liv?

 
Ingen bild

Förstörde inlägget

1 juli 2012 13:14

HISTORIEN*

historian får dig att likna en barnunge....

 
Henny-penny

Henny-penny

4 juli 2012 21:17

"Förstörde inlägget": jag fattar inte riktigt vad du menar men jag tycker inte att historen får Fanta att fram stå som en barnunge (om det var det du menade!) Jag tycker att det var kul med ett bakomkulisserna-inlägg! Kan du inte göra ett sånt inlägg fast med Historien om Wendy? Om du redan gjort det (skulle inte förvårna mig) skulle du kunna länka det? Glad sommar! ;P

http://sagoromsims.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

En som älskar din blogg

6 juli 2012 21:36

Hej! Jag tycker att detta va jätte roligt, hoppas du gör fler bakom kulisserna inlägg.
En som VÄRKLIGEN älssskar din blogg

P.S Detta är min favvo blogg

 
"Sahara"

"Sahara"

12 juli 2012 14:37

Får jag härma dig med detta?

Jag kan länka till din blogg! :P

http://galnamspare.bloggplatsen.se

 
Anonym

Anonym

16 december 2012 17:34

Kul fakta! :D

http://mysimspage.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Tidigare år

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Ovido - Quiz & Flashcards