Fantas simsblogg

Alla inlägg under april 2012

Av Fanny - 2 april 2012 18:08

Om du går in på amerikanska versionen av Thesims3.com (du kommer till den igenom att klicka på "välj språk" längst ner, så väljer du engelska) så finns det en omröstning där du kan vara med och rösta på vad du tycker att nästa prylpaket ska bli! Du hittar omröstningen om du klickar på Community högst upp.


Lite hjälp i fall du absolut inte skulle hitta det. :P


 

De alternativen som finns är The sims 3 Decades stuff, The sims 3 Party stuff, The sims 3 Storytelling stuff, The sims 3 sports stuff och The sims 3 Teen stuff. Hoppas de kommer att lyssna på vad vi röstar nu! Förut var det en liknande omröstning fast om expansionspaket. Ett spel inriktat på sociala funktioner var ett av alternativen, och det kom sist... Men oj, vad lägger de in i Showtime? :P

I alla fall, vad tänker ni rösta/röstade ni på? Själv röstade jag på The sims 3 Teen stuff, mest eftersom jag oftast spelar med tonåringar.


Hugs.

Av Fanny - 1 april 2012 11:06


Idag tänkte jag ge er några tips för att ta bra bilder i The sims 3.


1. Se till att det är tillräckligt ljust där du fotar. Om det inte är det, pausa spelet och gå in i köpläget, köp en lampa och häng ovanför simmen, ta bilden och ta sedan bort lampan. Om det är mörkt på en bild blir bilden inte bra!

2. Om du fotograferar simmar, se till att de är i rätt miljö och att det inte är saker som stör i bakgrunden. En romantisk bild blir till exempel inte lika romantisk längre om de står bakom en spis som är svart efter en brand. Bilderna blir nästan alltid bäst om man tar dem utomhus, så dra ut dina simmar nu och fotografera dem där i stället!

3. Ta bilder på landskap. Landskap behöver man inte vänta på att de ska göra rätt pose, och det blir jäkligt fina bilder. Så leta runt lite i staden efter vackra ställen, hitta en bra vinkel och plåta!

4. Redigera bilderna! Efter en omgång i Photoshop kan en bild se mycket bättre ut än vad den gjorde förut. Om du inte har Photoshop går det lika bra att ladda ner Gimp gratis.

 
Så här fin blev min bild efter att jag redigerat den!


5.
Fotografera något annorlunda. I stället för att fotografera något som de flesta redan sett, fotografera något ovanligt som de flesta inte har sett! T.ex, fotografera en sim som sitter på en enhörning som stegrar sig istället för att fotografera en häst som betar.


Förresten! Var har era kommentarer tagit vägen?! Förut fick jag 9-12 på varje inlägg, och nu får jag ca 3...? Om det är något ni inte gillar med bloggen vill jag gärna veta det.




Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Tidigare år

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Skapa flashcards