Fantas simsblogg

Alla inlägg under april 2012

Av Fanny - 15 april 2012 15:45

Denna del skulle jag ha gjort för typ två veckor sen. Kanske mer till och med, haha. Hoppas ni gillar den!


Tidigare delar finns här, läs från del 1 om du är en ny läsare!

Färglista:

Amber – Grönblå

Ella – Mörkt röd

Chester – Mörkblå

Jacob – Ljusgrön




Jacob: - Hallå?
Inspelad Amber: - Hejsan, du har kommit till Amber Lee! Tyvärr kan jag inte svara just nu, så...

Telefonsvarare, perfekt.

Känner hon sig så pressad att hon inte ens kan svara i telefon? Fan vad dåligt samvete jag får i så fall... Värre än vad jag redan hade.

Jag måste göra något åt det. Säga att vi börjar om från början, att vi kan vara vänner. Jag vill inte såra henne så... Men oavsett vad jag gör vet jag ju att hon aldrig riktigt kommer att gilla mig på riktigt. Vad fan har jag gjort? Varför lät jag henne köpa så mycket drinkar? Inget av det här hade hänt om hon inte hade druckit så förbaskat mycket...


Senare på kvällen...
Jag ska snart ta och åka. Taxin kommer när som helst.


Är jag redo? Ja. Det är jag. 

Oj, fasiken vad hungrig jag är. Nåja, jag kan inte laga något nu. Det finns väl mat att beställa i baren om jag inte minns fel?

Samtidigt...
Ella: Sover han fortfarande...? Få se om jag kan väcka honom, i kväll kan vi göra något åt det. Om visionen var sann, det vill säga. 
Chester Bruce, vakna. 

- Cheeesteer! Gnäller Ella irriterat när kraften som funkade lite för bra på Amber (trots att det var meningen att hon skulle använda den på Jacob, men det är en anna historia) inte biter på Chester.

Hon försöker sig på sättet som en människa skulla ha använt. Tal.
- Hallååååå? Gubbenilådan? Vakna nu!
Chester: - Ja, men lugna dig...

Shit, vad är det där?
- Chester? 
Jaha, det var en inbilling.
- Har det hänt något eller?
- Nej, det har det inte. 
- I så fall tycker jag att du ska lyssna på vad jag precis såg i en vision!

- Jo... Du vet ju vad som hände med Amber och Jacob... Nu försöker Amber göra sig av med honom. Igenom att vara "otrogen". De är ju inte ens ihop...

- Nej, och de hade varit ännu mindre ihop om det inte vore för att du gjorde fel...

- TYST, avbryt mig inte och håll dig till ämnet!

- Jag håller mig ju till ämnet, men fine! Fortsätt babbla.

- Jo! Och då har jag sett att hon ska till en viss bar i kväll... 
- Aah. Jag fattar. Det vore ju ett perfekt tillfälle att fånga henne och göra slut på henne. Men... Betyder inte det att jag måste vara otrogen mot dig för det?

- Men det är okej för mig. Hon är ju trots allt ett livshot för oss. Hellre att du är otrogen än att vi förlorar våra krafter och blir avrättade som människor!

- Om du säger det så... Vilken bar var det? Jag sticker dit på momangen.

En kvart senare...

Fan. Det finns inga här som verkar vara singel. Vad gör jag då? Blir full igen, eller? Nej, det får jag inte. Då kommer det bli fel igen.

Fast... Hehe... Han killen som precis kom in var ju ganska så söt. Han ser nästan lite ut som ett barn. Ett vuxet barn. Hur nu det hänger ihop.

Den "söta killen" står sekunden efter precis framför Amber. Han säger ingenting.

- Men va? Är dina ögon röda? Frågar Amber förvirrat.
Amber kan höra en röst som förmodligen är hans i sitt huvud.

Nej. De är blå. Ser du inte? 

Aaaahhaaaa... Amber svarar med tankarna för att hon inte riktigt är sig själv just nu. Vad dum jag var.
Undrar om jag ens behöver hypnotisera henne? Hon tyckte ju jag var söt...
Tänker Chester och dessa tankar är inte delade med någon annan än han själv. Nej, det behöver jag inte. Jag får klara mig utan det.

- De är... Fina. Väldigt stora.

- Tack du! Dina är också väldigt fina. Fast din huvudform och formen på dina läppar är nog det jag gillar mest med ditt utseende.
Det går upp för Chester att det han säger är sant. Inte alls repliker för att charmera henne.

De står och ger varandra komplimanger länge. Sedan säger Amber dock att hon måste hem. Då tar Chester tillfället i akt och frågar om han får följa med. Det får han.

- Så det är här du bor alltså? Säger Chester när de kommer fram.

- Ja.

- Det är fint.

- Tack.

Han ger mig nästan lite överdrivet många komplimanger. Men vad gör det, egentligen? Komplimanger skadar ju inte direkt. Tvärtom!


- Ska vi sätta oss på soffan?

- Visst...?


När de sätter sig ner närmar sig Amber direkt. Han vet redan att hon tänker kyssa honom. Det går upp för Chester att han inte har planerat något av hur det här skulle gå.... Och han är inte redo.

Det här... Är... Fel!

Men det är lite sent att hejda henne nu...

Men när det faktiskt inträffar glömmer Chester bort allting. Han glömmer till och med bort Ella för en sekund.
Det blev inte alls fel. Det blev bra.

- Vad är det Chester? Du verkar så... Nervös.

- Nej, det är inget. Ta det lugnt.

- Det är det visst, dumskalle. Jag ser det.

- Jag sa ju att det inte var något!
- Du behöver ju inte vara otrevlig, Ches...

Men självklart lyckas han få tyst på henne.


- Äh, jag måste gå på toa ändå.
Är det här rätt?

- Mm.
Chester sitter som paralyserad.

När Amber har gått plockar Chester snabbt fram mobiltelefonen och ringer Ellas nummer.

- Hej.

- Hej, har du gjort det än?

- Nej... Det har jag inte.

- Men skynda dig, gör det då!

- Men Ella... Jag kan inte.

- Varför?

- För att... Jag... Tycker om henne....

Av Fanny - 15 april 2012 00:15

Tja! Jag tänkte, lite snabbt bara eftersom jag egentligen borde sova nu, bara meddela att jag åker hem i morgon bitti. Så då blir uppdateringen som vanligt igen (tror jag i alla fall).

       


Ni kan få se lite bilder jag har tagit i spelet för att inlägget inte ska bli helt tomt och superduperdupertråkigt. Har ni någon favorit?

Av Fanny - 13 april 2012 11:31

  - Dö av en meteor -

 

Haha, som ni har väntat! xD Och förresten, förlåt för att jag har varit så gott som död de senaste dagarna - vårt nätverk här kollapsade och slutade fungera. Typ. Men nu funkar det igen, hoppas det inte är en tillfällighet!


Jag tror dessutom att jag ska sluta med spök-temat. Jag gör ändå aldrig dem i tid :P Men jag tänker göra det jag inte har gjort i temat än! Det kommer bara inte vara ett tema längre.


Att dö av en meteor går bara om du har The sims 3 Drömjobb, och det är väldigt svårt att få en att träffa marken. Det finns faktiskt inget sätt att göra så att det händer, den kommer med slumpen! Det finns inte något fusk för det heller, bara ett fusk som gör så att det ser ut som en meteorkrasch, men det är inte det egentligen. Tyvärr minns jag inte vad det fusket heter.


I alla fall! En meteor kommer helt slumpmässigt, och kan orsaka stora bränder och skador av ditt hus. Simmar som blir träffade av den dör så klart på fläcken och dess spöke blir som en blanding av orange och rött.


Eftersom jag inte har råkat ut för en meteorkrasch i mitt spel (visst låter det konstigt? Jag som spelar så mycket!) så får ni se en video från Youtube istället.




Okej, detta inlägg blev himlans kort för att vara ett spök-inlägg. Men det finns seriöst inte något mer att säga om meteorer!

Av Fanny - 8 april 2012 20:13


  

Jag har många tips-inlägg nu... Säg till om jag gör på tok för mycket tips eller om tipsen är dåliga så slutar jag göra dem :P I alla fall, här är lite tips för att göra simsupplevelsen lite roligare och till något man inte tröttnar på!

1. Använd inga fuskkoder (med undantag av koder när du ska bygga, kanske, som Moveobjects och Constrainfloorelevation). Spelet blir alldeles för enkelt då, och då tröttnar man snabbt.

2. Prova saker du aldrig har gjort förut/sällan gör! T.ex använd den egenskap du aldrig använder annars, spela i en stad du sällan spelar i, prova ett nytt yrke som du sällan ger dina simmar. Då kommer du att upptäcka massa nya saker, och familjen kommer att bli annorlunda från dina andra familjer!

3. Sätt upp mål/regler! Det blir roligare (och samtidigt lite svårare) om du t.ex har det bestämt att din sim MÅSTE gifta sig med någon som börjar på T.



Random bild, tralalalalala


4. Ha inte alldeles för bra egenskaper! Då kommer det, precis som om du använde fusk, att bli alldeles för lätt – och du kommer att tröttna snabbt. För att lättare få jämna egenskaper (så att det inte blir för lätt men ändå inte för svårt), prova att använda Slumpa-knappen när du väljer vilka din sim ska ha.

5. Bestäm dig för vad dina simmar är! När du skapar en sim/när din sim föder ett nytt barn, tänk ut vad den ska bli för sorts sim. Ska det bli en läkare men goth-stil, en trevlig vampyr som absolut inte biter människor eller en stenrik festprisse som flörtar med varenda kille i staden? Man blir mycket mer Ambitiös och ”Planerande” om man gör så, och man har något att sträva efter. Om man inte bestämmer sig för vad ens sim ska vara blir spelandet lätt ”Vakna, duscha, äta, gå till jobbet, gå hem, äta, sova” eftersom simmen inte riktigt är unik.


  Du kan ju också göra en sim vars mål är att bli en proffsidrottare, men inte riktigt har vad som krävs?


6. När du skapar hushållet: Skapa något annorlunda. Gör absolut inte en Mamma-pappa-barnfamilj, det blir alldeles för normalt och tråkigt! Gör en ovanlig familj som du aldrig har spelat som förut, kanske med en galen mamma som bara tränar hela tiden och alltid kommer försent och som bor ensam med sin son som gör sitt bästa för att smälta in med de andra barnen i kvarteret? Tänk förresten också på punkt 5 när du skapar familjen – vad ska det vara för sorts familj? Hur ska den bli?


Har ni något annat tips som gör spelet roligare?

Av Fanny - 7 april 2012 22:46

Okej, okej. Ni kan väl ta och glömma det där med inaktivitet... Internetet går inte långsamt som det gjorde sist jag var här. Och eftersom jag orkar besvara frågorna jag har fått så måste jag väl orka med att göra inlägg? :P Observera dock att detta inte betyder att uppdateringen blir som vanligt igen, bloggen kommer bara inte stå helt still.


Så! Detta inlägg kommer att innehålla ett litet tips om hur man gör så att det lyser i ett hus utan att använda lampor (det är igenom ett fusk). Eller jo, man använder visst lampor, de syns bara inte. När man bygger sina hus vill man ju att de ska vara ordentligt upplysta, och det blir ju himla fult om man bara placerar tusen lampor lite här och var. Förresten krävs det inga expansionspaket, det räcker med att ha grundspelet!


Det du ska göra är att du först trycker på Ctrl, shift och C samtidigt. Då kommer en fuskruta upp, och i den ska du skriva Testingcheatsenabled true och trycka enter. Öppna nu fuskrutan igen och skriv Buydebug on. Om du redan är i köpläget kommer du automatiskt att komma till Buydebug-avdelningen, så för att göra det enkelt; var i köpläget när du aktiverar fusket!


I alla fall, när du är på Buydebug-avdelningen, klicka dig fram till Övrigt. Bilden visar.


 

När du är där ska du leta upp ett par speciella lampor som bara finns där. För att enklare hitta dem, sortera efter saker som kommer från grundspelet igenom att klicka på den lilla Stjärn/blomma-liknande saken med en pil bredvid längst till höger och välj Grundspelet. Detta, obviously, behövs inte göras om du inte har några expansions eller prylpaket.

I alla fall, lamporna syns nästan inte i rutorna, på det sättet hittar du dem. De finns varianter att antingen placera på väggen eller i taket, jag föredrar och rekommenderar de i taket. De finns också i olika storlekar och former, men det spelar inte så stor roll vilket du tar.


Ta den formen/storleken du är nöjd med och placera ut dem huller om buller!

Tips: På dagen kommer det komma ljus från fönstrena, på det sättet kan du inte se om lamporna lyser upp stället tillräckligt. Om du bygger på dagen, tryck på L så får du se huset på natten - och du kan på det sättet se om lamporna lyser bra.


 
Så här placerade jag mina.


Fy sjuttsingen, det där ser ju hur fult som helst ut! Kanske du tänker nu. Och jag klandrar dig inte, det ser fult ut (huset är förresten också fult, men det är för att jag bara byggde lite slarvigt för att kunna visa...). Men grejen är det, att när man går ut ur bygg/köpläget kommer lamporna inte att synas längre! Ljuset kommer inte att försvinna, men lamporna kommer det. Alltså får man belysning utan att ha några synliga lampor som bara gör allting fult. Fiffigt, va?

Av Fanny - 5 april 2012 21:57

Då har jag äntligen fått påsklov! Jag har åkt till mina morföräldrars hus i Italien och kommer stanna där i tio dagar (tror jag). Vi har internet här, men det går himla långsamt och dessutom vill jag ju inte sitta hela dagen framför datorn. Alltså kommer uppdateringen försämras. Sorry, men ni förstår säkert! Ni brukar vara duktiga på att förstå :P

Glad påsk till alla mina kära läsare, ät mycket godis och ägg! 

 


Av Fanny - 4 april 2012 07:30


Då var det nya prylpaketet annonserat! 

Denna gång går prylpaketet under namnet Katy Perry sötsaker (ännu ett ganska töntigt namn). Detta prylpaket kommer att innehålla, tja, sötsaker i Katy Perry-tema! Själv är jag inte så supertaggad, var ska man ställa de där enorma sockervaddarna liksom...? Nae, The sims 3 var bättre innan de tog in Katy som bara klottrar upp mitt spel med låtsas-godis, någon som håller med?


Så här beskrivs prylpaketet på Origin i alla fall:

Skäm bort dina simmar med Katy Perrys söta och livfulla stil. The Sims™ 3 Katy Perry Sötsaker Prylpaket visar upp ett brett utbud av inredningsföremål, möbler och självklart fantastiska kläder och frisyrer! De här roliga möblerna, dekorationerna och modekläderna har inspirerats av Katys verkliga kläder och rekvisita, och de ger dina simmars liv ett stänk av en sötare stil. Här finns fler prylar än du någonsin och dina simmar kan även roa sig med tre helt nya spektakulära lokaler, bland annat ett lokalt stamhak, en stadspark och en kvarterspool – var och en dekorerad i läcker Katy Perry-stil! 

• Gör dina simmars liv sötare med Katy Perry-inspirerade föremål, från muffinsformade gitarrer till lekplatsleksaker från godislandet, mulliga sockervaddsträd och mycket mer. 
• Förvandla dina simmars hus och kvarter till rena godisbyn med snurriga och färgstarka möbler och inredning. 
• Klä upp dina simmar i ett uppbåd av nya kläder och frisyrer som får dem att bli riktigt sockersöta. 
• Förvandla kvarteret med tre färdiga lokaler som ger dina simmars stad en perfekt Katy Perry-touch. 
• TGIF med dina simmar – få en exklusiv version av Katy Perrys hitlåt på simliska! 
• Så många söta saker att det garanterat stillar ditt sötsug! Med alla olika föremål och kläder, plus 3 färdiga lokaler, är det här mer än bara ett prylpaket. 
 

Just nu kan jag tyvärr inte hitta något releasedatum för spelet, antagligen för att det annonserades för så kort tid sedan, men jag återkommer om jag gör det. 

Lite bilder:

   

Och så till lite möbler som kommer med spelet.
               


Hur tycker ni att prylpaketet verkar? 
 

Av Fanny - 3 april 2012 08:30


Fick nyligen en fråga av en läsare om vad en Legacy var. Då tyckte jag att det var lite för svårt att förklara, så jag bad henne att googla upp det. Men jag tar tillbaka det, förlåt Cornelia om du har behövt leta superlänge efter info! Jag tänker förklara i ett inlägg vad det är nu, och vad det är för regler för det!
 

Först. Vad är en legacy? Jo, det är, precis som A-Z bebis-utmaningen, en utmaning/ett slags "spel" man gör i, tja, spelet. Alla dessa "spel" har regler som måste följas och ett speciellt koncept. Legacy är den kändaste utmaningen och dess koncept är att man ska ta sig från att inte ha några pengar och knappt något hus alls tills att ha spelat i tio generationer, och att samla på sig poäng under tiden (dock väljer många att spela utan poäng, så jag tänker inte prata så mycket om dem idag). Ett fel många gör är att tro att en Legacy är en historia om The sims 3, men detta är fel. Det finns dock väldigt många Legacies som publiceras på simsbloggar/hemsidor som historier, detta är nog anledningen till att många förväxlar en historia och en Legacy! 
Åh, och förresten betyder legacy arv på engelska, ifall du inte visste det. 


Viktiga delar


Det finns vissa väldigt viktiga delar som man måste veta vad det är innan man börjar spela. Här är dem:

Grundare; Den första simmen som skapas. Denna ska vara grundaren för de kommande tio generationerna. Din grundare får vara ungdom-vuxen om det är en kvinna och ungdom-åldring om det är en man, eftersom dessa är åldrarna när simmarna kan få barn.

Legacyhuset; Huset dina framtida 10 generationer simmar ska bo i, alltså får du inte flytta där ifrån. Det MÅSTE byggas på en tom tomt som är 64x64 i storlek! (du kan se storleken på tomten när du väljer den, så ta det lugnt) Dessa tomter kostar 14 000 simdaler, alltså får du väldigt lite pengar kvar att bygga ett hus för. Det är meningen att det ska vara så, det är en del av legacyn. När du bygger huset, bygg ett extremt litet ett som bara innehåller typ en säng, kylskåp, dörr och en toa. Din sim kommer inte att ha råd med mer, din sim kommer knappt ens ha råd med lampor!

OBS! Om du har The sims 3 Husdjur installerat på din dator kommer ett ridcenter att ha placerats automatiskt på tomten. Då måste du flytta in till en annan tom tomt, gå in i ändra stad, riva ridcentret, ändra tomten där ridcentret var till en bostadstomt och sedan flytta din sim dit.
 

Exempel på ett legacyhus:


 
Obs, det hör inte till vanligheterna att ha råd med tapeter och att måla utsidan. Jag hade inrett mitt hus så otroligt lite så att jag hade pengar över till det.

Arvinge; Grundarens son/dotter eller den förra arvingens son/dotter. Denna sim ska föda nästa generation. Adopterade barn kan inte bli arvingar eftersom adoptering inte innebär blodsband.
Reserv; Arvingens eventuella syskon. Ifall arvingen skulle dö, bli hämtad av socialarbetaren som ung eller försvinner på annat sätt tar reserven över och blir arvinge istället. Om arvingen förloras och det inte finns någon reserv så blir det game over, så försök att ha en reserv per generation minst!
Generationer; Det är väl det hela denna utmaning går ut på, kan man säga. Grundaren är generation ett, grundarens barn blir generation två, grundarens barnbarn är generation tre osv. När du har kommit till generation tio har du klarat utmaningen, men du kan självklart fortsätta spela efter det, antingen som legacy eller som ett vanligt spel.


Börja spela!


När du har läst igenom allt ovan och förstått vad det är, börja spela! Skapa din grundare och flytta in honom eller henne till tomten och bygg Legacyhuset. Obs, ditt hushåll får endast bestå av grundaren, ingen annan. När du har börjat; skaffa först ett jobb till din grundare, och sedan en partner! Gift dig med partnern så fort du kan, då kommer du få lite pengar att bygga ut huset med, och skaffa sedan barn. Sedan kommer allt rulla på hur enkelt som helst, men det är verkligen viktigt att hitta en partner i tid! Så försök hitta en till arvingen redan när han/hon är tonåring, eller kanske till och med barn?

Regler

Nej, vänta lite, börja inte spela än! Det finns regler för Legacyn också, och de måste man följa. Här är de:
- Inga fusk, varken fusk för att förbättra humöret, pengafusk eller annat. Modar är inte heller tillåtna. Dock är det okej att använda fusket Resetsim i fall någon av dina simmar skulle börja bugga.
-  
Åldrandet och historieutvecklingen måste vara på, och livslängden måste vara på det normala.
- Legacyhushållet måste vara det aktiva hushållet under hela spelets gång.
- Din sim får inte äta livsfrukt för att få längre liv.
- Det är förbjudet att använda ambrosia. Din sim får lära sig receptet och samla ihop ingredienserna, men han eller hon får inte laga rätten. Det är också förbjudet att återuppliva simmar via Milda andar-möjligheten.
- Simmar får inte bära på dödsblommor.
- Din sim får bara åldras via tårtan en gång, sen måste han eller hon åldras automatiskt.


- Du får inte flytta in en sim som är skapad av dig själv, nedladdad från exchange eller en sim som redan har funnits i Legacyhushållet men sedan dess flyttat ut i hushållet. Grundaren får inte flytta in en rik sim heller.
När en barn-sim åldras får du ju välja egenskaper till det om du har tagit hand om det bra. Det får man tyvärr inte göra i Legacyn. Du måste slumpa egenskaperna (om du inte redan visste det så finns det en slumpa-knapp som ser ut som en tärning när man väljer egenskaper), och om du inte gillar egenskaperna simmen fick så måste du tyvärr använda dem!
- Du får inte avsluta spelet utan att spara.

Vad får man poäng för? 

Jo, om du tänker spela med poäng måste du självklart veta vad man kan få poäng för! Detta är listan:

- Du får ett poäng för varje generation. Alltså kommer du få minst tio poäng när du avslutar "spelet". 
- Du får ett poäng för varje avklarad livslång önskan. Om två simmar har samma livslånga önskan och båda uppfyller den får du ändå bara ett poäng, man kan bara få ett poäng per livslång önskan!
- Du får ett poäng för varje gång Legacyhushållet blir värt 100 000 §, 200 000 § osv. Räkna ihop husets värde (som möblerat) + familjens tillgångar för att få reda på värde.
T.ex: Mitt Legacyhus är värt 30 000 § som möblerat. Jag har 16 000 § i hushållstillgångar. Alltså är mina simmar värda 46 000
- Du får ett poäng för varje porträtt som målas av en Legacymedlem och som fortfarande finns kvar när den avmålade simmen har dött. Detta räknas inte
 om du målar av spöken, och simmen som målas av måste vara Ungdom eller äldre!
- Du får ett poäng om någon av dina medlemmar i hushållet får 100 000 livslång lycka.
- Du förlorar ett poäng om något barn blir hämtat av socialarbetaren.

Tja... Det är i princip allt som behöver vetas om Legacies, faktiskt. Har du några frågor kan du gärna ställa dem antingen i frågerutan eller som kommentar till detta inlägg! 

Lycka till med era Legacies! 









Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Tidigare år

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Ovido - Quiz & Flashcards