Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 1 april 2012

5 tips för att ta bra simsbilder!

Av Fanny - 1 april 2012 11:06


Idag tänkte jag ge er några tips för att ta bra bilder i The sims 3.


1. Se till att det är tillräckligt ljust där du fotar. Om det inte är det, pausa spelet och gå in i köpläget, köp en lampa och häng ovanför simmen, ta bilden och ta sedan bort lampan. Om det är mörkt på en bild blir bilden inte bra!

2. Om du fotograferar simmar, se till att de är i rätt miljö och att det inte är saker som stör i bakgrunden. En romantisk bild blir till exempel inte lika romantisk längre om de står bakom en spis som är svart efter en brand. Bilderna blir nästan alltid bäst om man tar dem utomhus, så dra ut dina simmar nu och fotografera dem där i stället!

3. Ta bilder på landskap. Landskap behöver man inte vänta på att de ska göra rätt pose, och det blir jäkligt fina bilder. Så leta runt lite i staden efter vackra ställen, hitta en bra vinkel och plåta!

4. Redigera bilderna! Efter en omgång i Photoshop kan en bild se mycket bättre ut än vad den gjorde förut. Om du inte har Photoshop går det lika bra att ladda ner Gimp gratis.

 
Så här fin blev min bild efter att jag redigerat den!


5.
Fotografera något annorlunda. I stället för att fotografera något som de flesta redan sett, fotografera något ovanligt som de flesta inte har sett! T.ex, fotografera en sim som sitter på en enhörning som stegrar sig istället för att fotografera en häst som betar.


Förresten! Var har era kommentarer tagit vägen?! Förut fick jag 9-12 på varje inlägg, och nu får jag ca 3...? Om det är något ni inte gillar med bloggen vill jag gärna veta det.




 
 
Ingen bild

Lisa

1 april 2012 13:16

Man kan ladda hem photshop gratis
jag gjorde det förut o då hade jag den typ bara i en månad
sedan så fick jag lite hjälp o skafade den nyaste produkten gratis
som i gentligen kostade o som jag kan har för altid på min dator tills den dör då. ;) Men jätte bra tips på hur man kan ta fina bilder.

 
Lime

Lime

2 april 2012 14:07

Orsaken till att du börjat få färre kommentarer är denna:

* Din blogg är inte lika städig som förr. Du skriver inläggen snabbt och slarvigt, och lägger inte tid på designen och i vilken ordning du ska framföra saker och ting.

* Själv tycker jag alls inte om downloadsen du lägger upp. Jag tycker att du borde hålla dig till ett föremål, istället för snabbt ihopskrivna massinlägg med fula downloads. Ett annat alternativ är att du gör en skild sida (jag vet inte om man kan göra det på bloggplatsen?) där du presenterar downloads.

* Du har blivit för barnslig. Förr skrev du vettigt och bra, men nu är det FÖR barnsligt.

* Onödiga inlägg. När jag besöker bloggen väntar jag mig något nytt och bra (jag besöker ca varannan dag), i stället för ett inlägg där du berättar något onödigt. Med onödigt menar jag inlägg om dig själv t.ex., håll dem till den personliga blogg, tack.

* Du skulle kunna ha lite fler nyheter. T.ex: Låt oss säga att Årstider annonseras. Då borde du genast skriva om det, med alla tänkbara bilder, spekulera (bra sätt att få kommentarer, fråga ÅSIKTEN) om vilka funktioner det kommer med EP:t, håll oss upddaterade med din åsikt, och gör en före-köp-granskning, då blir det lättare för oss att veta om vi ska köpa ett spel eller inte.

* Var mindre självisk. Fast du kanske skämtar får det besökaren att få avsamk av din blogg!


Tack! :)

http://limes.n.nu

Fanny

2 april 2012 20:34

Du, jag lägger ner hur många jävla timmar som helst på bloggen, även om det kanske inte märks. Inläggen blir "onödiga" för att jag inte kommer på något annat att skriva, och jag vill ju ha bloggen uppdaterad... Anledningen till att det kanske blir slarvinlägg är för att om jag börjar med värsta projektet så gör jag aldrig klart det, och då blir det ju inga inlägg alls... Och om du inte gillar vad jag lägger upp så är det ditt problem, det är ju inte precis mitt ansvar att alla ska gilla det jag lägger upp, right?

Angående det där om att jag har blivit barnslig... Tror du att du skulle kunna berätta vad du tycker är så barnsligt med mig? Så förstår jag vad du menar. Å andra sidan är jag ett barn, det är klart jag är barnslig...

Sen förresten, vad skriver jag som är så själviskt? Vill seriöst veta, för jag vill inte att du ska få avsmak av min blogg... Fast det kanske är för sent, för du visar inget tecken på att inte ha fått avsmak. Fast jag kanske har fel? Om jag inte har det, sorry for not being EXACTLY the way you want me to.

Men tack för dina åsikter, ska tänka på dem.

 
Ingen bild

Emilia

2 april 2012 19:01

jag tycker din blogg är super bra och det faktiskt ganska sällan som jag komenterar.
btw, skulle inte du kunna skriva om hur man fotar på sims 3, använder en kamera som simmarna sen kan fota, får inte den information som jag behöver... :P

 
Lime

Lime

3 april 2012 17:12

Jag förstår att det går åt mycket tid med bloggen för dig. Och ja, om jag inte gillar nåt du skriver får jag ignorera det. Det barnsliga är förståeligt, men det själviska kan jag inte riktigt sätta fingret på. Ibland känns det som om du på något sätt överdriver med dig själv, fast det nog inte stör mig, så kanske någon tar det på allvar...

I alla fall kommer jag att fortsätta att följa bloggen, och hoppas på fler inlägg om hur man gör saker i TS3 i framtiden.

Tack igen! :)

http://limes.n.nu

 
Moa

Moa

8 april 2012 17:27

Lite sen kommentar, men men :)

Jag läste att man kan hänga en lampa ovanför simmen om det är mörkt, men annars kan man bara fixa till ljuset med t. ex photoshop :)

Bara ett litet tips :)

http://www.moassimsblogg.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Misan

8 maj 2012 18:38

DU HAR EN JÄVLIGT BRA BLOGG!!! UPPFATTAT? HOPPAS DET!
REGEL NUMMER 1
LYSSNA INTE PÅ DET "Lime" HAR SKRIVIT OM DEJ!

okej hoppas du förstått.
Du kan mer än många andra om TS3 så du ska dela med dig av det och det gör du, det är inte barnsligt, själviskt eller dumt.
Dina downloads är jättefina, du är inte själviskt. Om du var det skulle du inte bry dig om att starta och hålla igång en blogg som denna för att hjälpa folk!!!!!!! LYSSNA INTE PÅ LIME.
ÄLSKAR DIN BLOGG!!!
PS: Jag heter Misakatt på wf (alltså wordfued)

 
Amanda

Amanda

20 maj 2012 19:43

Hejj!
Fiin blogg!
Men du, jag undrar hur man laddar ner det där ''gimp'' skulle du kanske kunna lägga in det på något inlägg hur man laddar ner det? Skulle bli jätteglad om du kunde det, för jag vill gärna veta! :)
Kika gärna in på min blogg också om du vill ;)

http://tjingelingbadring00.bloggplatsen.se

 
Amanda

Amanda

22 maj 2012 14:46

Helo, igen!
Tar tillbaka det jag sa för nu vet jag!
Men du det står såhär ''denna sorts fil kan skada din dator''
och det vill man ju inte ladda ner då så du kanske vet någon annan sida? Som INTE kan skada datorn! ;))

http://tjingelinngbadring00.bloggplatsen.se

 
Thesimsfakta22

Thesimsfakta22

10 februari 2013 11:02

Jag tycker iaf att du har en framgångs rik och fin blogg som jag gärna vill se mer av

http://Www.thesimsfakta22.bloggplatsen.se

 
suizzen.bloggplatsen.se

suizzen.bloggplatsen.se

5 maj 2013 16:43

Jag ääälskar din blogg..
En kompis åt mig har sagt att ngn kan fota min sim ..
Och man kan välja bland olika poser ..
Är det sant att man kan göra de??
hEJDÅ

http://suizzen

 
Ingen bild

Alice

6 april 2015 10:36

Hur tar du bilderna i the sims? För om man använder ismens telefon så kommer ju inte simmen med!

Tacksam för svar:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Tidigare år

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Skapa flashcards