Fantas simsblogg

Alla inlägg under december 2011

Av Fanny - 27 december 2011 22:02

Kayla, utan tvekan! Jag vet inte varför, tycker bara hon har fått en sådan karaktär så att jag har svårt att släppa henne :3


 

Av Fanny - 27 december 2011 12:51

Ungdomens källa följer med den senaste nedladdningsbara staden för The sims 3: Hidden Springs. Läs mitt inlägg här om hur man laddar ner den gratis (obs, olagligt, nedladdning sker på egen risk):


Många har frågat mig var någonstans ungdomskällan befinner sig. Och svaret är att den faktiskt inte finns någonstans i Hidden Springs! Den finns att köpa bland utomhusdekorationer i köpläget för sisådär 500 000 simdaler. Antingen placerar du ut den på din stenrika sims egen tomt, eller på en allmän via Ändra stad-läget.



Du kan göra tre saker med Ungdomens källa: Titta på, som om det vore vilket konstverk som helst, dricka ur och önska sig ungdom. Om din sim önskar sig ungdom kommer den, om den har tur, att bli lite yngre men oftast händer inget. Det kostar förresten pengar att önska sig ungdom, men det är inte så dyrt, jag tror det kostar 10 simdaler (är dock inte säker, har inte spelat i Hidden Springs på länge).




        

Av Fanny - 26 december 2011 22:37

Ja, rubriken säger väl sitt? Hur hittade du hit? Skriv i kommentarerna, jag vill veta!

Av Fanny - 26 december 2011 21:11

Hmm.... Väljer inreda hus. Det är så svårt att bygga eget och jag tröttnar efter att ha hållt på i en kvart, men att inreda älskar jag :)


Släng dig i väggen, halvfärdiga hus! HA!


Fast tycker samtidigt att det är jättekul att inreda hus också :3

Av Fanny - 26 december 2011 12:27

Mihihihihihihihihihihi! Ja! :D

Nu är turen tillbaka på min sida! Jag har nu fått de simsspel jag laddade ner olagligt i julklapp (Lyx & Design och Stadsliv), så nu har jag LAGLIGA versioner av mitt spel! Nu är det bara utomhuslyx som kvarstår, fast det som jag har på min dator är också lagligt, bara att det inte är mitt spel.


Och guess what? Jag tror jag har räddat min skiva med diskmedel! Den funkar nu i alla fall! Så jag kan spela sims igen! JAAA :D


Måste dessutom be om ursäkt för att jag inte har uppdaterat på ett tag och hoppas att ni fick en bra julafton. Utöver simsen fick jag bla en kamera, ett par nya skidor, photoshop och illustrator (=bättre bilder till bloggen!). Vad fick ni? :D


So I'm back now!
 

Av Fanny - 23 december 2011 19:21

Har nu provat att redigera en bild i Picknick för första gången, woo! Här kommer den!


Original:


Redigerad:


   


Jag tänker garanterat göra fler bilder i Picknick, lita på det! Jag rekommenderar det verkligen!


  Snabb Före-efter bild!

Av Fanny - 23 december 2011 09:39

- Dö av eld -

Mer från tema spöken hittar du här.


Att dö av eld kan vara enkelt, men svårt om du har en sim med egenskapen modig, då dessa kan släcka elden och gör det automatiskt vid brand hemma. Se också till att inte ha något modigt spöke i närheten heller.


Det vi ska göra är att skapa ett litet rum (som ni vet är min skiva trasig så har inga bilder speciellt tagna för detta inlägg, ber om ursäkt för det) som får plats med en spis, ett kylskåp och en bänk. Ha inga brandvarnare i rummet!

Tips: Lite småsaker i rummet såsom soffor eller soffbord kan göra så att det brinner snabbare, så gör det om du har plats.


Sedan ska du skicka simmen du vill döda in i rummet. Få den att börja laga mat. Se till att det är en maträtt man lagar på spisen, Såsom tortellini med ostsås och Pannkakor. När din sim har satt maten på spisen, gå in i köp/byggläget och sälj dörren. Gå tillbaka till boendeläget och avsluta interaktionen som heter Fortsätt laga mat och säg åt din sim att ta en tupplur på soffan (om du placerade ut någon, annars kan simmen bara stå). Se till att simmen inte börjar laga mat igen!


Efter ett tag börjar det brinna. Då kommer din sim vakna av sig själv om den tog en tupplur, men annars kommer den gå fram till elden och börja skrika. Om simmen inte är modig så kommer den inte att släcka elden utan att du ber den om det, så det är lugnt. Jag säger en gång till, om du har modiga spöken så kommer du misslyckas eftersom spökena kan gå igenom väggar utan att behöva dörr.


Om du har "tur" kommer din sim att fatta eld. Efter ett tag dör den. Spöket blir orange.


 

Av Fanny - 23 december 2011 01:15

 

Leva Livet! Garanterat!


Leva Livet innehåller en hel del, men det är bara små detaljer som ska finnas med i grunspelet. Det finns en hel del som är bra med spelet, men det innehåller så lite att jag nästan ångrar att jag betalade 300 spänn för det.


Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Tidigare år

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Skapa flashcards