Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 23 december 2011

Tema spöken – Eld

Av Fanny - 23 december 2011 09:39

- Dö av eld -

Mer från tema spöken hittar du här.


Att dö av eld kan vara enkelt, men svårt om du har en sim med egenskapen modig, då dessa kan släcka elden och gör det automatiskt vid brand hemma. Se också till att inte ha något modigt spöke i närheten heller.


Det vi ska göra är att skapa ett litet rum (som ni vet är min skiva trasig så har inga bilder speciellt tagna för detta inlägg, ber om ursäkt för det) som får plats med en spis, ett kylskåp och en bänk. Ha inga brandvarnare i rummet!

Tips: Lite småsaker i rummet såsom soffor eller soffbord kan göra så att det brinner snabbare, så gör det om du har plats.


Sedan ska du skicka simmen du vill döda in i rummet. Få den att börja laga mat. Se till att det är en maträtt man lagar på spisen, Såsom tortellini med ostsås och Pannkakor. När din sim har satt maten på spisen, gå in i köp/byggläget och sälj dörren. Gå tillbaka till boendeläget och avsluta interaktionen som heter Fortsätt laga mat och säg åt din sim att ta en tupplur på soffan (om du placerade ut någon, annars kan simmen bara stå). Se till att simmen inte börjar laga mat igen!


Efter ett tag börjar det brinna. Då kommer din sim vakna av sig själv om den tog en tupplur, men annars kommer den gå fram till elden och börja skrika. Om simmen inte är modig så kommer den inte att släcka elden utan att du ber den om det, så det är lugnt. Jag säger en gång till, om du har modiga spöken så kommer du misslyckas eftersom spökena kan gå igenom väggar utan att behöva dörr.


Om du har "tur" kommer din sim att fatta eld. Efter ett tag dör den. Spöket blir orange.


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

MysanGagaPotter

23 december 2011 14:10

Coolt :D

 
Ingen bild

Helena

23 december 2011 15:55

Och sen är väl ett bra tips att inte ha den livslånga belöningen som gör att hemmet ej kan börja brinna.. Haha, fast det förutsätter man ju :)

 
Linnea

Linnea

23 december 2011 18:46

Hej Fanny. Jag tycker din blogg var jätte fin :) Jag undrar om du skulle vilja kolla in min blogg, och sen säga vad du tycker om den :)

Kram LineaSims3

http://linneasims3.bloggplatsen.se

Fanny

23 december 2011 19:15

Angående det första: Tack! Angående det andra: Läs kommentarsreglerna!

 
Ingen bild

Emma

26 december 2011 13:15

Jag gjorde precis som du skrivit, men när min sim vaknade började han släcka elden. Jag avslutade handlingen och simmen gjorde ingenting. Elden omringade honom men han brann inte upp! Efter ett tag(och efter jag hade stoppat honom att släcka elden ett par gånger) hade allting i hela rummet brunnit upp men simmen stod kvar där alldeles oskadd.
Vad gjorde jag för fel?

Fanny

26 december 2011 13:32

Du gjorde inget fel, det hände nog bara för att du hade otur. Försök igen!

 
Erika

Erika

30 april 2012 18:31

Emma: hade simmen egenskapen modig? kan ha något med det att göra isådanna fall. Det gör det lättare om den inte har det. :)

http://erikassimsblogg.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Tidigare år

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se