Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 2 november 2011

Tema spöken – Dö av svält

Av Fanny - 2 november 2011 00:00

- Svält -


Att svälta en sim är väldigt enkelt, det tar bara olika lång tid beroende på hur du gör det. Det finns 3 metoder som jag använder mig av som är för enkla för att man ska behöva ta bilder till, så det blir bara text. De kommer i lätthetsordning, med det lättaste sättet först och det svåraste sist.


Metod 1 – Med fusk

Att svälta en sim med fusk är bland det enklaste man kan göra i The sims 3. Tryck Ctrl + Shift + C samtidigt när du spelar (har du Windows Vista ska du trycka ner Windows-knappen också). Skriv Testingcheatsenabled true i den blå rutan som poppar upp högst upp på skärmen och tryck enter. Gå nu till din sims behov och dra ner hunger. Smash, död på fläcken.


Metod två - Inlåsningsmetoden

Detta sätt är också enkelt men tar ett tag. Lås bara in simmen i ett tomt rum. Antingen låter du den gå in så tar du bort dörren eller så låter du simmen gå in i rummet, så klickar du på dörren och välj Lås... Alla. Då kan ingen komma varken in eller ut. Sedan är det, som du kanske förstår, bara att vänta. Ha inget ätbart i simmens katalog.


Metod tre - Hindra

Detta är svårt att göra om du är en person som snabbspolar spelet mycket men det är också den mest naturliga metoden. Det enda du behöver göra är att se till att din sim inte äter någon mat tills den svälter. När den är på väg att äta, kryssa ur rutan fort så svälter de så småningom.

Tips! Detta är lättare att göra om du stänger av fri vilja via alternativmenyn.


  En sim som tar sin sista blick på världen.


Spöket

Spöket blir lila med lite dimma inuti.


 

För att läsa mer från Tema spöken, klicka här

 
ANNONS
 
Ingen bild

Helena

2 november 2011 04:34

Brukar aldrig döda mina simmar medvetet då jag tycker det är så jobbigt att deras familjemedlemmar sörjer så länge, haha! :)

Fanny

2 november 2011 10:04

Haha! Ja det är jobbigt.

 
Sam

Sam

2 november 2011 16:02

Åh tack så mycket! :) Gillar verkligen till blogg med och kul att du gillar historien! :)

http://simsinfo.bloggplatsen.se

 
Ellen

Ellen

2 november 2011 23:09

Haha, så hemskt egentligen men ändå lite coolt, med spöken och sånt :)

http://spelasims.se

Fanny

3 november 2011 09:15

Håller helt med!

 
Ingen bild

MysanGagaPotter

6 november 2011 13:18

underlig kommentar: simmen som är på bilderna ovanför finns hon på exchange?? Jag tycker att hon var väligt fin ;)

Fanny

6 november 2011 14:11

Hej! Nej det gör hon inte, men jag kan lägga upp henne.

 
Anonym

Anonym

15 november 2012 09:15

Vad hemskt!
Jag brukar inte döda simmar medvetet, jag får dåligt samvete + att man bara kan sparka ut den simmen från hemmet eller ta bort familjen om det bara är en sim i familjen.
Förresten, vad händer om den enda simmen i familjen dör? :o

http://mysimspage.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Tidigare år

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se