Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 16 oktober 2011

Tema spöken - Elektricitet

Av Fanny - 16 oktober 2011 10:18

 

- Elektricitet -


Elstötar är ganska svåra att döda en sim med men det går. Det är lättast om simmen har egenskapen Teknofob då simmar med den egenskapen kan sabotera elektriska saker vilket gör det hela lättare. Simmen bör inte ha någon av egenskaperna Oturlig, Nolla, Händig eller Datasnille.


Först ska din Teknofob paja någon elektrisk apparat såsom en TV, dator eller en radio. Det är lättast om du har en billig apparat. Du behöver inte göra detta om du redan har en trasig elektronisk sak i huset.

Sedan gör du så att simmen kissar på sig framför den trasiga apparaten. Jag använder mig av ett fusk för att få henne att kissa på sig flera gånger så att det blir en stor pöl. Om pölen inte hamnar i närheten av apparaten så kan du flytta den till pölen i köpläget.

Sedan blir det att försöka laga den. Se till att din sim inte har några färdighetspoäng i händighet!

Det kanske inte går första gången, då blev min sim bara svedd. Dock gör det ingenting eftersom hennes händighet inte gick upp och en sim dör lättare av en elchock när den är svedd.

Spöken som dör av elektricitet blir gula med blixtar i.


Läs mer om spöken och döden i The sims 3 genom att klicka här.

 
ANNONS
 
Holly

Holly

31 oktober 2011 19:46

varför kan simmen inte ha egenskaperna oturlig eller nolla? De andra fattar jag...

http://vampires.bloggplatsen.se

Fanny

31 oktober 2011 20:02

För att om de har de egenskaperna blir de återupplivade av Liemannen när de dör av en olycka och vi skulle väl döda simmen? ;)

 
Elina

Elina

1 maj 2012 09:14

Vad är det för fusk som får henne att kissa på sig? :P

http://ellibellinas.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Tidigare år

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se