Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2011

Byt ut bilderna på exchange!

Av Fanny - 11 oktober 2011 18:14

Har ni sett att vissa har andra bilder än standardbilderna på skapelserna i Exchange? Jag hade tänkt visa hur man gör detta! Varning: Kan bli lite avancerat för vissa. En annan viktig sak är att läsa ALLT!


Först måste du dela ut en skapelse så att den finns i startprogrammet men LADDA INTE UPP DEN. Ta bilder på skapelsen.Sedan går du till http://zindasgoldensims.com och laddar ner Upload image changer.


Så här ser programmet ut:


 

Klicka på "Browse" högst upp. Klicka på Personal. Gå in i mappen Documents > Electronic Arts > The sims 3 > Exports. Där finns filen som du delade ut. Se till att du känner till namnet på skapelsen. Klicka på den du vill ha och välj "Open".


 

Detta kommer upp:Nu kan du se alla bilder. Detta är hur huvudbilden på min sim kommer att se ut. Om du klickar på pilarna kommer du att se hur de olika kläduppsättningarna ser ut. De visas från vänster i ordningen Huvud, Idrott, Sovkläder, Badkläder, Finkläder och Vardag.

Nu ska du öppna ett bildredigeringsprogram, t.ex Photoshop eller Gimp. Gimp går att hitta gratis medans Photoshop kostar några tusen, så jag rekommenderar Gimp om du inte redan har Photoshop. Jag använder mig av ett simpelt program: Paintbrush (mac).


Skapa en bild som är exakt 512 x 512 i mått. Klicka på Öppna som lager (så heter det i Gimp, förmodligen heter det något liknande i andra program) och välj den bild du vill ha. Bilderna från spelet hittar du i mappen Dokumet > Electronic Arts > The sims 3 > Screenshots.Lägg till text, effekter eller liknande om så önskas. Jag lägger till mitt namn på Thesims3.com och en svart bakgrund.


SE TILL ATT SPARA BILDEN I PNG-FORMAT!!!


Gör likadant med alla andra klädstilar: Vardag, Sovkläder osv. Se till att de har ett namn som du kommer ihåg, t.ex "Vardags". Spara bilderna så att du vet vart du har dem!


Gå in i Upload image changer igen. Gå till respektive bild och klicka på Replace.Se till att välja rätt bild för rätt kläduppsättning.Tadaa! Eftersom bilderna visar förhandsgranskning så kommer detta att bli huvudbilden. Gör likadant med de andra klädstilarna, klicka sedan på Save.Japp ta det lungt, jag är säker...Sen blir det mot startprogrammet för att ladda upp!


Tadaa! Om något inte går som det ska är det bara att säga till mig via kommentarer/fråga. Jag kan dock inte alltid garantera svar!

 
ANNONS
 
Ingen bild

en flicka som vill ha svar jenast

12 oktober 2011 16:38

har en fråga kosstar dena fina gubbe nå sims pojns eller

Fanny

12 oktober 2011 19:03

Hej! Nej, den är gratis.

 
Ingen bild

Anonym

14 januari 2012 22:31

Hej!
Jag laddade ner Mono, och jag öppnar hämtade filer, men jag får aldrig upp Mono. Vad gör jag för fel?
Så jag hoppade över hela den delen med Mono, och laddade ner upload image changer istället, och det gick utmärkt.
Jag regigerade min huvudbild i Picasa och öppnade bilden sedan i Gimp och ändrade bara formatet på bilden till PNG.
Jag öppnar startpanelen och ska ladda upp, men då kommer det upp att det blev ett fel, och att exchange servern redan har den simmen jag skulle ladda upp!
Lite hjälp kanske? :)
Men jätteglad att du gjorde detta inlägg, har undrat länge hur man gör.

 
Ingen bild

Sindra

10 juni 2012 21:46

Woooooooooooooooow det var lite FÖR komplicerat för mig!

 
Ammelie

Ammelie

17 juni 2012 13:34

Tack! Men jag visste inte att det skulle vara så komplicerat! Men kan väl försöka!

http://www.thesims4everlover.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Ellen

14 februari 2014 11:53

Kan du uppdatera denna för den nuvarande är 2.0 och din är 1.1 så snälla kan du göra det för förstår inte på den nuvarande.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Tidigare år

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se